Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Domca1111 vydrž, určitě už za chvíli přijde tvoje chvíle. 🍀Ale chaou, člověk furt na něco čeká a potřebuje. Jaký krok zase dopředu.
@Nikki.R wow no paráda!! A jaká byla ovitrelle? Ja mela decapeptyl 4 injekce 36 před a to byl masakr..takovou bolest jsem asi nezažila. 😂
@FunnyDenni ovitrelle za mě celkem pohoda, spis ty před tím, ty jsem si musela namichat sama. Ty cetrotide, to byly je*ky štípavý ![]()
@FunnyDenni snad ano🙏🏽 modlim se ke vsem svatym aby cysta byla pryc🙏🏽
@Nikki.R jej, stejne jsme my ženský hrdinky, co všechno vydrzime ❤️
@Nikki.R ahoj
, budu kousek za tebou, taky 1.IVF, dneska jsem mela první ultrazvuk, odběr v pondělí nebo ve středu, takže ještě 2 nebo 4 dny injekci
, zatím výsledek pěkný, ale všechno se teprve uvidí po odběru
zítra ti budu závidět, že už to máš za sebou. A kolik vajíček odhaduji? ![]()
@Thaly1 tak to je super, ze to vypadá dobře s vajíčky.. já žádná sláva na to, ze jsem měla dávky gonalu 225… já mám jen 7 folikulu..
na poslední kontrole jsem v úterý jsem mrla 18,5, 18, 17, 16, 15, 13 a 10,5mm.. pak už jsem dával jen poslední dávku gonalu ve středu.. zítra odběr, tak uvidíme, jak to dopadne. Zítra až se proberu, dám vědět ![]()
@Nikki.R ja mam gonal 200 a vypadá to kolem 14 folikulu
, což je prý optimum
zatím jsou ale největší kolem 14mm, leva strana se coura (ale chudak byla posledni dve ovulace, tak ma asi dost
), takze právě ještě uvidíme v sobotu. Měla si problémy s ovulaci predtim nebo ne? Mně právě chodila v pohode, tak z toho to tak i nastavila na průměr ten gonal a zatím klep klep dobrý ![]()
@Thaly1 taky budu mit gonal a 200j, tak se trochu desim co me ceka😂 minulou stimulaci jsem mela 165,5j a 17folikulu a teda zle mi bylo silene
@Domca1111 oj
no a nechtějí ti dát tedy o trochu min? Já až tedka ten 7.den stimulace mám takový nekomfort trochu při sezení a prostě cítím, že tam něco je, trochu to píchá. Ale určitě bych to zatím nenazvala silene, snad to tak vydrží
nebo si to měla až ke konci? A silene jako že to bolelo nebo nepříjemné?
@Thaly1 ja celou stimulaci prozvracela🫣 ke konci nez jsem sla na punkci tak jsem citila ze tech folikulu je hodne me to prislo ze mi tam plavou😂 a pri chuzi to byl masakr to slo strasne citit
Tak se ted desim jak to budu snaset, ale ted uz vim ze je treba hodne pit a jist hodne bilkovin predtim jsem to nevedela.. ted jsem si koupila i protein tak snad to pomuze🙏🏽
@Domca1111 to je fakt zajimave, jak to působí na každého totálně jinak
asi budeš mít zajímavé i pam těhotenství, kdyz zvracení bylo už teď
![]()
@Thaly1 no to uvidime😂 pri DT jsme to dotahli do 8tt pak tehotenstvi zamlklo a bylo mi spatne jen jednou.. tak si to mozna vyzeru pri stimulaci a pak bude klid😂
@Domca1111
to mě fakt taky děsí, že i když to vyjde, tak to pak hned zase skončí
Ale druhé už určitě vyjde ![]()
@Thaly1 je to masakr mam jedno ZT 8tt, SP 6tt, a dve biochemicka posledni ket se nechytil vubec, ale prislo se na pricinu v imunologii tak ja doufam ze lecba pomuze🙏🏽
Je treba verit ze to bude vse dobre a nepripoustet si takove veci😊
Holky nebrali jste nektera norethisteron? Jestli ano za jak dlouho po vysazeni vam dosla MS?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.