IVF únor 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
675
6.2.23 09:51

Tak holky jsem 4 den od vysazeni norethisteronu a MS stale nikde😔 zacinam byt nervozni ze vubec nedorazi😔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
6.2.23 10:45

@Jen88 na co reagujes jako páni? Já si počítala injekce a mela jsem jich 13 celkove :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
6.2.23 11:11

@Mintaka1 dekuju ❤️
Akorát kdyby se něco stalo a přestala se vyvíjet, zavolali by mi, ze?
Přece mě tam nenechají ve středu přijet na transfer, aby mi řekli, ze to nezvládla…
No strach mám jako blázen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
6.2.23 11:20

@Thaly1 tak jak? Kolik jich mate 🍀 🤞🏻 ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
6.2.23 15:05

@Nikki.R ahooj, už píšu, už píšu. No jsem rozcarovana. V sobotu na ultrazvuku byl předpoklad asi 12-14 folikulu, na sále říkali, že je jich tam hodně, tak jsem byla ráda. No odebrali 23 folikulu, tak jsem si říkala super, no ale vajíček našli jen 9, nechápu :roll: takze první zklamání, mě tak navnadili. Zákrok byl v pohodě, ani mě nic nebolí, napichli mě hned a šla jsem do říše snů. Uvidime, jak další dny.
Ale přišel embryolog, že z těch 9 půjde ověřit prvních 6, ze zbytek bychom nechali na přirozeně oplodnění. No tak přišel, že jsou použitelné 3, spis 2 8o 2 nezralé a jedno vadné :? Tak jsem mu řekla, až vezme tedy ještě 2 z toho přirozeného :? A ty byly nastesti obě zralé. Takze mam 5-6 před oplodnenim. Jakože fakt nic moc :( samozřejmě může být hůř, ja vím, jen je to strach, jak to znáš :hug: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
6.2.23 19:16

@Thaly1 že jsi měla při dávce 200 17 foliků.. já měla ty první dávky na 300.. mívám bolesti i při jednom foliku, tak jsem zvědavá. Ale zatím nic moc příznaky nemám, tak doufám že něco roste :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
366
6.2.23 19:29

@Jen88 já mám také velké bolesti při ovulaci tak jsem zvědavá jak to budu dávat.

@Nikki.R určitě by zavolali předem, kdyby se něco dělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
6.2.23 19:42

@Mintaka1 tak držím pěsti! mě už pobolívá břicho 2.den, ale rozhodně míň než při klasickém cyklu. A plodný hlen mám jak nikdy 😂 tak jsem zvědavá co mi zítra na UTZ poví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
6.2.23 21:54

@Jen88 mně začalo být neprijemne (ne bolestive) az tak 5.den injekci. Do té doby jak před normální ovulaci. A plodný hled jsem mela taky dost :mrgreen:
No jinak foliku jsem mela dost nakonec, ale vajíček min. Tak musí bojovat no. :andel: určitě tam zítra na UTZ u tebe něco bude, nebála bych se :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
6.2.23 23:00

@Thaly1 nezoufej je to krasne cislo 😊 neni dulezita kvantita ale kvalita😊 mezi nimi bude ten bojovnicek 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
7.2.23 13:25

@Thaly1 tak mám 3 folikuly v rozpětí 21-24. To není žádný zázrak :( ve čtvrtek jdu na punkci, tak snad tam budou vajíčka 🙏🏼 😔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
7.2.23 13:49

@Jen88 moc ti držím palce, nám zůstalo jen jedno vajíčko, katastrofa :,( u nás ani kvantita ani kvalita, bezmoc. Zítra se připravuje na telefon, že to vzdalo. Bojuj!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
7.2.23 14:53

@Thaly1 neee musíme myslet pozitivně 🙏🏼 držím pěsti i za tebe. Já mám navíc i nízkou sliznici :( takže jestli se nám povede nějaké emrijko, tak stejně možná budeme muset transfer posouvat na další cyklus. No uvidíme ve čtvrtek, jdu se zalít kontryhelem a ananasem ať to ještě trochu podpořím…Dej zítra vědět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.2.23 16:23

Ahojky, my byli přímo dneska, tak teď 14 dní čekání a nejistoty. Je můj 3, transfer. První vyšel na prvni dobrou. A mám doma skoro 3 letou holčičku :smiling_face_with3_hearts: a teď jedeme pro sourozence a dneska jsme podstoupili 2 pokus, první nám před vánoci nevyšel 😪

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.2.23 16:26

Ahojky, my byli přímo dneska, tak teď 14 dní čekání a nejistoty. Je můj 3, transfer. První vyšel na prvni dobrou. A mám doma skoro 3 letou holčičku :smiling_face_with3_hearts: a teď jedeme pro sourozence a dneska jsme podstoupili 2 pokus, první nám před vánoci nevyšel 😪

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.