IVF únor 2023

• Fotoalbum (28)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
675
1.2.23 13:13

IVF únor 2023

Ahojky, je tady někdo kdo bude teď v únoru podstupovat IVF?😊 Mohli by jsme se podporovat😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
113
1.2.23 13:37

Ahooj, nás čeká na konci února první KET. :) V lednu na začátku jsme měli OPU, pak čekali na výsledky genetiky embryí, proto až únor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
1.2.23 13:48

Ahoj holky, nás čeká na konci února odběr vajíček a následně ET. 10.2. Začínáme stimulaci na naše 1. Ivf :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
1.2.23 14:28

Holky drzim Vam palce nas ceka 2.IVF.. melo zacit uz v prosinci na UTZ se objevil cysta pak s MS odesla, no a dalsi kontrola pred IVF a znova cysta na deuhe strane tak ted ve ctvrtek dobiram norethisteron a az dorazi ms jedu na ultrazvuk tak snad tam uz nebude🙏🏽

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
1.2.23 14:29

@FunnyDenni drzim palce✊🏽 ✊🏽 taky budeme mit genetiku embryii, ale jsem domluvena s dr ze udelame cerstvy ET😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
1.2.23 14:29

@Svatous drzim palce✊🏽 at jde vse hladce😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
1.2.23 16:55

@Domca1111 To je super nápad, u nás to bohužel nešlo kvůli generické vadě co mám. Kam chodíš do centra?

@Svatous Jee tak držím palce at mas stimulaci co nejhladsi. 🙏Čím budeš stimulovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
1.2.23 16:58

@FunnyDenni joo, tak to nevím :D uvidím, co mi daji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
1.2.23 16:59

My jsme teda genetiku embryí nedělali, protáhlo by se nám to všechno až do dubna, tak jsme to riskli, ale kdyby to nevyšlo, tak po druhé už do ni určitě půjdeme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
1.2.23 17:00

@Svatous Jooo ja už myslela, že víš. 🤭Každopádně se ničeho neboj, ja jsem to upřímně čekala horší a to jsem byla jak slepice s 21 vajickama. 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
1.2.23 17:03

@Svatous my bychom taky do genetiky nesli, kdybychom měli v pohodě výsledky. Úplně te chapu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
1.2.23 17:17

@FunnyDenni wow, tak to je super výsledek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
1.2.23 18:19

@FunnyDenni ja chodim do Reprofitu v Ostrave. My tu genetiku mame kvuli potratum jinak v genetice mame vsechno v poradku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
1.2.23 18:19

Jinak leky uz mam doma od prosince a prd z toho🫣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
1.2.23 23:35

Ahojky, já dneska píchla poslední injekce.. (oteiville) zítra pauza a v pátek ráno odběr vajíček 🙏
Je to moje první ivf..
 plzen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.