Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@ellievanessqa jdi na úřad ve frýdlantě ne? dělají to na každym úřadu ![]()
Příspěvek upraven 22.11.13 v 09:38
To ja vim ze delaj ale pritel je vecne mimo čr jakozto ridic z povolani a dnes ve fdl nejsou na matrice, a on zas o vikendu jede fuc tak proto se ptam
Ahoj holky, jsem z liberce a chteli by jsme dojit na matriku kvuli podepsani otcovstvi a dohode o jmenu ditete, ale nevim presne kam jit a co sebou. Je to na radnici nebo nekde jinde? A sebou staci op. A rodny list nebo keste neco?
a jeste jsem se chtela zeptat jestli jit na matriku spis v liberci nebo v jablonci, pritel je z jbc a ja z lbc ale rodit chci prave v jablonci tak nevadi kdyz zajdeme na matriku v liberci nebo by byl spis lepsi jablonec??
@tvetinka v Liberci je to přímo na radnici, vejdeš do prava a tam to najdes
potřebuješ občanyk obou, rodne listy po nás chteli po obou, a hlavne tehotenskou prukazku
a kdž chceš rodit v jbc tak ale asi zajít spíš tam prootže co vím tak rodný list prcka ti dají na té matrice v ekterém meste si rodila a ne kdy bydlíš.. a proč neccheš rodit v Lbc? jestli to teda není tajné? ja tam rodila a zas taková hruza to nebyla a to sem mela komplikovanej porod..
Ahojky, jen bych se chtela zeptat, chceme jít s přítelem na matriku ohledne toho otcovství eště než se maličká narodí, bude problém když já bydlím a budu s malou bydlet ve frýdlantě a zajdem na matriku v liberci? myslim že to stejne spadá pod Liberec ale radsi se ptám, stejně budu rodit v Liberci