Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
A co třeba zkusit jiný car? A tohleto embryo přenést a sebou. Třeba nasadí jiné léky, jiné dávkování…
Já
vyšlo nám až 3 IVF. Celkově to byl náš 12. transfer. Na 3 IVF jsme změnili CAR. Držím palce ![]()
@xsaleen píše:
A co třeba zkusit jiný car? A tohleto embryo přenést a sebou. Třeba nasadí jiné léky, jiné dávkování…
Byli jsme v Liberci a přešli jsme do Prahy, toto bylo první embryo v Praze
A spermiogram je ok? Jak stara byla embrya? Blastocysty? Pak snad uz jen poslat embrya na testy…
@Anonymní píše:
A spermiogram je ok? Jak stara byla embrya? Blastocysty? Pak snad uz jen poslat embrya na testy…
Ano, spermiogram v pořádku. Embrya jsou od září 2022 stará. Byly to blastocysty ab.
@Bejbeeno28 jakoze jste presli z gennetu do gennetu? Vymen gennet uplne, nechapu, kde se na gennet furt berou pozitivni reakce ![]()
@DandátkoP ale za co to mám vyměnit? Do Brna do Repra jezdit nebudu, jsem z Boleslavi
Zkus PFC v Praze…mne se tam sice zatim nezadarilo, ale s pristupem jsem spokojena.
@Anonymní píše:
Zkus PFC v Praze…mne se tam sice zatim nezadarilo, ale s pristupem jsem spokojena.
Já jsem s přístupem taky spokojena. Děkuji HS radu, ale ptala jsem se v původním příspěvku na něco jiného ![]()
@Bejbeeno28 jsem taky z boleslavi, gennet jsme taky zkusili, strasny… sli jsme nakonec do pfc a prace embryologu je tam uplne nekde jinde ![]()
Taky chodím do Gennetu a povedl se až 8 transfer. V péči Car jsem byla 8 let. Také jsem chtěla odejít, ale dala jsem tomu poslední sanci a povedlo se. Chcete zkoušet a zkoušet. Jednou se určitě zadaří. Sice nás to stojí peníze, ale nic jiného nám nezbývá.
Ahojky a co genetika, na té jste byly? U nás v té genetice byl zakopaný pes, měla jsem aktivní protilátky proti tromboflastu a embryjka se nechytala a když se chytla skončila biochemickým.
@Innaaemma mě udělali genetiku hned na začátku, teď mi udělají biopsii sliznice na NK buňky a podle toho se uvidí …
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Ahoj všem, jdu s kůží na trh. Je mi 30, už 2,5 roku se snažíme počít dítě ze zkumavky od dárkyně. Za tu dobu jsme prošli 2 IVF, 8 transferů, z toho 3 potraty do 6-7tt.
Vždy doktorka chválí moji dělohu, výšku sliznice i kvalitu embrya. Stejně ale pořad nemame dítě.
Chci se zeptat, zda mate někdo podobnou zkušenost. Protože my máme poslední zmrazene embryo, skoro 300 tisíc v háji, 6kg nahoře, nervy v kýblu a žádný dítě. Nechci se ptát na klinice (gennet), zda je to normální a zda má smysl se dal snažit, protože ti mi reknou, ze jo, aby si vydělali.
Pokud je tu někdo, kdo si prošel taky xxxxxxx transfery a nakonec se dočkal miminka, rada si to přečtu, protože já začínám ztrácet naději.
Díky všem. Petra