Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Jen88 tu sliznici jsem mela 7 mm a na poslední kontrole se ptal kolik byla a něco si zamumlal pod vousy, asi se mi dokonce zmenšila
. Neměla jsem před tou punkci ani chuť to řešit, že to kdyztak zlepsime pro KET nebo tak…No ale to je taky minulost.
@MARRRTINAAAA aspon máte něco pro KET, hlavu vzhůru ![]()
Holky tak vcera dorazila MS dnes jedu na ultrazvuk dopoledne tak mi drzte palce aby cysta byla pryc🙏🏽
Tak holky cysta je pryc muzu stimulovat🥳 🥳 🥳 uz mam v sobe prvni injekci🙏🏽 😊
@Thaly1 hele vem si příklad ze mě, já měla jen 2 vajicka a to nakonec z 16 foliku.
No a dnes jsem byla na transferu. Obe ebryjka byla 5 denní blasta A kvality ❤️
Nemohla jsem tomu věřit.
Tak už si jeden ve mne plave a jeden do mrazacku ❤️ teď už jen čekat na test.
@Mintaka1 mám to za sebou. Jeden mrazak, jedno už pluje ve mne. 5 denní embrya, blasta, A kvality ☺️
@Nikki.R moc ti to závidím, hlavně ať se u tebe má dobře ![]()
@Domca1111 držím palce ![]()
Jsem 1 den po KET.
Po 10.KET a už to psychicky přestávám zvládat. Hlavou se mi každou minutu honí tisíc věcí.
Bude to dlouhých 6 dní, než si udělám test. 6 dní po KET je U MĚ už vždycky jasno.
Říkám si, že už to asi nemá cenu. Že to zabalím… Že už se nebudu o mimino snažit.
Ahojky 🙂 mohla bych se k vám prosím přidat 🙂 dneska začínám stimulaci na 2.IVF, tak jsem z toho nadšená, ale i se bojím 🙄 změnili jsme kliniku, tak snad jsme udělali dobře 🙏 začíná taky dnes někdo? Čím stimulujete?
@N89 ja zacala vcera stimulovat gonalem 😊 cim stimulujes ty? 😊
Holky tak mám po punkci.. nakonec 2 vajíčka
jedno se stihlo samo zovulovat, pokud tam bylo. V sobotu budou volat jestli se povedlo oplodnit a jak to vypadá. Obě půjdou do mrazáčku. Sliznice mi sice dorostla na požadovanou velikost, ale s ní se objevil i polyp
takže musím čekat na MS jestli s ní odejde nebo budu muset ještě na zákrok. Volat mám 1. den MS, ale pak mi řekli ještě něco o 10dne ale teď vůbec nevím souvislost. Byla jsem ještě částečně mimo po narkoze 😂 nevíte jak to pak chodí? Jinak se musím zeptat rovnou v tu sobotu 🙈 bože to budou dlouhé dva dny čekání ![]()
Ahoj holky, já zatím ještě naplánováno nemám, ale na konci února nás čeká první konzultace na klinice v Plzni…
Máme za sebou 1,5 roku neúspěchu, jedno zamlkle a jedno biochemické těhotenství..
tak snad se zjisti příčina.
Všem držím palce ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.