Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky, je tady někdo kdo bude teď v únoru podstupovat IVF?😊 Mohli by jsme se podporovat😊
Ahooj, nás čeká na konci února první KET.
V lednu na začátku jsme měli OPU, pak čekali na výsledky genetiky embryí, proto až únor.
Ahoj holky, nás čeká na konci února odběr vajíček a následně ET. 10.2. Začínáme stimulaci na naše 1. Ivf ![]()
Holky drzim Vam palce nas ceka 2.IVF.. melo zacit uz v prosinci na UTZ se objevil cysta pak s MS odesla, no a dalsi kontrola pred IVF a znova cysta na deuhe strane tak ted ve ctvrtek dobiram norethisteron a az dorazi ms jedu na ultrazvuk tak snad tam uz nebude🙏🏽
@FunnyDenni drzim palce✊🏽 ✊🏽 taky budeme mit genetiku embryii, ale jsem domluvena s dr ze udelame cerstvy ET😊
@Domca1111 To je super nápad, u nás to bohužel nešlo kvůli generické vadě co mám. Kam chodíš do centra?
@Svatous Jee tak držím palce at mas stimulaci co nejhladsi. 🙏Čím budeš stimulovat?
My jsme teda genetiku embryí nedělali, protáhlo by se nám to všechno až do dubna, tak jsme to riskli, ale kdyby to nevyšlo, tak po druhé už do ni určitě půjdeme
@Svatous Jooo ja už myslela, že víš. 🤭Každopádně se ničeho neboj, ja jsem to upřímně čekala horší a to jsem byla jak slepice s 21 vajickama. 😂
@Svatous my bychom taky do genetiky nesli, kdybychom měli v pohodě výsledky. Úplně te chapu.
@FunnyDenni ja chodim do Reprofitu v Ostrave. My tu genetiku mame kvuli potratum jinak v genetice mame vsechno v poradku..
Ahojky, já dneska píchla poslední injekce.. (oteiville) zítra pauza a v pátek ráno odběr vajíček 🙏
Je to moje první ivf..
plzen
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.