Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den mám dotaz
2.3 jsem byla na krvi jelikož sem zjistila se jsem tehu hcg mi vyšlo 700
A dnes 9.3 jsem měla další hcg 9000 a mimco v děloze není mám strach mám prý počkat do středy jestli se tam objeví bolesti nemám jen špinim prosím měla jste to nějaká předem dekuji moc
Hcg ti roste pěkně. Podle menstruace jsi v kolikatem týdnu? Nejspíš si byla u doktora moc brzy.
Držím palce samozřejmě, ale říká se, že v děloze by mělo být něco vidět už od 1000 jednotek HCG. Tak to nevypadá moc dobře. Ale třeba se tam opravdu ještě někde vyloupne na správném místě.
Na ultrazvuku jsi byla při té hodnotě 9000?nebylo vidět opravdu v děloze vůbec nic? Ani gestacni váček?
@Nikola2022. Tak jestli při 9000 HCG lékař v děloze nic neviděl
Tak to bohužel není dobré.
Hodnota roste správně, ale při té hodnotě už by měl Dr něco vidět, něco se dá najít od hodnoty 1000
nemá Dr třeba hodně nekvalitni utz? Nebo by to mohlo být mimoděložní.
Nechápu proč si ženská neudělá po vynechané menstruaci test, a za 2-3 týdny se nedostaví k lékaři… ![]()
@mackA159 píše:
Nechápu proč si ženská neudělá po vynechané menstruaci test, a za 2-3 týdny se nedostaví k lékaři…
Protože třeba u nás po mimoděložním musíme při jakémkoliv pozitivním testu okamžitě valit aby se to podchytilo včas a nedošlo k další ruptuře vejcovodu..
@mackA159 píše:
Nechápu proč si ženská neudělá po vynechané menstruaci test, a za 2-3 týdny se nedostaví k lékaři…
Protože se při objednání s těmi 2-3 týdny čekání počítá, když normální čekací doba na gyndu je nejmíň měsíc, třeba?
Pro zakladatelku - při jednom těhotenství mě ale dr. mohla vzít dřív, pak z toho byly takový nervy. Se ta předpokládaná doba početí taky počítá dle MS (jenze já asi posunutou ovulaci),takže vzali krev, utz mi teda nedělala, že ještě brzo a pak mi volali do práce, ať všeho nechám, ani se doma nepřevlíkám a okamžitě se dostavím, že to hcg vůbec nesedí k tý MS, že to může být mimoděložní. Jako na utz nakonec dr. našla, co hledala, ale moc šancí vzhledem k tomu, že to bylo brzo, předem nedávala. Asi fakt jde o dny. Jo a špinila jsem skoro každý těhotenství i do 3. měsíce. Hele, to bude třeba dobrý, jste přišla moc brzo.
@Tofifea dekuji ve středu jdu na kontrolu tak jsem zvědavá nu
![]()
@Nikola2022. píše:
@Tofifea dekuji ve středu jdu na kontrolu tak jsem zvědavá nu![]()
Držím palce ![]()
@Nikola2022. píše:
@Tofifea dekuji ve středu jdu na kontrolu tak jsem zvědavá nu![]()
Tak co, jak se daří? ![]()