Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Dobru vecer! Mozna ma nekdo fotku jak vypada dite v 8tydnu tehotenstvi od zacatku 1dne posledni menstryace?
V 8 týdnu to není dítě, ale embryo. Vypadá jako fazole s okem a možná poznáš i ruku a nohu. Na netu určitě najdeš plno fotek.
Doporucuju stáhnout nějakou těhotenskou appku. Je super sledovat vývoj budoucího miminka
Myslim, ze to zakladatel/ka nepotrebuje, aby videl/a jak dite vypada, ale jako dukaz tehotenstvi
jinak by uz davno mel/a stazenou fotku z netu ![]()
@Vesnickaholka píše:
Myslim, ze to zakladatel/ka nepotrebuje, aby videl/a jak dite vypada, ale jako dukaz tehotenstvijinak by uz davno mel/a stazenou fotku z netu
Taky si myslím, už to tady jednou bylo praštilo mě to do očí stejná chyba, menst ryace ![]()
@mamule42 píše:
Taky si myslím, už to tady jednou bylo praštilo mě to do očí stejná chyba, menst ryace
Jj taky mě to hned napadlo. A já třeba fotku z tohoto týdne zrovna mám a myslím, že od všech tří dětí, ale nedám…
![]()
Mám, ale taky nedám. Ještě, aby se někdo prezentoval fotkou mýho dítěte
To je totálně ujetý, ne?
@Anonymní píše:
Dobru vecer! Mozna ma nekdo fotku jak vypada dite v 8tydnu tehotenstvi od zacatku 1dne posledni menstryace?
Mám od obou dětí, ale nedám
heč!