Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Thaly1 nene, nefungovala sní před tím dobře. Prave jsem přijela domu z odběru.
Za prve mi udělali 13 vpichu do žil, které proste u mě nenašli. Takže mám úplně modré a bolavé ruce, nehledě na to, ze nějaké žily i praskly…
Nemůžu zvednout ani pití. Takže mi ten odběr dělali úplně v plným vědomi.
Totální bolest.
No s než jsem odjížděla, tak mi doktorka řekla, ze vytáhli ze mě jen 2 vajíčka.
Takže je mi jasný, ze je to v …
@Nikki.R panebože
to mi přijde že ani není možný, tak jsou tam amatéři, že neumí napichnout zilu?!
mě omejou… ja rozhodně při vědomí nechci, měla jsem pruchodnost delanou a nevím proč, ale bolelo mě to brutálně, to už nechci zažít.
I s dvěma vajíčky to půjde, teď už nezbývá než věřit a dát se dohromady
![]()
@Thaly1 no já myslela, ze umru bolesti, jak při tom napichivani, tak při ty opu při vědomi.
Ahojky, my si jdeme 14.2. pro injekce a snad 16 začneme. Embrya musí na genetiku, a ještě nás bude čekat imunologie, která v listopadu vyšla hraniční. Když nám bude přáno tak v dubnu, a když ne, tak až za 3 měsíce. Do té doby budou bobanci zamrazeny.
Mám z toho strašné obavy, bojím se uspání.
Nikdy jsem se nenechala uspat a všechny potraty nechala přirozeně odejít ( proto teď umělé)
@Thaly1 no šílený..
v půl 9 mám volat, co ty moje ubohé 2 vajicka.. mám extrémní strach 😭
@Nikki.R Tak co? Co ty tvoji dva miláčci? ![]()
@Mintaka1 Jen se přidej k nám do party
Já už jsem na konci stimulace (snad), dnes poslední ultrazvuk. Na odběr se bojím stejně jako ty, ještě jsem nikdy na uspání nebyla. Ale upřímně už bych ráda, aby ty vajíčka byla pryč, už je to nekomfortní při sezení, chození ![]()
Já brala na vajíčka ještě inositol, vitamin E a Q10, ale těžko říct
![]()
@Thaly1 moje 2 vajicka jsou zralé a oplodněné ❤️ teď čekat do zítra, jestli se vyvíjí ☺️
@Mintaka1 jsou a i oplodněná. Teď čekat do zítra, jestli se dal vyvíjí ☺️
@Nikki.R máte vajíčka na tři dny a pak Ket?
Super, že jsou v pořádku.
Já budou doufat, že snad nějaké bude v pořádku.
@Thaly1 kolikrát se chodí na ultrazvuk? Kolik jich máte?
Já se velmi těším až tuhle fázi budeme mít za sebou.
@Mintaka1 já byla na odběru včera a prave jen 2.. a dnes mi řekli, ze jsou obe zralá a oplodněná. Tak uvidíme zítra, zdali se vyvíjí.
A podle toho se uvidí, zdali bude v pondělí et, nebo až ve středu.
Věřím ze ano. Kouknete na mě. Z 13 folikulu jen 2 vajicka a jsou obe OK.
Nemějte strach ☺️
@Mintaka1 ja byla 7.den stimulace na prvním ultrazvuku a teď jdu ještě 9., kde mi řeknou, kdy bude odběr. Takze ja budu mit 2, ale můžou být i 3 ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.