Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Thereska22 píše:
Je to šílenýTeď zase zažívám to, že sice MS dnes dorazila, ale na to jaký mám bolesti je velmi slabá, spíš jen špinim a v hlavě mi koluje brouček, co když to třeba i vyšlo
no fakt hrůza, pro jistotu zejtra testnu ať tenhle cyklus uzavřu a pořád nad tim nepřemýšlim
rozhodně si zkus udělat test
já u prvního těhotenství taky místo menstruace špinila a vůbec mě nenapadlo že bych mohla být těhotná to jsem si uvědomila až o týden později když jsem pořád jen spala a měla velký prsa (poprví v životě, jinak jsem totiž plochá
) a pak se přidali i nevolnosti, tak jsem si udělala mamatest a byly tam dvě jasný silný čárky ![]()
No ted mam brouka jeste vetsiho
…od rána mám jen maličko na vložce a jinak nic, což je u mě neobvyklé ale zase uplně špinění to není. No jsem teda zvědava zejtra až testnu, to by bylo asi moje nejvetsi prekvapko v zivote
.. a co se tyce prsou taky jsem normalne plocha a ted mam prsa vetsi ale prisuzuju to menstruaci (radeji)…jéééjéééé kéééžby ![]()
@Thereska22 píše:
No ted mam brouka jeste vetsiho…od rána mám jen maličko na vložce a jinak nic, což je u mě neobvyklé ale zase uplně špinění to není. No jsem teda zvědava zejtra až testnu, to by bylo asi moje nejvetsi prekvapko v zivote
.. a co se tyce prsou taky jsem normalne plocha a ted mam prsa vetsi ale prisuzuju to menstruaci (radeji)…jéééjéééé kéééžby
rozhodně ti držím palečky
ale radši se moc neraduj at pak nejsi tolik zklamaná. ale moc ti to přeju
jéžiš já už se těšim až budu mít před ms takový to napětí jestli to dostanu nebo ne horší je pak to zklamání když se menstruace dostaví ![]()
Ahojky můžu se přidat?
S přítelem se snažíme o první mimi od konce srpna a ve středu čekám nečekám MS.
@tomma píše:
Ahojky můžu se přidat?S přítelem se snažíme o první mimi od konce srpna a ve středu čekám nečekám MS.
držim palečky
![]()
@tomma píše:
Ahojky můžu se přidat?S přítelem se snažíme o první mimi od konce srpna a ve středu čekám nečekám MS.
Jasně, vítám tě! Držim moc palečky, dej nám hned vědět ![]()
@MarDen
děkuji, myslím si že si musíme držet palečky všichni navzájem aby byly brzo // ![]()
Můžu se zeptat jak dlouho jste čekali na první mimi
a jak dlouho se teď snažíte. ![]()
@MarDen píše:
Thereska22 a to se snažíte o první?
Nee to ja zase tomu moc sanci ted nedavam ale porad v tobe je ten plaminek ze co kdyz kdyz to neni jako obvykle
…jojo my se snazime o prvni
kolik ti je jestli se mohu zeptat? ![]()
@tomma píše:
@MarDen
děkuji, myslím si že si musíme držet palečky všichni navzájem aby byly brzo //
Můžu se zeptat jak dlouho jste čekali na první mimia jak dlouho se teď snažíte.
Moje slova
… my se snazime druhý měsic o první, tak uvidime kdy se zadaří ![]()
@tomma píše:
@MarDen
děkuji, myslím si že si musíme držet palečky všichni navzájem aby byly brzo //
Můžu se zeptat jak dlouho jste čekali na první mimia jak dlouho se teď snažíte.
tak první bylo tak nějak neplánovaně
a o druhé se snažíme měsíc a něco
@Thereska22 píše:
Nee to ja zase tomu moc sanci ted nedavam ale porad v tobe je ten plaminek ze co kdyz kdyz to neni jako obvykle…jojo my se snazime o prvni
kolik ti je jestli se mohu zeptat?
23 a tobě? jojo naděje umírá poslední
pořád se hledají nějaký příznaky nebo alespon nějakej náznak toho že by se mohlo zadařit
Me bude za dva mesice 22
..presne tak, a proto jsem rada ze jdu zejtra do prace protoze kdyz jsem doma tak to je na zmagoření ![]()
@Thereska22 píše:
Me bude za dva mesice 22..presne tak, a proto jsem rada ze jdu zejtra do prace protoze kdyz jsem doma tak to je na zmagoření
já to mám to samí když je co dělat tak neni alespon čas na to myslet ale když jsme s malou doma a neni nic na práci tak mám toho plnou hlavu ![]()