Potratila jsem ? Nebo ne

7.2.23 02:25

Potratila jsem ? Nebo ne

Dobrý večer omlouvám se ale píši z přítelem jsme byli na umělém oplodnění před týdnem jsem měla jasné dvě čárky vše bylo krásné ale od soboty jsem začala krvácet jasné Červenou krví :( na pohotovosti při ultrazvuku my našli dvě embrya 5+1 a za nimi hematom. Dnes jsem byla u lékaře a řekl. mi že nevidí nic :( je možné že jsem potratila a že neni během jednoho dne vidět vůbec nic děkuju za odpovědi :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3958
7.2.23 05:50

Pokud lékař na UTZ nic neviděl, tak jsi bohužel potratila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9291
7.2.23 05:57

Ano. Bohužel je to možné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
7.2.23 06:51

Nejspíš to tak bude, je mi to líto.
Teoreticky jsi 5+3, což by ještě dr. nemusel na UTZ nic vidět (záleží jak kvalitní má, v nemocnicích mají často lepší), ale vzhledem k tomu hematomu a krvácení… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15151
7.2.23 07:07

V 5+1 viděl spíš jen gestacni váčky ne? A ano, jestli něco bylo videt a teď ne, tak je to nejspíš potrat. Zkus si udělat test, jestli slábne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
7.2.23 07:13

Ano, mohl prasknout ten hematom a embrya vyplavit. Zmizet jen tak nemůžou, když už to jeden Dr viděl a teď ne, tak asi bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
7.2.23 07:40

Možné to je.. a co ti na to řekl doktor? Ono taky v nemocnici mají jiné ultrazvuky než běžní doktoři a je možné že nic neviděl kvůli horší kvalitě a třeba za týden něco uvidí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76590
7.2.23 07:52

@Miroslava93 zkus si udělat test - opakovaně, pokud lékař má horší utz než v nemocnici, tak je ještě vše možné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.