Nezletilá mamina

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ellievanessqa
2.12.13 20:28

@simonka07 no mně právě tadle co je tam místo tý mí původní řekla spoustu nových věcí o kterých mne dávno mela informovat tamta-nevím duvod jejiho odchodu ale sem ráda že mám teda konečně někoho kdo mi aspon něco řekne :) jinak mám tak nějak zhruba vše oběhané :) jen eště teda pak budem řešit rodičák na tatku mojí malý ale to stejne až po porodu asi protože nám dřív nesepíšou otcovství :?

• Citovat
  • Upravit
150066
4.12.13 20:05

@ellievanessqa Myslím na tebe, jestli si postoupila v tom úřednickém maratonu. U nás proběhlo další kolo boje. Druhá babka dneska dostala peníze, tak tatínek malé po ní chtěl aby mu dala aspon něco pro malou. Hádala se sním že mu nedá ani korunu. :roll: 8o Po velké hádce, je mi ho až líto, mu dala dvě stovky a řekla mu že chce vidět stvrzenku od toho co koupí. Koupil malé sunar za 199 kč. Omlouval se ještě ve dveřích. Chtěl koupit pleny, ale už na ně chudák neměl. :cert: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ellievanessqa
4.12.13 20:22

Diky, ale ono me cekani to behani po uradech ceka ve velkym hlavne po porodu, driv nic vyrizovat nechtej :( dnes sme s mamkou probirali ten rodicak, a mam v podstate 3 moznosti bud si to necha napsat na sebe tatka maly ale tam budu muset cekat az po tom co nam na soude napisou otcovstvi a nez vystavej r.list,nebo si zazadam ja o zodpovednost a to je opet pres soud jen kdo vi kdy az by byl, nebo by si to na sebe vzala mamka ale tamto asi taky pujde jen pres soud, tak nevim ale vidim to tak ze to asi proberem na socialce znovu az bude mala na svete. jinak ja pritelovo rodinu vubec neznam, s mamou se spolu nebavej a o tatovi nikdy nemluvil :( takze co vim tak udrzuje kontakt jen s bratrancem tak mi to je i trosku lito, ale z my strany, se vsichni hrozne tesej na malickou, hlavne mamka teda, a tatova zena :)a kupodivu i braska 13letej :)teda ale to vam vubec nepreju :( jde videt ze se snazi ten tatka maly ale jeho rodina totalne asi z jinyho sveta nebo nevim ale kdo normalni chce este stvrzenku? budou vanoce ne? to je treba ani o tech vanocich nenapadne dat prckovi treba drobnost nakou? asi ne.. :( je mi z takovych lidi fakt spatne..

• Citovat
  • Upravit
703
4.12.13 20:25

@Anna766 tak to je sílá :O kolik je tatínkovi malé? takové lidi nesnáším, vždyť se snažíme dávát jen to nejlepší a ne ještě předložit stvrzenku :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150066
4.12.13 20:30

@ellievanessqa V létě měla malá svátek, nedostala od nich ani prd. Jinak mám ještě 11 letého syna, a to je strýček hele :mrgreen: Malou zbožnuje. Zítra jedeme, já s malou v kočáru a syn, na takovou akci. Rozsvícení stromu a mikulášská k tomu. Pořádá to město, budou dávat i balíčky pro děti. Tak si tu syn chystá, že jim řekne básničku i za malou, aby prý taky dostala balíček. :palec: Je zlatej.Hele on se o tu malinkou stará tak, že by se ta druhá strana měla od něj učit a stydět se. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150066
4.12.13 20:33

@Safiye Oběma,dceři i tatínkovi malé je 18.Oba studují. Já jsem babička :mrgreen: a já s manželem jí dáme první poslední. V létě měl kluk, brigádu, tak s dcerou šli a každý měsíc něco nakoupili.Pak dlouho nic. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ellievanessqa
5.12.13 12:31

@Anna766 jéé to je krásný :srdce: ja minule skuhrala když maličká kopala a teda fakt poradně do močáku a on najednou takový Elinko jen pořádně skopej mamku :)a pak sme se bavili o čertech a on že jdou s klukama letos strašit, pořídil si masku fakt pěknou a mamka ne něj že příští rok aspon muze strasit malou, aon že nee že by se chudák bála :)no ale eětě je maličká v bříšku vid, tak sme zvědavá jak dlouho mu ty sympatie k maličký vydržej :mrgreen: :andel:

• Citovat
  • Upravit
150066
5.12.13 12:41

@ellievanessqa Neboj,dlouho. Malé ted bude deset měsíců, a syn je do ní blázen pořád. :srdce: První co je když přijde ze školy, tak se běží podívat co dělá malá. Pokud na něj prcek nečeká u dveří v chodítku. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
5.12.13 17:14
@Anna766 píše:
@ellievanessqa V létě měla malá svátek, nedostala od nich ani prd. Jinak mám ještě 11 letého syna, a to je strýček hele :mrgreen: Malou zbožnuje. Zítra jedeme, já s malou v kočáru a syn, na takovou akci. Rozsvícení stromu a mikulášská k tomu. Pořádá to město, budou dávat i balíčky pro děti. Tak si tu syn chystá, že jim řekne básničku i za malou, aby prý taky dostala balíček. :palec: Je zlatej.Hele on se o tu malinkou stará tak, že by se ta druhá strana měla od něj učit a stydět se. :cert:

Jak se balí prdy? :mrgreen: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150066
5.12.13 18:40

@Burj Chalifa právě že nijak :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.11.14 21:15

Zplnoletneni

Dobrý den,
Chtela bych se zeptat jestli by bylo mozne zplnoletneni pokud mi je 16 let a mam 3 tydeniho syna. Jde o to, ze od te doby co se maly narodjl tak se u nas porad pije. Neda se to vydrzet, matka mi porad vycita maleho atd. Otec s nami nezije a ani nejevi zajem. Chtela bych se odstehovat k pritelovi ale matka me nehodla pustit a jakmile reknu jmeno otce tak vysiluje. Chtedla bych se zeptat zda by to slo. Predem dekuji za odpived

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
15.11.14 21:20

Pořádně si s mamkou promluv
A jedno nechápu, píšeš, že nejeví zajem a potom, že se k němu chceš nastěhovat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15113
15.11.14 21:22

@SlecnaSally Nemyslí svého otce, než otce dítěte? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
15.11.14 21:24

@kachnatko.kuratko nevim, zda podle noveho oz neni zmena, nicmene podle stareho - je treba podat navrh k soudu s zadosti o zplnoletneni z duvodu moznosti uzavreni manzelstvi. Soud bude zkoumat, zda je k manzelstvi duvod - u vas dite, mimo jine bude zkoumat i psych. vyspelost atp. Zplnpetni te po uzavreni manzelstvi.
Preji ti, aby vse dobre dopadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
15.11.14 21:28
@boball píše:
@SlecnaSally Nemyslí svého otce, než otce dítěte? :think:

Asi máš pravdu..
V tom případě mamku nechápu, když už se to stalo, byla bych ráda, že s otcem dítěte je a chce se s ní o dítě starat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí