IVF únor 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
366
11.2.23 11:07
@Mall126 píše:
Ahoj holky. Poslední dobou to tady u Vás přičítám a ráda bych se přidala. Na první návštěvu do CARu jsme objednání za pár dní. Snažíme se už víc jak rok, před Vánoci partnerovi nevyšel dobře spermiogram. U mě to zatím vypadá, že je vše v pořádku. Uvidíme, co se tedy dozvíme. Ale asi je před námi ještě dlouhá cesta že? Děkuji M.

Držím pěsti, ať to jde rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
366
11.2.23 11:09

Holky, jak se všichni cítíte. Jak ty, co stimulujete tak ty po KET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
11.2.23 11:34

@N89 dekuji, to mas pravdu stesti je dulezite🍀 🍀 🍀 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
11.2.23 11:41

@BrnackaM ahoj, taky mám evidentně špatnou kvalitu, je mi přes 30, ale nemyslela jsem si, že to bude tak hrozné. Ted mám po 1.IVF, kde nám zbylo jenom jedno vajíčko :roll: mám už nakoupené vitamíny, které by teoreticky měli zlepšit tu kvalitu na další IVF, ale je to stejné něco mezi nebem a zemí :roll: :hug: Jak to zatím vypadá a kdy jdeš na odběr? Držím palce :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
11.2.23 11:43

@Jen88 tak jak to vypadá u tebe s temi 2 vajicky, už víš? Oplodnily se, bojují?! Mela jsi tam dnes volat, ze? :andel: :hug: Nám jeden bojovnicek zůstal a už ho mám u sebe, i kdyby jen na chvíli :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
11.2.23 11:45

@Nikki.R Také nevím, kdy testnout, ale můj bojovník je teprve na začátku blastocysty, ráno tam nastesti přešel z moruly, ale bude mu tedy trvat, než vývoj „dozene“, takze janurcite nejdřív za týden, spis bych mela později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
11.2.23 11:52

@Thaly1 gratuluji, mám radost! :) hlavně odpočívejte ať se prďolka pořádně zavrtá 😍 jj dnes mi ráno volali a obě se povedlo oplodnit ❤️ v úterý mi dají další info jak se jim daří, mám pocit že to nevydržím a nejradši bych znovu volala hned zítra 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
11.2.23 11:54

@Thaly1 jo, tak to určitě jo.
Já přemýšlím, ze to zkusím na Valentýna už.
Pak bych zkoušela dal ob den až do kontroly z krve v caru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
11.2.23 11:57

@Jen88 jo to chápu, ale vem si, že mě sice informovali každý den, ale každý den to byl strasny stres, nevím jestli není lepší čekat a mít chvíli klid :lol: :lol:
@Nikki.R držím palce, na Valentýna by to bylo hezké, ale není to brzo? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
11.2.23 12:12

@Thaly1 jako jo no.. ale zas si to měla průběžně. Já se o dalším vývoji dozvím vlastně až ten poslední 5.den :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
11.2.23 12:15

@Jen88 však oni to zvládnou oba :hug: :kytka: ale jo, máš recht, říkali, že je můžou dát vědět až 5.den a nevybrala bych si to :lol: I přes ten stres..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
11.2.23 12:57

Ahoj všem 7.2.2023 jsem podstoupila první KET a vlastně vůbec nemám žádné příznaky občas píchnutí v bříšku jinak nic. Jak se cítíte vy co jste taky už po? Těm co to teprve čeká držím všechny palce a hlavně klidnou hlavu což se moc nedá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1349
11.2.23 14:07

@Mintaka1 děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1349
11.2.23 14:14
@N89 píše:
@Mall126 ahojky 🙂 může být dlouhá a nemusí, každý to má jinak :wink:… My se s manželem snažíme 2,5 roku, jedno ivf za námi, teď jsem začala stimulovat na druhé. Problém je u manžela, u mě na nic nepřišli..
Kam půjdete do CARu?

Jsme objednaní do Brna do Repromedy. Tam jsme byli právě i na spermiogramu, takže nám tam zrovna napsali sezení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
11.2.23 14:34

@Mall126 určitě to bude ještě nemalou dobu trvat, jestli jdete teprve do CAR :kytka: pokud není spermiogram úplně nepoužitelný, že jde POUZE IVF, da se predtim zkoušet rizeny styk, inseminace, vyšetření taky nějakou dobu zabere. Zjisti, zda ovulujes a tak. U nás bylo všechno celkem ok a stejně se další 3/4 roku v caru (od dubna doted) nepodařilo nic (chvíli jsme se snažili doma jen s pár hormony, pár pauz, 3 inseminace) a až teď leden IVF. Každopádně hodně nervů a ať se zadari :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.