Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Dobrý večer omlouvám se ale píši z přítelem jsme byli na umělém oplodnění před týdnem jsem měla jasné dvě čárky vše bylo krásné ale od soboty jsem začala krvácet jasné Červenou krví
na pohotovosti při ultrazvuku my našli dvě embrya 5+1 a za nimi hematom. Dnes jsem byla u lékaře a řekl. mi že nevidí nic
je možné že jsem potratila a že neni během jednoho dne vidět vůbec nic děkuju za odpovědi ![]()
Nejspíš to tak bude, je mi to líto.
Teoreticky jsi 5+3, což by ještě dr. nemusel na UTZ nic vidět (záleží jak kvalitní má, v nemocnicích mají často lepší), ale vzhledem k tomu hematomu a krvácení… ![]()
V 5+1 viděl spíš jen gestacni váčky ne? A ano, jestli něco bylo videt a teď ne, tak je to nejspíš potrat. Zkus si udělat test, jestli slábne.
Ano, mohl prasknout ten hematom a embrya vyplavit. Zmizet jen tak nemůžou, když už to jeden Dr viděl a teď ne, tak asi bohužel.
Možné to je.. a co ti na to řekl doktor? Ono taky v nemocnici mají jiné ultrazvuky než běžní doktoři a je možné že nic neviděl kvůli horší kvalitě a třeba za týden něco uvidí ![]()
@Miroslava93 zkus si udělat test - opakovaně, pokud lékař má horší utz než v nemocnici, tak je ještě vše možné
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.