8tydnu tehotenstvi

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
5.6.23 18:35

8tydnu tehotenstvi

Dobru vecer! Mozna ma nekdo fotku jak vypada dite v 8tydnu tehotenstvi od zacatku 1dne posledni menstryace?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35564
5.6.23 18:42
@Anonymní píše:
Dobru vecer! Mozna ma nekdo fotku jak vypada dite v 8tydnu tehotenstvi od zacatku 1dne posledni menstryace?

V 8 týdnu to není dítě, ale embryo. Vypadá jako fazole s okem a možná poznáš i ruku a nohu. Na netu určitě najdeš plno fotek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2773
5.6.23 18:45

Doporucuju stáhnout nějakou těhotenskou appku. Je super sledovat vývoj budoucího miminka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7223
5.6.23 19:12

Apka nebo strejda google

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesnickaholka
5.6.23 19:17

Myslim, ze to zakladatel/ka nepotrebuje, aby videl/a jak dite vypada, ale jako dukaz tehotenstvi :lol: jinak by uz davno mel/a stazenou fotku z netu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5913
5.6.23 19:20
@Vesnickaholka píše:
Myslim, ze to zakladatel/ka nepotrebuje, aby videl/a jak dite vypada, ale jako dukaz tehotenstvi :lol: jinak by uz davno mel/a stazenou fotku z netu :mrgreen:

Taky si myslím, už to tady jednou bylo praštilo mě to do očí stejná chyba, menst ryace :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35564
5.6.23 19:58
@mamule42 píše:
Taky si myslím, už to tady jednou bylo praštilo mě to do očí stejná chyba, menst ryace :mrgreen:

Jj taky mě to hned napadlo. A já třeba fotku z tohoto týdne zrovna mám a myslím, že od všech tří dětí, ale nedám… :jazyk: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
5.6.23 20:09

Mám, ale taky nedám. Ještě, aby se někdo prezentoval fotkou mýho dítěte 8o To je totálně ujetý, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
5.6.23 20:12
@Anonymní píše:

Mám od obou dětí, ale nedám :jazyk: heč!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
5.6.23 20:49

Google.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie