IVF únor 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8664
12.2.23 19:17

@vbg no, mám takovou trošku experimentální stimulaci - na začátku jsem měla letrozol 1-1-1 a do toho přidávám gonal 100 jednotek. A aby toho nebylo málo, tak budu mít na konci double trigger - jak decapeptyl, tak i ovitrelle, s odstupem 5h. Všechno tohle by mělo vést k vyšší kvalitě vajíček. Modlím se za to, protože tohle je v podstatě už taková poslední šance. Na posledním utz bylo vidět 10 folikulů, ale levý vaječník je o den pozadu, takže mi prodlouží o ten jeden den i celou stimulaci.

Díky moc, už bych trochu toho štěstí potřebovala. Sami doktoři si nade mnou lámou hlavu, co se mnou. U posledního velkýho ivf jsem měla okolo 20 folikulů, ale téměř vše prázdné, jen 3 odebraná vajíčka. 4. den to poslední embryjko vzdalo. Doufám, že i všechny ty vitamíny trochu pomůžou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
13.2.23 07:08
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
13.2.23 08:54

@Nikki.R ano? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
13.2.23 10:36

@vbg jak jsi dopadla? Ja 16folikulu na kazde strane 8 🙏🏽

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vbg
492
13.2.23 11:03

@Domca1111 Špatně 🙈 😂 mám dlouhej protokol, ktery jsem si prosadila a roste to pomalu 😵‍💫
A foliku mám 8…5L a 3P velikost 4-11mm…stimuluju 7.den a řekl mi že OPU vidí koncem příštího týdne 🙄 no jsem v prd..🤟

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
N89
209
13.2.23 12:16

Ahojky, tak dneska jsem byla na ultrazvuku a vypadá to cca na 10-12 folikulů, v sobotu ovitrell a za týden v pondělí by mělo být OPU 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
13.2.23 12:52

@vbg A protáhnou ti tím pádem stimulaci? Asi jo, že? Když vidí opu až koncem příštího týdne a dnes jsi už 7. den. Co vlastně pícháš a kolik? U mě se pak zaměřili na ty větší folikuly, s tím, že když to dotáhne některý z těch menších, je to plus, ale priorita jsou ty větší. Dneska píchám poslední injekce…Včera mě chytla panika, že z těch 10/11 folikulů, co tam mám, že bude hrozně málo zralých vajec…
Podle mě je lepší ta pomalejší stimulace, hlavně, aby byly lepší vajíčka. Jen se to pak prodraží, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vbg
492
13.2.23 13:13

@BrnackaM
Tak já jsem píchala šest dní pergoveris 225j a ode dneška mám 300j. Poslední pero 900iu na pojišťovnu, pak už za svoje. Počítám že ještě budu mít dvě péra tzn. 22tis 🙈 za blbost se platí. Ve čtvrtek mám další kontrolu. Na pravým mám 3folikuly - 4,4,5 na levým 5folikulu-11,9,8,5,4 mm… Tak nevím nevim☹️ mám z toho dost špatnej pocit, ale můžu si za to sama no.
Ty to máš krásný 🍀 ✊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
13.2.23 14:17

@Domca1111 to je krásný hlavně ať jsou tam kvalitní vajíčka :hug: :hug:
@vbg a ty už si měla špatnou zkušenost s tím krátkým protokolem, že si chtěla dlouhý? Hele jako.vis co, já sice mela dost folikulu, ale co vyplodily…nic moc,.třeba by mi dlouhý protokol naopak prospěl. Takze prpste uvidíte, takhle budou mít čas dozrát pořádně :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
13.2.23 14:21

@N89 ty jo, nás tady najednou je, držím palce, počet krásný, ted uz jen ta kvalita :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
13.2.23 14:31

@vbg to tak neber, že si za to můžeš sama. Člověk chce zkusit různý věci, aby zjistil, co pomůže a co ne. Bohužel to teda stojí hrozný prachy. Tu dávku máš dost vysokou, no. Snad se rozeběhne aspoň ten jeden vaječník. U mě je taky jeden aktivnější než ten druhý. Ale ono je to logické, v přirozeném cyklu máme taky ovulaci jen na jedné straně. Půjdeš ještě na další kontrolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
13.2.23 14:32

@N89 @Domca1111 holky, obě máte krásný počet folikulů, držím pěsti, ať jsou tam krásná a zralá vajíčka :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vbg
492
13.2.23 14:34

@Thaly1
1IVF - agonista diphereline+ 150j pergoveris: 8 vajec, 6 oplodněných, 1 blasta..nic
2IVF - antagonista 300j pergoveris: 6 vajec, 2 oplodněny, 2 moruly…nic

Jinak mám AMH 0,81 a 35 let. Prostě experiment v který jsem slepě věřila 🙈

Doktor se právě moc nadšeně netvářil, tak jsem z toho celkem zdrbnuta. Ale jak říkáš třeba budou kvalitní 🙏 🍀 snad něco bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vbg
492
13.2.23 14:36

@BrnackaM
Děkuju za podporu 🍀 🙏 kontrolu mám další ve čtvrtek. Tak uvidím co a jak. Mě ty vaječníky docela takto šlapou no..akorát teďka nějak zaspaly start 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
13.2.23 14:44

@vbg dekuji❤️ ja se modlim 🙏🏽 minulou stimulaci mi rekli na 1. UTZ 14 folikulu nakonec jich vytahli 17 a 11 zralych vajicek😊 tak doufam ze to bude i ted pekna uroda🙏🏽 🙏🏽 🙏🏽

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.