Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@ellievanessqa No v celku běžné věci až na to, že se paní ptala na to, zda jsem neměla sex v době početí i s někým jiným a tak, to bylo docela drsné ![]()
@olusinka
no eštš že nechtěla vědět jak ste dítě zplodili
to sem tedy zvědavá jak to vše dopadne ![]()
@ellievanessqa Třeba už je to teď lepší, ale fakt mě s tím dostala…jsem nevěděla co jí na to mám říct…
@olusinka Samosoudkyně nemá na výběr. Zeptat se musí, když se jedná o otcovství.
@ellievanessqa Mě rekli toto taky, že mi o tedko nesepíšou, že musim po porodu a dostanu rodny list bez otce a pak až s otcem. Sla jsem na matriku jinam a tm mi rkli ze je to ptákovina, pokud je otec dítěte zletilý.:-)
My žijeme u přítelových rodiču, přítel ještě studuje jenže má vdovský duchod který činí 6 200. Já jelikož jsem nepracovala tak mám přiznaný rodičovský příspěvek 7 600 na 9mesicu, potom bud čtyřletou nebo třiletou. My jsme si vybrali 3letou, aby mohla jit malá do školky. O všechno si žádá přítel, i o porodné.
@princess16 koukám že je to asi vážně tím kde kam se dostanes a na jeké uredniky narazíš
to ej to co mně právě na tomdle všem štve-posílaj mně z jednoho uradu na druhej a eště se skoro nedokážou shodnout na tom jak to vlastne je
dnes skusím zajít na OSPOD a sem zvědavá co mi teda řeknou..
@ellievanessqa To je fakt. Dcera taky jak má tu holčičku a vyřizuje různé věci, tak jí pokaždé řekli, řeknou něco jiného.
A to třeba i na sociálce. Taky jsem si naivně myslela, že jsou věci dané. A ono ne, je to kolikrát podle toho, jak se která úřednice-úředník vyspí.
![]()
@Anna766 píše:
@ellievanessqa To je fakt. Dcera taky jak má tu holčičku a vyřizuje různé věci, tak jí pokaždé řekli, řeknou něco jiného.![]()
A to třeba i na sociálce. Taky jsem si naivně myslela, že jsou věci dané. A ono ne, je to kolikrát podle toho, jak se která úřednice-úředník vyspí.
![]()
přesně
sakra člověk chce bejt zodpovědnej vše mít vyřešený co nejdřív a oni mě to teda vážně neulehčujou
nějak nechápu včem je problém že by nešlo sepsat otcovství na matrice normálně když přítel je už dávno zletilej
pochopila bych cokoliv..kdyby sme byli oba nezletilý tak to beru ale takhle
no sem zvědavá jak pochodím na tý sociálce dneska ale to chovaní některých uredníku
paní na matrice mi dala cislo na nakou dalsi paní a ta mi prý nejspis na to odpoví akorát dodala to že je problém se jí dovolat no už sem zkousela dva dny a zatím nezvedá tak abych se vubec nekdy dockala že ![]()
@ellievanessqa Budu držet palce. Já jsem napnutá taky, dcera je dnes u soudu. Zrovna ted se vyřizuje svěření malé do péče atd.Tak jsem zvědavá. ![]()
@Anna766 jeee tak tez držím palce at jí to dobře dopadne
hlavně jsem ráda že aspon narozdíl od mé dětské doktorky neřešej jaktože sem přišla sama když mi eště není 18
ta mně vážně pobavila
když sem vytasila tehu prukajdu tak už to dál nekomentovala jen že s maličkou můžu chodit k ní
takže aspon odpadla další starost shánět detskýho doktora-protože co vím hlásej furt plný stavy a abych s malým prckem jezidla kvuli každý obvodačce 25 km to teda nevim nevim
takže zaplatpanbuh za to že aspon takhle ![]()
@Katie So díky moc
školu udelanou nemám to je pravda, ukončila sem to ve druháku, pak sem chvíli chodila do práce…ale chtela bych si pak udelat aspon dalkove neco, ale ted zacinat je kravina, budu mít už tak dost starostí s prckem, takže až bude větší určitě to nějak pořešíme eště-krom toho mi bylo nabídnutý i na škole kam sem chodila že muzu mít individuál a jela bych už jen druhák a tretak tak uvidím ![]()
@ellievanessqa ahoj, četla jsem diskusi, držím palce! a s tou školou si to ještě promysli, jestli ti sami nabídli individuál, šla bych do toho co nejdřív!! ![]()
@ellievanessqa Škola je důležitá!!Dcera v době těh. chodila na Obch. akademii.Tam jsem žádala jako zák. zástupce o individuál. Nepovolili, prý že těh. a kojení není důvod.
Tak dcera přešla na jinou školu s ekon. směrem, tam jí individuál dali.Ted je ve třetáku a chodí už každodenně, já jsem doma s malou. Odsunula jsem kvůli malé i operace o rok. Když jsem dceru podpořila v tom si dítě nechat, bylo pro mě i pro dceru samozřejmě, důležité mít školu. Tak na to mysli.
![]()
@verulicek díky moc
mluvila sem s mistrovou a říkala že uplne v pohode se to dá že tma ted má dve holciny co maj doma prcka, a že chodej treba jen jednou týdne, no ale stejne asi dřív jak budou malý aspon 2 roky do toho nepůjdu, chci si jí užít, a vím že takhle vetší pro ni nebude problém sehnat hlídání ale s miminkem to nepůjde hnedka ![]()