Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já měla den před MS ten první zeshora.. ![]()
Ale zase záleží, kdy byla ovulace..musíš vydržet, no.. koukni na mě, kdy až začala čárka sílit ![]()
Příspěvek upraven 27.03.19 v 10:55
Já tam stín vidím, ale netestuj 9dpo, to je moc brzo, počkej ještě aspoň 3 dny a test opakuj…
Pepino je spolehlivý. Nevím, jestli je to ryska nebo se rýsuje čárka. Zopakujte za 2-3 dny a uvidíte.
Příspěvek upraven 27.03.19 v 10:50
@Gaforia ovulační test byl pozitivní 19DC. Cyklus mam 26-28 dní. Tak zítra je 28 den. Taky si říkam, že je to asi moc brzy, jestli to neni jen flek 😕 no kéž by sílil.
@Kriss Tina já už mam právě zítra dostat ms. Mam kratší luteální fázi. Tak se to zítra rozštípne. Asi chci slyšet, že to tam je 😁
@Anonymní píše:
@Kriss Tina já už mam právě zítra dostat ms. Mam kratší luteální fázi. Tak se to zítra rozštípne. Asi chci slyšet, že to tam je 😁
Počkej aspoň do pátku, testy viditelně sílí ob den ![]()
@Anonymní píše:
@Gaforia ovulační test byl pozitivní 19DC. Cyklus mam 26-28 dní. Tak zítra je 28 den. Taky si říkam, že je to asi moc brzy, jestli to neni jen flek 😕 no kéž by sílil.
Já měla cyklus 25 dní, proto mám den před ms asi silnější čárku
Když to zítra nedostaneš, bude to fajn
pozitří zkus zase test.. to už bude minimálně o trošilinku silnější.
Budu držet pěsti ![]()
@Anonymní píše:
@Gaforia děkuju, zpoždění nemam nikdy. Tak to bude jasný. Buď a nebo.
Teď jsem ještě počitala, že já měla obulaci 9DC, takže mnohem dřív.
Já jsem napnutá za Tebe 😄 dej pak vědět ![]()
@Gaforia určo dám. Ani si nepamatuju, jak jsem to měla u prvního dítka. Ale asi byl test slabě pozitivní v den ms. Dřív jsem ho nedělala. Člověk by řekl, že s druhym dítětem už se nebude bláznit s testama, co 😁
@Anonymní píše:
@Gaforia určo dám. Ani si nepamatuju, jak jsem to měla u prvního dítka. Ale asi byl test slabě pozitivní v den ms. Dřív jsem ho nedělala. Člověk by řekl, že s druhym dítětem už se nebude bláznit s testama, co 😁
No to jo teda, jsi zkušená matka harcovnice 🤣
Ale tomu se asi nevyhne žádná, která po dítku touží 😁
Tak jsem nemohla ani dospat. Udělala jsem si Mamatest 10 a čárka je vidět o dost líp, ikdyž fur jen mini růžová čárka, ms nikde. Tak snad nejsou falešné oba dva 😁 koupím dnes ještě testy. Který je nejvíc spolehlivý?
Zakladatelka
Ahoj, tak dneska jsem zkoušela poprvé test, MS má dorazit zítra. Je tam stín, má někdo zkušenost? Dělá tento test falešně pozitivní? Nebo mam halucinace?????