9 měsíců a budí se v noci

207
17.11.12 14:10

9 měsíců a budí se v noci

Maminky prosím poraďte, jak naučím naší 9 měsíční holčičku spinkat celou noc.
Večer chodí spát v 7 hodin, usíná bez problémů a spí ve své postýlce.
Usíná při pítí mlíčka z lahve v postýlce. Dudlíčka používáme.
Kašičku na noc taky má.
Budí se nám tak minimálně 4krát za noc…trochu se napije a pak většinou chrní dál, ale taky ne vždy…
Máte nějakou zaručenou metodu:))?
Budu vděčná za jakýkoliv tip a ráda vyzkouším:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101764
17.11.12 14:22

Zaručená metoda je pouze jedna - vydržet, v patnácti už to 100% dělat nebude :mrgreen:
Ale jinak neporadím, nám malý začal celou noc spát někdy ve 20 měsících…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
17.11.12 14:29

Mlj syn má přes rok, nikdy mi nespal celou noc, a už v to ani nedoufám.. nebrečí nic jen se budí občas s křikem a občas se tam převaluje a naráží do šprušlí a staví se až se vzbudí.. musím k němu a pak zase spí.. dělá to prostě pořád a jsou dobré noci kdy vstávám jen 4krát a horší kdy vstávám i každou čtvrthodinu.. přes den jsem nervní, nevyspalá výbušná a nejradši bych se tady na všechno vykašlala.. recept nemám zkoušela jsem už absolutně všechno co se kde doporučuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
17.11.12 14:36

Syn se na pití budí občas do dneška, je mu 25 měsíců. Já taky občas jdu v noci do kuchyně pro pití, takže mi to nějak nevadí, dám pití, napje se a spí dál. Spíš by mě zajímalo, kdy pochopí, že flašku má u sebe a nemusí mě volat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
17.11.12 14:37

Vydrzet, ja takhle s nadeji odstavila dceru v 1,5 roce a ona se stejne dal budila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
17.11.12 14:41

Podle mě je to úplně normální a neřešila bych to… pokud se teda nechceš uchýlit k násilným praktikám typu Eastvill.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
17.11.12 14:41

V 9mesicich se mi mala budila jeste pravidelne na svoje davky mlika :lol:
spani celou noc - o tom muzu mluvit tak od 2,5 - 3 let :lol: :lol:

takze vlastne radu nemam, myslim, ze po ni chces moc :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
17.11.12 14:45

Tak pokud je to normální třeba to co je u nás tak Jiřík bude jedináček.. já se od doby co se narodil vyspala nejvíc 5 hodin a to mě zabíjí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3435
17.11.12 14:51

Já chodím s malím plavat, cvičit prostě ho utahám a budí se jen jednou za noc.Je mu 7měsíců

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
17.11.12 15:09

Viki ma dva roky a dodnes nespi celou noc vkuse.Ja bych taky nejakou radu uvitala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
17.11.12 15:28

Já jsem proti vyřvávacím taktikám, takže vstávám tak 3× 4×.. Ale snažím se jí unosit, abych jí pokaždé nedávala prso, zatím mi to ale nevychází. :mrgreen: Je jí rok..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
17.11.12 16:58

Mě malý teda spí celou noc už asi tři měsíce. Spal tak i když jsem ještě kojila. podle mě je základ nenechat dítě usnout u prsu, flašky apod. prostě musí usnout samo ve své postýlce. jinak se v noci vzbudí a bude chtít přesně to při čem usnulo, aby usnulo znovu. Je to dobře popsané v knížce Každé dítě může dobře spát, dá se stáhnout na ulozto.cz. Já jsem taky proti vyřvávacím metodám a noční pití jsem odnaučovala postupně, dávala místo toho dudlík, čaj, vodu a pak nic. Doporučuju tu knížku k přečtení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101764
17.11.12 19:00
@jittu píše:
Mě malý teda spí celou noc už asi tři měsíce. Spal tak i když jsem ještě kojila. podle mě je základ nenechat dítě usnout u prsu, flašky apod. prostě musí usnout samo ve své postýlce. jinak se v noci vzbudí a bude chtít přesně to při čem usnulo, aby usnulo znovu.

Tohle je podle mě neplatí obecně, malý usínal naprosto sám v postýlce, bez prsa již od nějakých 9 měsíců a přesto se do cca 20 měsíců v noci budil. Někdy hlady, někdy žízní, občas se mu jen něco zdálo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
17.11.12 20:47
Přesně tohle je nepravdivý, mě malej nikdy u prsa neusínál, odstavil se sám v 10 měsících usínal sám v postýlce od začátku a stejně se pořád budí, nemá ani žízeň ani hlad, jen se prostě budí hrozně často, občas i pláčem
@j.a.n.i1 píše:
Tohle je podle mě neplatí obecně, malý usínal naprosto sám v postýlce, bez prsa již od nějakých 9 měsíců a přesto se do cca 20 měsíců v noci budil. Někdy hlady, někdy žízní, občas se mu jen něco zdálo…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí