Nezletilá mamina

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lindsay15
22.11.13 17:49

@ellievanessqa A co to teď nechat bez otce v RL, nechat mamku aby byla na ten půlrok odpovědná za mimčo a po tvých 18tých narozeninách zažádat o změnu příjmení dítěte a zapsat otce do RL?

• Citovat
  • Upravit
4144
22.11.13 17:55
@ellievanessqa píše:
Bydlím s mamkou, přítel je věčně pryč-jezdí s kamionem mimo čr tak by bylo bydlení s ním o ničem..

Jj kamioňák těžkej život má a přítelkyně ještě těžší…ale takhle to nesmíš brat..to jako budete pořád bydlet každý sám? Je hodně žen co mají kamioňáka a bydlí s ním..a nejde o něho nebo tebe, ale o dítě, aby mělo domov..dnes v době obilů a emailů a já nevím čeho to není problém..moje sestra rodila v 16 a vše za ni vyřizovala mamka..a dnes je klukovi 15 let..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ellievanessqa
22.11.13 17:56

@Allons-y byla sem predtim tady zeptat se kvuli tomu rodičáku a ty zodpovednosti rekli jen že dřív než se narodí tak stejně ta zodpovednost dopredu nejde urcit, tak že mám přijít až se prcke narodí, no stejně tam este asi v pondeli zajdu zeptat se na to otcovství

• Citovat
  • Upravit
7240
22.11.13 18:05

Nejlepší asi zajít na sociálku, obor péče o dítě, tak by ti měli všechno vysvětlit, sepsat to s tebou k soudu atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693
22.11.13 18:56

@ellievanessqa No nevím co paní na matrice vymejšlí. Kamarádka rodila loni v zimě a jako nezletilá (17). A matriku měla vyřízenou ještě před porodem. Otcovství podepsal otec ona potvrdila. Otázka 7 minut uřední práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693
22.11.13 18:59

@RadkaCh Já jsem dopisovala otce do rodného listu když dceři bylo 6m a nic jsem platit nemusela. Jen jsem odevzdala starý rodný list podepsala že souhlasím se změnou příjmení u dcery a s přiznáním otcovství a je bylo to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1082
22.11.13 19:03

Ahoj, já rodila v 17ti letech a zapsat otce do rodného listu nejde i když chce, jde to až soudně. Rodičák jsem dostala sama na sebe a do měsíce měla dcera i nový rodný list s otcem, první měla jen s matkou. A z porodnice tě bude muset vyzvednout maminka, jinak tě nepustí domů. Pak tě čeká taky návštěva sociálky doma, ale tu jsem já prošvihla, neb jsem byla v nemocnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ellievanessqa
23.11.13 08:02
@madanga píše:
Jj kamioňák těžkej život má a přítelkyně ještě těžší…ale takhle to nesmíš brat..to jako budete pořád bydlet každý sám? Je hodně žen co mají kamioňáka a bydlí s ním..a nejde o něho nebo tebe, ale o dítě, aby mělo domov..dnes v době obilů a emailů a já nevím čeho to není problém..moje sestra rodila v 16 a vše za ni vyřizovala mamka..a dnes je klukovi 15 let..

netvrdím že je to problém, ale tak nějak třeba postupem času budem třeba i uvožovat o společném bydlení ale ted si ymslím že je lepší být u mamky-máme baráček se zahradou, zvířata spousta místa-a aspon tu nebudu sama když on bude večně pryč-to ej ymslím si lepší než byt někde v paneláku sama jen s malou a čekat kdy on přijede, vzdt tkahle za ním muzem kdykoliv prijet až tu bude

• Citovat
  • Upravit
ellievanessqa
23.11.13 08:04

@olusinka ahojky,dekuju konečně někdo s vlastní zkušeností :andel: heled a chci se zeptat jak je možný že si měla rodičák sama na sebe? tos měla ale taky pres soud ne?

• Citovat
  • Upravit
4144
23.11.13 08:09
@ellievanessqa píše:
netvrdím že je to problém, ale tak nějak třeba postupem času budem třeba i uvožovat o společném bydlení ale ted si ymslím že je lepší být u mamky-máme baráček se zahradou, zvířata spousta místa-a aspon tu nebudu sama když on bude večně pryč-to ej ymslím si lepší než byt někde v paneláku sama jen s malou a čekat kdy on přijede, vzdt tkahle za ním muzem kdykoliv prijet až tu bude

Jj, máš pravdu, špatně jsem to pochopila. Mamka ti s mimim pomůže a nebudeš sama. Promiň..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ellievanessqa
23.11.13 08:27

@madanga nic se neděje :) :andel:

• Citovat
  • Upravit
150066
23.11.13 10:48
@ellievanessqa píše:
netvrdím že je to problém, ale tak nějak třeba postupem času budem třeba i uvožovat o společném bydlení ale ted si ymslím že je lepší být u mamky-máme baráček se zahradou, zvířata spousta místa-a aspon tu nebudu sama když on bude večně pryč-to ej ymslím si lepší než byt někde v paneláku sama jen s malou a čekat kdy on přijede, vzdt tkahle za ním muzem kdykoliv prijet až tu bude

To tě naprosto chápu. Moje dcera je i s malou u nás. Já jsem s malou když je ve škole. Ještě studuje.Bud ráda že máš takovou maminku. Klidně jí ode mě pozdravuj. :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ellievanessqa
23.11.13 11:01
@Anna766 píše:
To tě naprosto chápu. Moje dcera je i s malou u nás. Já jsem s malou když je ve škole. Ještě studuje.Bud ráda že máš takovou maminku. Klidně jí ode mě pozdravuj. :kytka: :kytka:

to já sem moc ráda :) moje mamina je skvělej človíček :) :srdce: :* a mně i hodně drží nad vodou to že se na maličkou těší :)a že mi sice pomáhá ale spoustu věcí nechává jen a jen na mně at si vyrizuji a tak to má být :)vdyť mamina budu zachvíli taky a musím se k tomu stavět zodpovědně :) :andel:

• Citovat
  • Upravit
1082
23.11.13 11:47

@ellievanessqa Já měla všechno soudně. Ale paní to udělala při jednom všechno. To je soud s jednou paní, ale ty otázky teda :roll: Jsem byla s chlapem červená až na zadeli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ellievanessqa
23.11.13 11:58

@olusinka to se tedy máme na co těšit :( na co vše se ptali? :?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky