9 měsíců a auto

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14874
25.1.22 08:43
@kocourGarfield píše: :think: @Janča6 písničky pomohly jen někdy. Většinou když začalo řvát, nepomohlo nic.
Ono tedy nesnášelo sedačku už od novorozence, jen věkem se to horšilo. :(
Stejně jako korbu od kočáru. Žádné spací miminko, co tam spí i 2 hodiny. Žádná super procházka. Jestli v ní byl 3× ok tak to bylo moc :lol:
Asi to mělo souvislost.

U nas to ani nebylo sedackou. Proste urvane dite. Zlepsilo se to okolo 2 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
25.1.22 09:00

@Janča6 to obdiv. Do 2 let bych to nedala. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1735
25.1.22 09:18

@kocourGarfield kluci právě taky lezou sedí, stojí… Právě myslím, že jim nejvíc vadí ta sedačka (vajíčko) teď půjdeme k dr, tak doufám, že budou mít oba přes 9 kg a půjdou do normální sedačky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14874
25.1.22 09:26
@kocourGarfield píše:
@Janča6 to obdiv. Do 2 let bych to nedala. :kytka:

No ja hlavne obdivuju manzela, ze pri tom dokazal ridit 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
25.1.22 09:30

@Elea9 u nás to bylo pak už neúnosné. Nakonec řval už na první křižovatce a kolikrát nepomohlo nic. Nikdy v ní nespal pak už. Z jízdy se stal horor, kolikrát řval jen cestou do obchodu.
Potřebovala jsem jezdit několikrát týdně, tak větší sedačka bylo vysvobození.
Teď řve občas, tak nějak normálně bych řekla.

• Citovat
  • Upravit
kocourGarfield
25.1.22 09:32

@Janča6 u nás jsem řidič já a třeba za tmy v zimě se řvoucim dítětem bych i řekla, že to bylo i dost nebezpečné.

Příspěvek upraven 25.01.22 v 09:33

• Citovat
  • Upravit
14018
25.1.22 09:32

@Elea9 co je normální sedačka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
25.1.22 09:50
@Pidulka1991 píše:
@Elea9 co je normální sedačka?

tipla bych klasika 9-18 po směru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14018
25.1.22 10:10
@Veru1987 píše:
tipla bych klasika 9-18 po směru…

Jenže pro devíti měsíční mimčo to vůbec není normální a kor posměru ale třeba zakladatelka překvapí 8) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
25.1.22 10:17
@Pidulka1991 píše:
Jenže pro devíti měsíční mimčo to vůbec není normální a kor posměru ale třeba zakladatelka překvapí 8) :lol:

to je věc druhá.. ale tak jsem to pochopila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
25.1.22 10:38

@Pidulka1991 a tak mají jezdit se řvoucim miminem :roll:
Jistě bude bezpečnější poslouchat 2,5 hodiny řvoucí duo za hlavou. :roll:
Ještě by mohla zakladatelka řídit.

Zrovna topím v autě, jelikož mi dítě ušlo v sedačce. To si ve vajíčku neumím představit.
Ono v 9 měs. mělo 10 kg a 80 cm. Takový drobeček do vajíčka.

• Citovat
  • Upravit
kocourGarfield
25.1.22 10:47

@Pidulka1991 sedačky 9-18 se dělají roky. Naše děti v nich vyrostly, o protisměru se nemluvilo.
Zvláštní že tehdy to připadalo normální snad všem. Neznám nikoho kdo by tenkrát dával dítě do protisměru.

• Citovat
  • Upravit
14018
25.1.22 10:58

@kocourGarfield to jsou tak hloupý argumenty, tady par obrazku, co se stane s dítětem pri autonehodě v posměru. Btw syn jezdil ve vajíčku do 85 cm a měl 11 kg, takze jsem ho vyndavala v 16ti měsících. Stále jezdí protisměru a dcera jezdila do 4,5 a obě byly řvoucí děti. Najdi si sbírku na damianka, 10 měsíční miminko, co dali rodiče do posměrné sedačky, teď chlapeček bojuje o život. Bohužel se tu o protisměru nemluví, ale není neznámý v severských zemích je to naprosto běžné a děti do posměrné sedačky nedají dřív než ve čtyřech letech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
25.1.22 11:01

@Pidulka1991 a ty jsi u toho řídila? Řval ti mimino za deště na silnici 40minut kuse za hlavou?

Já navíc proti posměru nepsala nic špatného. Jen píšu ze je to nová studie, která před xl lety nebyla a děti se tak běžně vozily.

Pokud jsi udržela a přežila řvoucí dítě do 16 měsíců ve vajíčku gratuluji. Já to fakt nedávám.

• Citovat
  • Upravit
14018
25.1.22 11:09
@kocourGarfield píše:
@Pidulka1991 a ty jsi u toho řídila? Řval ti mimino za deště na silnici 40minut kuse za hlavou?

Já navíc proti posměru nepsala nic špatného. Jen píšu ze je to nová studie, která před xl lety nebyla a děti se tak běžně vozily.

Pokud jsi udržela a přežila řvoucí dítě do 16 měsíců ve vajíčku gratuluji. Já to fakt nedávám.

Covece řídila v - 10 a vozila nedonosence… A studie byly, neni to novinka jezdí se tak desetiletí, jen bohužel u nas se propaguje něco jiného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí