Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravim všechny snažilky ![]()
Zákládám tuhle diskuzi pro všechny z vás, které by si taky tak jako já přáli najít // do Vánoc letošního roku - to by byl ten nejkrásnější dárek pod stromeček, že
.
Zároveň si také tímto chci zkrátit dlouhé chvíle čekání zda MS příjde, či nepříjde a poznat nový lidičky
Co se týče mě tak mě MS dorazila dnes, ale zklamaná nejsem (snažíme se teprve 2. měsíc), ba naopak s velkým optimismem se těšim na další snaženíčko a snad to vyjde příště ![]()
Kééžby
.. Pořád si řikám jaký by to byl úžasný dárek nejen pro mě a pro přítele, ale vlastně pro celou rodinu. Tak snad nám štěstí bude přát ![]()
@janca84 píše:
Je tu stejná diskuze…
https://www.emimino.cz/…ankovani/17/
Už rozjetá… to snad vadí si založit novou? ![]()
To já mám zase opačný problém… Jsem narozená pod stromeček a teď těhotná a termín mám 1.1. 2013… Hrozně se bojím, že budu na Vánoce v porodnici… Je to sice moc hezký, ale sama vím, že je naprd mít vánoce a nerozky v jeden den… Každopádně vám všem přeji // pod stromeček, protože miminko by bylo v září
což je lepší
Hodně štěstí…
@Thereska22 píše:
Už rozjetá… to snad vadí si založit novou?
No přijde mi to zbytečný,hl.je tam pár stránek a další se postupně přidávají ![]()
@tomapeta píše:
To já mám zase opačný problém… Jsem narozená pod stromeček a teď těhotná a termín mám 1.1. 2013… Hrozně se bojím, že budu na Vánoce v porodnici… Je to sice moc hezký, ale sama vím, že je naprd mít vánoce a nerozky v jeden den… Každopádně vám všem přeji // pod stromeček, protože miminko by bylo v zářícož je lepší
Hodně štěstí…
Jéé tak to gratuluju k miminku. Já mám narozky až 25.1. ale taky je to skoro hned po Vanocích. Každopadne vedet že se zadarilo tak by mi to asi fakt bylo jedno
Ikdyž je fakt ze o svatkach byt v porodnici asi nebude uplne žužo
preju at je vse v poradku. Vis co to bude? ![]()
@Thereska22 píše:
Jéé tak to gratuluju k miminku. Já mám narozky až 25.1. ale taky je to skoro hned po Vanocích. Každopadne vedet že se zadarilo tak by mi to asi fakt bylo jednoIkdyž je fakt ze o svatkach byt v porodnici asi nebude uplne žužo
preju at je vse v poradku. Vis co to bude?
nene, nevíme
Bude to překvápko.. Přítel je taky 25.1.
Chápu, že vám by to bylo jedno… Určitě budete mít to štěstí… Já jsem hodně mladá a chtěla jsem… Nebo chtěla… Říkala jsem partnerovi, že si nemusí dávat pozor, že by mi to nevadilo a tajně jsem čekala že to nedostanu
Ale když jsem pak našla volný pracovní místo a chtěla za čtvrt roku nastoupit do práce na rok a pak mít mimčo, jsem zjistila, že jsem těhotná… Příjde vždy nečekaně… Přeji vám Hrozně moc štěstíčka, ať vám to výjde co nejdřív… na světě neni nic krásnějšího… ![]()
A kolikpak ti je jestli se muzu zeptat?
Nejlepsi je stejne neplanovat protoze nikdy nevis co ti osud prichysta vid
a jak to bejva kdo nechce nebo neplanuje tak to vyjde a kdo chce a planuje tak to trva ![]()
@Thereska22 píše:
Zdravim všechny snažilky![]()
Zákládám tuhle diskuzi pro všechny z vás, které by si taky tak jako já přáli najít // do Vánoc letošního roku - to by byl ten nejkrásnější dárek pod stromeček, že
Zároveň si také tímto chci zkrátit dlouhé chvíle čekání zda MS příjde, či nepříjde a poznat nový lidičky.
Co se týče mě tak mě MS dorazila dnes, ale zklamaná nejsem (snažíme se teprve 2. měsíc), ba naopak s velkým optimismem se těšim na další snaženíčko a snad to vyjde příště
tak my se snažíme taky krátce, ale doufám že do vánoc dvě čárečky na testíku najdu
moc bych si to přála jak píšeš byl by to ten nejkrásnější dárek pod stromeček pro nás už po druhé před dvěma lety si nás mě a dcerku přítel na štědrý den přivezl z porodnice domu, a všude říkal že si na štědrý den přivezl ten nejkrásnější dárek na světě
mimo to bych dnes měla mít už plodný dny -ovulace vychází na 24.10. ale s jistotou to nevim, nezkoumám to neměřim nic nechávám to zatím náhodě až když se dýl nebude dařit pak teprv začnu. škoda, že člověk nemůže nahlídnout do budoucnosti někdy bych to opravdu ocenila
![]()
@MarDen píše:
tak my se snažíme taky krátce, ale doufám že do vánoc dvě čárečky na testíku najdumoc bych si to přála jak píšeš byl by to ten nejkrásnější dárek pod stromeček pro nás už po druhé před dvěma lety si nás mě a dcerku přítel na štědrý den přivezl z porodnice domu, a všude říkal že si na štědrý den přivezl ten nejkrásnější dárek na světě
mimo to bych dnes měla mít už plodný dny -ovulace vychází na 24.10. ale s jistotou to nevim, nezkoumám to neměřim nic nechávám to zatím náhodě až když se dýl nebude dařit pak teprv začnu. škoda, že člověk nemůže nahlídnout do budoucnosti někdy bych to opravdu ocenila
![]()
Jéé to je krásný
Přeju aby to vyšlo i podruhé. Už jen to že Vánoce jsou prostě takový krásný, magický, ja je miluju
proto si moc přeju aby to vyšlo do těch Vánoc. Mám to jako ty, nic nezkoumám a neměřim a pro jistotu se tulíme často, až když to nepůjde tak to začnu řešit ale dva měsice je zatím prd
A to jsem ještě navíc byla nemocná, takže až teď si říkám, že by to mohlo vyjít. Pro jistotu se na to moc nechci soustředit ale jde to těžce ![]()
Tomapeta :Gratuluju k miminku. i já měla u prvního strach že přes vánoce budem v porodnici nakonec jsme to měli o chlup-přesně na štědrý den nás pustili z porodnice domu.
i já jsem ještě dosti mladá a už se snažíme o druhé
myslím, že na věku nezáleží, záleží jen na tom aby miminko mělo domov a milující rodiče ![]()
@Thereska22 píše:
Jéé to je krásnýPřeju aby to vyšlo i podruhé. Už jen to že Vánoce jsou prostě takový krásný, magický, ja je miluju
proto si moc přeju aby to vyšlo do těch Vánoc. Mám to jako ty, nic nezkoumám a neměřim a pro jistotu se tulíme často, až když to nepůjde tak to začnu řešit ale dva měsice je zatím prd
A to jsem ještě navíc byla nemocná, takže až teď si říkám, že by to mohlo vyjít. Pro jistotu se na to moc nechci soustředit ale jde to těžce
já myslím že úplně na to nemyslet to prostě nejde když se někdo snaží. taky bych nejradši hned po ovulaci začla dělat jeden těhotenský test za druhým
ale ne!!!
já se překonám a vydržim čekat do ms jestli se dostaví nebo ne-kéžby ne ![]()
@MarDen píše:
já myslím že úplně na to nemyslet to prostě nejde když se někdo snaží. taky bych nejradši hned po ovulaci začla dělat jeden těhotenský test za druhýmale ne!!!
já se překonám a vydržim čekat do ms jestli se dostaví nebo ne-kéžby ne
Je to šílený
Teď zase zažívám to, že sice MS dnes dorazila, ale na to jaký mám bolesti je velmi slabá, spíš jen špinim a v hlavě mi koluje brouček, co když to třeba i vyšlo
no fakt hrůza, pro jistotu zejtra testnu ať tenhle cyklus uzavřu a pořád nad tim nepřemýšlim ![]()