Miminko do Vánoc 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
187
20.10.12 19:50

Jů koukám že jsem tady nejstarší v lednu mi bude už 31 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
20.10.12 22:05
@tomma píše:
Jů koukám že jsem tady nejstarší v lednu mi bude už 31 :lol:

TO je krásny vek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
20.10.12 22:06
@MarDen píše:
já to mám to samí když je co dělat tak neni alespon čas na to myslet ale když jsme s malou doma a neni nic na práci tak mám toho plnou hlavu :D

Ted mam toho plnou hlavu jeste vic, prestala jsem menstruovat.. od odpoledne NIC…proste nic…a ted cely vecer silné píchani v podbrisku..neznáme pichani… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4438
21.10.12 08:32

Ahoj holky, ráda se k vám přidám. Nás teď čeká 2.měsíc snažení po potratu. Plodné dny by měly být po+út - tipuju podle minulého těhu, jinak ovulaci nehlídám. Jinak v červnu mi bude 31, takže jsem na tom s @tomma podobně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4438
21.10.12 08:33

@Thereska22 a testík jsi dělala? Možná jsem to přehlídla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
21.10.12 09:26

@Thereska22
tak třebas máš ještě naději…zkoušela si testnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
21.10.12 09:27

@jannda
ahojky vítám tě mezi náma :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
21.10.12 11:23

Tak děvčata hlásím že začínám špinit a to bych tu mrchu měla mít až ve středu :cert: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
21.10.12 11:23

Tak jsem zkousela testik a nic, takze mam jen menstruacni,,zkrat". :) uz aby zacalo novy snazenicko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
21.10.12 11:24
@tomma píše:
Tak děvčata hlásím že začínám špinit a to bych tu mrchu měla mít až ve středu :cert: :(

Hm :/ ale treba to je uhnizdivani co ty vis, treba se to nerozjede :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
21.10.12 11:39

@Thereska22
jo třebas ale moc to na to nevidím, ale pokud se to rozjede tak se mi zkrátí i cyklus z 32 na 29 tak aspoň nějaký pozitivum

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
21.10.12 11:42

@Thereska22
jak dlouhý máš ty cyklus a hlídáš si nějak ovulku a nebo bereš nějaké vitamíny?
Já kyselinu listovou, kontryhel na srovnání cyklu a jeřáb ptačí a toho svého jsem donutila brát vitamín E ovšem je to lajdák tak to bere jednou za uherský rok :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
21.10.12 12:31
@Thereska22 píše:
A kolikpak ti je jestli se muzu zeptat? :) Nejlepsi je stejne neplanovat protoze nikdy nevis co ti osud prichysta vid :D a jak to bejva kdo nechce nebo neplanuje tak to vyjde a kdo chce a planuje tak to trva :D

na štědrý den mi bude 20 :) Ale maturitu mám úspěšně za sebou, spolehlivého a hodného partnera se kterým jsem přes 5 let, takže žádný problém nevidím :) Jen je škoda že mateřskou budu mít automaticky na 4 roky a tím pádem jen 3800… Ale všechno se dá zvládnout… Přítel má dobrou práci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
21.10.12 12:37
@MarDen píše:
Tomapeta :Gratuluju k miminku. i já měla u prvního strach že přes vánoce budem v porodnici nakonec jsme to měli o chlup-přesně na štědrý den nás pustili z porodnice domu. :) i já jsem ještě dosti mladá a už se snažíme o druhé :lol: myslím, že na věku nezáleží, záleží jen na tom aby miminko mělo domov a milující rodiče :hug:

mám stejný pocit. Miluju děti a myslím, že radost z prvního úsměvu, prvního slůvka, zoubku či krůčku mi přinese víc radosti a štěstí, než poflakování se po diskotékách, a to já moc nejsem. Já budu mít takový štěstí určitě, že na štědrý den mě odvezou a na nový rok pustěj… celý svátky v nemocnici… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
21.10.12 12:42
@tomma píše:
@Thereska22
jak dlouhý máš ty cyklus a hlídáš si nějak ovulku a nebo bereš nějaké vitamíny?
Já kyselinu listovou, kontryhel na srovnání cyklu a jeřáb ptačí a toho svého jsem donutila brát vitamín E ovšem je to lajdák tak to bere jednou za uherský rok :mrgreen:

Zatim neberu nic. Cykly mam 30dni. Jen tentokrat mam ms uz po 19. Dnech :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital