9 měsíční se tře:D

Anonymní
11.12.24 21:22

9 měsíční se tře:D

Maminky setkala jste se některá s tím že by se miminko jakoby třelo o postel? Nebo i o mě když ho mám na ruce? Nevím jak to popsat:D zkuste si představit se€ualní polohu kdy je muž nahoře a jakoby se o vás tře😂 tohle dělá můj 9 měsíční, i ve spaní, pak několikrát když se probudí, pak když ho mám na ruce, co to může být?😂

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76590
11.12.24 21:30
@Anonymní píše: Více

no už jsi to napsala, sexuální poloha
a OT - proč všichni nějak komolíte slovo sex? to není ani vulgární ani sprosté a může se psát úplně normálně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.12.24 21:33

@stinga teď nechápu?😳
no jinak nevím jestli mi to sem pustí vím že když se tohle slovo napíše třeba na ig nebo někde hned to jde do blokace🤦🏽‍♀️

• Citovat
  • Upravit
76590
11.12.24 21:35

tady tě blokují pouze za vulgarity, což slovo sex není,
no miminko si dělá dobře, je mu to příjemné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.12.24 21:36

@stinga faakt už tak malej?:D já právě bloudila po netu jestli je to jako ono a nikde sem nic nenašla:D

• Citovat
  • Upravit
1220
11.12.24 21:39

Prý to dělají i v děloze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76590
11.12.24 21:40

já myslím, že ano - ale může to být i něco jiného, nejsem odborník na mimina, mohlo by ho třeba něco svědit nebo škrtit oblečení :nevim: zkus vypozorovat, jestli se přitom tváří spokojeně nebo spíš ne,
ale asi s tím nic nenaděláš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3167
11.12.24 22:29

Můj to jako mimino dělal taky, jednou za čas to vidím i teď (bude mu 6), ale vždycky jsem to viděla jenom ve spánku. Jen počkej až bude chodit do školky, 5letí evidentně genitálie řeší prakticky pořád :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
leopanda
11.12.24 23:26

Dělají to už v plenkách a pak i ve škoce i na základce někteří…asi bych z oho nedělala zbytečně tabu…je to přirozené a jedině bych s dítetem v tom školním věku možná i školkovém zkusila nějak povídat, kdy by to mohlo být u ž nevhodé, třeba ve škole…mohlo by to vést k šikaně a celkově shamingu…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure