9+3 TT a úmrtí psa

Anonymní
4.10.15 18:06

9+3 TT a umrti psa

Ahoj vsem, prosim o radu - nazor - uklidneni. V noci nam zemrel ctyrnohy clen rodiny. Je to pro me velka ztrata, v noci jsem nespala a probrecela celou noc i dnesek. Vcera rano (nez se to vsechno sebehlo) jsme s manzelem krasne přes angelsound slyseli to nase pidi. Dneska mame oba pocit, ze jsme neco zaslechli, ale ruku do ohne za to nedame ani jeden. Mohla jsem svym chovanim (ta emoce nesla a nejde zastavit) ublizit pidi, nebo se jen obratne schovava? Moc dekuju a omlouvam se za anonym - je to strasne bolave…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16997
4.10.15 18:09

V 10. týdnu ho už slyšíte? 8o Já ho pořádně neslýchávám ani ve 20. a to už cítím pohyby ;) Určitě je v pořádku.. jen si plave sem a tam.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
4.10.15 18:13

Nějak nechápu, čím by jsi měla ublížit 10 ti týdennímu plodu. Svými emocemi?
Rozumím tvému stesku, je mi to líto, ale zase to tak nehrot´. Smutek přebolí, soustřed´se na miminko, bude líp :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
4.10.15 18:16

Také mě překvapuje, že v 10.tt jste už slyšeli..:)
Nicméně neboj, miminko je chráněné a určitě jsi mu nijak neublížila.. Ale čím méně se budeš nervovat, tím lépe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5418
4.10.15 18:22
@Anonymní píše:
Ahoj vsem, prosim o radu - nazor - uklidneni. V noci nam zemrel ctyrnohy clen rodiny. Je to pro me velka ztrata, v noci jsem nespala a probrecela celou noc i dnesek. Vcera rano (nez se to vsechno sebehlo) jsme s manzelem krasne přes angelsound slyseli to nase pidi. Dneska mame oba pocit, ze jsme neco zaslechli, ale ruku do ohne za to nedame ani jeden. Mohla jsem svym chovanim (ta emoce nesla a nejde zastavit) ublizit pidi, nebo se jen obratne schovava? Moc dekuju a omlouvam se za anonym - je to strasne bolave…

v 10. týdnu jste ho nemohli slyšet :roll:, spíš jste slyšeli tebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
4.10.15 18:28

Nechápu, proč by ho nemohla slyšet, když mně můj gyndař v 7 tt pustil tlukot srdce u mimi. U angelsoundu uvádí, že od 12. týdne se oužívá, ale neznamená to, že dříve to slyšet nejde. Znám spoustu takových, co poslouchali dříve.

Ty se zakladatelko nenervuj, bolest přebolí, soustřeď s ena mimčo. Mně umřel pes 3 týdny před porodem. Bude lépe

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.10.15 18:28

Chápu tvoje rozpoložení, mě umřela máma v raném těhotenství a nic se nestalo. Taky jsem měla dost obavy :-(

• Citovat
  • Upravit
sad 1
4.10.15 18:29
@Ráďa81 píše:
v 10. týdnu jste ho nemohli slyšet :roll:, spíš jste slyšeli tebe

to jde rozlišit. Srdce miminka tluče rychleji než naše, jde to krásně odlišit.

• Citovat
  • Upravit
Poison Eve
4.10.15 18:36

Stres je nezměřitelná veličina a děti se rodily a rodí i ve válkách. S naprosto největší pravděpodobností se nestalo vůůůůůůůůbec nic.

• Citovat
  • Upravit
5418
4.10.15 18:38

@sad 1 lékař má kvalitnější přístroj než je angelsoud pro domácí použití. Z praxe znám hodně případů, kdy si lidé myslí, že slyší miminko, ale není to tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
4.10.15 18:44

Ja jsem mela takové nervy půl roku před porodem. Pejsek nemocný. Několikrát už to vypadalo že umře. Takže probrečené dny a noci.(malá je uplně v pohodě žádné následky to nemá).Nakonec jdem přišla z porodnice. Pejsek si očuchal malou a konec. Zkus se soustředit na přípravy kolem mimča. Uvidíš že to přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
4.10.15 18:57

Myslím si že miminku jste ublížit nemohla. Nám zemřela naše čtyřnohá princezna v den kdy jsem rodila. Ale v našem případě nám ji někdo otrávil :( Nebojte bude dobře a miminku je určitě dobře :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
4.10.15 19:38

To je mi líto, ale neboj, určitě se miminku nic nestalo. Jen se už snaž být v klidu, i když je to těžké..

A co se týče angelsoundsu, já slyšela prcka od 9tt a já jsem to určitě nebyla, což mi potvrdila i dr. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
4.10.15 20:07

Malého jsem běžně slýchala od 9tt - když se sonda zamiří dolů pod stydkou sponu tak je slyšet brzy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4284
4.10.15 20:15

9+3 jsem prcka slyšela poprvé, pak dlouho nic, asi dva týdny. Jsem obrovský stresař, zvláště na začátku těhotenství samý stres, úleky, bouračky v autě… měla jsem obavy, že se prcek narodí rovnou s nějakým tikem :mrgreen: Je to klidné, pohodové miminko.
Mrzí mě vaše ztráta :hug: Přeju, ať to brzo přebolí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky