9DPO příznaky

137
21.10.12 18:34

7DPO příznaky

Dobrý večer… :)
Chtěla bych se zeptat s přítelem se snažíme 5 měsíců o miminko tenhle měsíc jsem začla brát clostelbegit dnes je to 7 DPO mám těžká prsa a bolí mě podbřišek a je mi na zvracení. Do MS mám 9 dní. Myslíte že je brzy na těhotenské příznaky? Děkuju za rady a zkušenosti..Hezký večer :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
21.10.12 18:44

Nějaký utrogestan či duphaston po ovu nebereš? Bych řekla, že to může být i tím stimulováním hormony :nevim:
Každopádně: 1.těhotenství - bolavý čípek při sexu před očekávanou ms, 2.těhotenství 5-6DPO špinění a „růžovění“, pálící žáha a bolavá prsa týden po ovu, 3.těhotenství 7DPO děsná zima, kdy jsem tu chodila ve dvou mikinách se zahřívat do postele pod peřinu a jektala zubama, i když tu byla teplota stále stejná.
Takže klidně to mohou být příznaky těhotenství, ale u každého mohou být jiné, dokonce u každého těhotenství jiné a dokud nemáš pozitivní test, tak nikdy nevíš, zda jde o příznaky těhotenství, pms nebo se zkrátka moc pozoruješ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
21.10.12 18:48
@Gladys píše:
Nějaký utrogestan či duphaston po ovu nebereš? Bych řekla, že to může být i tím stimulováním hormony :nevim:
Každopádně: 1.těhotenství - bolavý čípek při sexu před očekávanou ms, 2.těhotenství 5-6DPO špinění a „růžovění“, pálící žáha a bolavá prsa týden po ovu, 3.těhotenství 7DPO děsná zima, kdy jsem tu chodila ve dvou mikinách se zahřívat do postele pod peřinu a jektala zubama, i když tu byla teplota stále stejná.
Takže klidně to mohou být příznaky těhotenství, ale u každého mohou být jiné, dokonce u každého těhotenství jiné a dokud nemáš pozitivní test, tak nikdy nevíš, zda jde o příznaky těhotenství, pms nebo se zkrátka moc pozoruješ…

Beru duphaston ještě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
21.10.12 18:53
@Andrejka22 píše:
Beru duphaston ještě..

pokud polykáš, tak pocity na zvracení mohou být z něj tuším, stejně jako u utrogestanu, to vím, že si uživatelky stěžují, že způsobuje nevolnosti, spavost.
Pokud ti předtím nedozrávali vajíčka a tenhle měsíc máš ovu stimulovanou hormony, tak to může být i z toho. A nebo taky ne :mrgreen:
Já jsem lovec duchů, takže 10DPO už ráno čurám na mamatest 10 a po půlhodině zkoumám ze všech možných úhlů, zda by tam něco nebylo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
21.10.12 18:57
@Gladys píše:
pokud polykáš, tak pocity na zvracení mohou být z něj tuším, stejně jako u utrogestanu, to vím, že si uživatelky stěžují, že způsobuje nevolnosti, spavost.
Pokud ti předtím nedozrávali vajíčka a tenhle měsíc máš ovu stimulovanou hormony, tak to může být i z toho. A nebo taky ne :mrgreen:
Já jsem lovec duchů, takže 10DPO už ráno čurám na mamatest 10 a po půlhodině zkoumám ze všech možných úhlů, zda by tam něco nebylo :lol:
:D Tak uvidíme jestli ta mrška červená přijde testy si radši dělat nebudu..Děkuju za odpověd :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
21.10.12 19:11

Podle mě to je jen reakce na hormony, zkus test a máš jasno. Ale co jsem četla tak na 99% by měl být test věrohodný až v den očekávané menstruace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1248
21.10.12 19:17

Já jsem začala mít příznaky cca 5 DPO.. nebylo mi teda vůbec blbě, ale najednou jsem měla denně mastné vlasy, hrozně mi začalo nahlas kručet v břiše, začaly se mi dělat akné, a prsa jsem měla jakoby takové naplé /kůži/, ale nebolely mě.. začala mě bolet až v 8 týdnu, ale teda brutálně…takhle se ty příznaky projevovaly asi od toho 5-10 DPO.

@Andrejka22 píše:
Dobrý večer… :)
Chtěla bych se zeptat s přítelem se snažíme 5 měsíců o miminko tenhle měsíc jsem začla brát clostelbegit dnes je to 7 DPO mám těžká prsa a bolí mě podbřišek a je mi na zvracení. Do MS mám 9 dní. Myslíte že je brzy na těhotenské příznaky? Děkuju za rady a zkušenosti..Hezký večer :) :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
21.10.12 20:04
@luci.hor píše:
Podle mě to je jen reakce na hormony, zkus test a máš jasno. Ale co jsem četla tak na 99% by měl být test věrohodný až v den očekávané menstruace.

Asi ano..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
23.2.18 12:39

10dpo priznaky

Ahoj holky, s přítelem se snažíme rok o mimčo. Minulý rok jsem potratila 7tt.
4.2. jsem mela poslední MS a ted mám dostat 28.2. ovu jsem měla 13.2. a nevím, jestli si to vsugerovavam, nebo jsou to nějaké menší příznaky. Jsem dost unavená, nemám chuť k jidlu, spíš jenom večer. Nemůžu spát, hrozně mě bolej prsa na dotek. Toto mám teď poslední 4dny. Testiky jsem zkoušela a ještě je asi brzo :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1237
23.2.18 12:42

@Elaseek můžou to být příznaky těhotenství. Ale bohužel, nezbyde ti nic jiného než ještě chvíli počkat :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
23.2.18 12:44

@Elaseek pockat do MS ;) priznaky muzou byt i PMS nebo vsugerovane, psychika je mrcha :P tak drzim palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.2.18 12:54

@Elaseek Tak to můžeme doufat spolu :mrgreen:. Promiň anonym, ale ještě to neroztrubujeme. Já jsem měla ovulaci někdy mezi 13. - 15.2., už tři dny mě hrozně bolí břicho a od včera trochu i bradavky. Ale zatím tomu nedávám žádný význam. Test taky zatím nic neukázal, ale ono je opravdu brzy.

• Citovat
  • Upravit
19983
23.2.18 12:55

@Elaseek příznaky jsem měla vždy až v okamžiku, kdy těhotenství ukázal i tt. Ať už prsa, unava nebo nechuť. Jo a ještě jsrm často běhala na záchod a přišlo mi to divný a na tt byly//

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850
23.2.18 12:58

Jsem na tom stejně i s ovulaci i s menstruaci :D kromě hnusné pachuti v ustech od včerejška necítím radši nic :D taky se snažíme rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
23.2.18 13:12

No já jsem úplně netrpělivá :D :D, ale mám takový pocit že ae něco ve mě pomalinku líhne, protože u minulého těhu když jsem smrkala tak jsem tam měla trošku krve a jinka vůbec potom a teď to tak mám zase. Občas mě i píchne v podbřišku a mám takovy jemný vodnatý výtok. Tak doufám, že MS nepřijde :roll: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí