Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@kocourGarfield Dobře mi z toho nebylo, ale co jsem mela dělat? Neřešit neurologii, nenechat hlidat selešt na srdci, takova pupeční kyla, když se nehlídá, nemluvě o fyzioterapii, očním, rizikovce a kontrole u pediatra. První tři měsíce byly masakr, co se týče kontrol, pak už to šlo… Takhle jsem jezdila v lednu, kdyb byla poslední obrovská zima - 10 denně, holka rvala a řvala… Kluk řve i v te pokračovacce, ale už ne nepřetržitě, jako ve vajcu. Lékaři se řeší hůř, na navstevu bych nejela jinak než v době spánku, to mi za to žádná návštěva nestála
Tak děkuji za rady všem, co jsou chytří jako ve všech ostatních diskuzí a radí, jak se má dítě v autě vozit, ale na to jsem se vůbec neptala. Pro všechny, kdo mají potřebu odpovídat zas a znovu na něco jiného, než je téma diskuze, máme doma nachystané sedačky 9-18 které mohou být po směru i v protisměru
@Pidulka1991 moc Tě obdivuji. Dlouhodobě na to opravdu nemám a obdivuji, že někdo má.
Já jezdím dlouhodobě hodně, několikrát týdně, jelikož musím ( mám i starší děti, u nás nic není, atd…).
Na návštěvu bych taky za řevu nejela, ale nejsou jen tyto dvě aktivity, že ![]()
Fakt jsi dobrá ![]()
Jen poznámka, to dítě v té sedačce ( vajíčku) nespalo. Nikdy. Místo spánku řvalo.
@kocourGarfield děkuji, něco tady z těch tipů na zabavení zkusíme využít ![]()
@Pidulka1991 a můžu se zeptat, co jsi tedy dělala, když brečelo? Nechala jsi ho hodinu v kuse řvát? Fakt mě to zajímá.
A nemyslím to špatně. Jezdit musím a odřídit to jiný kdo nemá, dítě nikdo mimo nepohlidá.
Mně je z toho breku fyzicky špatně za volantem. A krom toho zůstat doma nefungovalo nic.