9. měsíční odmítá mléko
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
9. Měsíční odmítá mléko
Chtěla bych se zeptat mám 9. Měsíční dceru a ta odmítá umělé mléko přestala jsem kojit když malé bylo 14 dní narození ani když spí tak si nevezme mléko zkoušela jsem vyměnit značku ale prostě odmítá
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
A má jiné mléčné výrobky? Sýry, jogurty, kefíry? Těmi je možné mléko nahradit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Muj nema mleko od 9mes. ( ted mu je 15 mes. ).Kojila jsem a proste se sam odstavil. a UM vubec. Ma rad bile jogurty, syry. Resila jsem to tenkrat s dr a prej to nevadi, kdyz ma mlecne vyrobky. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Týnuška95 píše:
Muj nema mleko od 9mes. ( ted mu je 15 mes. ).Kojila jsem a proste se sam odstavil. a UM vubec. Ma rad bile jogurty, syry. Resila jsem to tenkrat s dr a prej to nevadi, kdyz ma mlecne vyrobky.
Byla jsem na tom uplne presne stejne. Jen ted uz je dceri 5 let.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mne se to stalo u starsiho syna v 5 mesicich. Ochutnal maso a zeleninu a mliko z flasky odmital. Michala jsem mu tvaroh do ovoce, praskovy sunar do prikrmu nebo taky do ovoce. Proste sidila jsem jak to slo. Po nejake dobe zacal mliko zase pit, ale uz nic moc. Dnes je mu 35 a o mliko nestoji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě se starší odstavila v devíti měsících, byla kojená. Nechtěla ani UM. Jedla už téměř vše, takže se bez mléka obešla. Mléko (obyčejné kravské) začala pít až ve školce.
Synovec se odstavil také v tomto věku a mléko už nikdy nepil a nepije. Je mu skoro třicet a je to zdravej silnej chlap.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit