Časté chození na křivku

44
22.11.13 13:41

časté chození na křivku

Ahoj holky, jsme v 39tt. Chodím dvakrát týdně na křivku. Jsme v měření křivky trošku pod normou. Máte někdo stejnou zkušenost? Co to přesně znamená? že bych mohla rodit dřív? sestřičky mluvili tak neurčitě. Jen že je vše oukej.Jsm euž v podstatě v termínu. díky za názor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3157
22.11.13 13:44

Nevím přesně, co bys chtěla slyšet? :mrgreen: Já chodila na monitory v tomhle týdnu snad ob den. A co znamená „pod normou“ to těžko říct, z tvého příspěvku toho moc nelze vyčíst :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
22.11.13 13:55

@bilavdova ke konci je to naprosto normální, já chodila ob den ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
22.11.13 14:04

@bilavdova co znamena ze jste pod normou to tedy nechapu. Klasicky se chodi jednou tydne, pokud se neco nezda tak seto pretaci.
Krivka nema s porodem vubec nic spolecneho, jako kdy budes rodit z toho opravdu nikdo nevyvesti, to uz radsi kristalovou kouli ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36009
22.11.13 14:04

Kdy driv bys chtela rodit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
22.11.13 14:06

@marmelada78 No po každé křivce by si mě tam nejraději nechali na vyvolávání porodu…ale nakonec příjde doktor a po dlouhé uvaze mě pošle domu:) norma znamená, že bych měla mít křivku na čísle 10 a mám ji pod 10. Prostě mě zajímalo jestli je tady některá na tom podobně…jestli rodila dřív nebo naopak v termínu nebo přenášela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
22.11.13 14:09

@quinny no tak to mi v porodnici říkali uplný opak:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
22.11.13 14:14
@quinny píše:
@bilavdova co znamena ze jste pod normou to tedy nechapu. Klasicky se chodi jednou tydne, pokud se neco nezda tak seto pretaci.
Krivka nema s porodem vubec nic spolecneho, jako kdy budes rodit z toho opravdu nikdo nevyvesti, to uz radsi kristalovou kouli ;)

asi tak.

Já tedy chodila denně, malá měla často tachykardii - což by se dalo říct, že byla těžce nad normu :zed:

@bilavdova píše:
@quinny no tak to mi v porodnici říkali uplný opak:)

Hodinu a půl před samotným porodem mi natáčeli monitor - zvýšená dráždivost dělohy a sem tam poslíček - realita - otevřená na osm centimetrů. Takže tolik k technice zvaná monitor, je to prostě informativní a nic o blížícím porodu ti to neřekne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
22.11.13 14:17

@kozisek fajn:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
22.11.13 14:18

Přišlo mi zvláštní, že mi chtěli vyvolávat porod..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
22.11.13 14:23

Jenže to by ti měli říct proč, jestli třeba miminku lítá srdíčko :nevim: to ti takhle nikdo neřekne, měla jsi se zeptat. Já se také ptala, kolikrát mi to přetáčeli, oni většinou mají strach, aby to při porodu nějak nespadlo hodně. Proto jsme třeba jeli do porodnice před porodem, protože jsem měla takové divné kontrakce a pocit, že necítím malou, měla jsem nakázáno jet ihned. U porodu měla srdíčko naprosto v normě a porod bez komplikací a samovolný :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
22.11.13 14:33

@kozisek já se ptala:) a byla mi řečeno, že křivka není v normě:) Asi mě nechcou strašit…a já se víc neptala, abych se nestresovala. Cítím se dobře, pohyby mám…takže tak.

Zajímalo mě jestli to měla nějaká stejně. Nic víc.

Se tady na něco zeptám a hned toho tak trochu lituju:) :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
22.11.13 14:35

A proč toho lituješ? však ti nikdo neublížil? ono těžko říct, jestli stejně, já se třeba ptala, protože mě od 36.tt hrozili střídavě nemocnicí a vyvoláváním, ani jedno jsem nechtěla, takže jsem pátrala vlastně před porodem chlapovi vysvětlila, co ty křivky znamenají, neboť jsem byla věci znalá. U prvního jsem ani nevěděla, co která čára znamená, bylo to OK :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
22.11.13 15:14
@bilavdova píše:
@quinny no tak to mi v porodnici říkali uplný opak:)

deset pod deset jako tonus delohy nebo ceho tam mas deset. Jestli mas nejakou v prukazce tak ji sem vyfot a hned budeme moudrejsi, takhle je to scifi neco relevantniho k tomu rict.

Vyvolavat si nic nenechavej, pokud nejde o zdravi ditete ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
19.5.14 13:22

Ahoj, dnes jsem 37+ 3 a miminko má již 3,5 kg. Dnes jsem byla poprvé na monitoru a vše v pořádku až na to, že prý mezi pohyby spinká, což by podle doktorů nemělo být. Tak teď jdu ještě na kontrolní monitor ve středu a v pátek a že by si mě tam pak nechali a to jen kvůli tomu, že mezi tím když se hýbe tak spinká. Co to znamená, ví to někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí