Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak holky jsem 4 den od vysazeni norethisteronu a MS stale nikde😔 zacinam byt nervozni ze vubec nedorazi😔
@Jen88 na co reagujes jako páni? Já si počítala injekce a mela jsem jich 13 celkove ![]()
@Mintaka1 dekuju ❤️
Akorát kdyby se něco stalo a přestala se vyvíjet, zavolali by mi, ze?
Přece mě tam nenechají ve středu přijet na transfer, aby mi řekli, ze to nezvládla…
No strach mám jako blázen.
@Nikki.R ahooj, už píšu, už píšu. No jsem rozcarovana. V sobotu na ultrazvuku byl předpoklad asi 12-14 folikulu, na sále říkali, že je jich tam hodně, tak jsem byla ráda. No odebrali 23 folikulu, tak jsem si říkala super, no ale vajíček našli jen 9, nechápu
takze první zklamání, mě tak navnadili. Zákrok byl v pohodě, ani mě nic nebolí, napichli mě hned a šla jsem do říše snů. Uvidime, jak další dny.
Ale přišel embryolog, že z těch 9 půjde ověřit prvních 6, ze zbytek bychom nechali na přirozeně oplodnění. No tak přišel, že jsou použitelné 3, spis 2
2 nezralé a jedno vadné
Tak jsem mu řekla, až vezme tedy ještě 2 z toho přirozeného
A ty byly nastesti obě zralé. Takze mam 5-6 před oplodnenim. Jakože fakt nic moc
samozřejmě může být hůř, ja vím, jen je to strach, jak to znáš
![]()
@Thaly1 že jsi měla při dávce 200 17 foliků.. já měla ty první dávky na 300.. mívám bolesti i při jednom foliku, tak jsem zvědavá. Ale zatím nic moc příznaky nemám, tak doufám že něco roste ![]()
@Jen88 já mám také velké bolesti při ovulaci tak jsem zvědavá jak to budu dávat.
@Nikki.R určitě by zavolali předem, kdyby se něco dělo.
@Mintaka1 tak držím pěsti! mě už pobolívá břicho 2.den, ale rozhodně míň než při klasickém cyklu. A plodný hlen mám jak nikdy 😂 tak jsem zvědavá co mi zítra na UTZ poví.
@Jen88 mně začalo být neprijemne (ne bolestive) az tak 5.den injekci. Do té doby jak před normální ovulaci. A plodný hled jsem mela taky dost ![]()
No jinak foliku jsem mela dost nakonec, ale vajíček min. Tak musí bojovat no.
určitě tam zítra na UTZ u tebe něco bude, nebála bych se ![]()
@Thaly1 nezoufej je to krasne cislo 😊 neni dulezita kvantita ale kvalita😊 mezi nimi bude ten bojovnicek 😊
@Thaly1 tak mám 3 folikuly v rozpětí 21-24. To není žádný zázrak
ve čtvrtek jdu na punkci, tak snad tam budou vajíčka 🙏🏼 😔
@Jen88 moc ti držím palce, nám zůstalo jen jedno vajíčko, katastrofa
u nás ani kvantita ani kvalita, bezmoc. Zítra se připravuje na telefon, že to vzdalo. Bojuj!
@Thaly1 neee musíme myslet pozitivně 🙏🏼 držím pěsti i za tebe. Já mám navíc i nízkou sliznici
takže jestli se nám povede nějaké emrijko, tak stejně možná budeme muset transfer posouvat na další cyklus. No uvidíme ve čtvrtek, jdu se zalít kontryhelem a ananasem ať to ještě trochu podpořím…Dej zítra vědět…
Ahojky, my byli přímo dneska, tak teď 14 dní čekání a nejistoty. Je můj 3, transfer. První vyšel na prvni dobrou. A mám doma skoro 3 letou holčičku :smiling_face_with3_hearts: a teď jedeme pro sourozence a dneska jsme podstoupili 2 pokus, první nám před vánoci nevyšel 😪
Ahojky, my byli přímo dneska, tak teď 14 dní čekání a nejistoty. Je můj 3, transfer. První vyšel na prvni dobrou. A mám doma skoro 3 letou holčičku :smiling_face_with3_hearts: a teď jedeme pro sourozence a dneska jsme podstoupili 2 pokus, první nám před vánoci nevyšel 😪
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.