Miminko do Vánoc 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1653
20.10.12 17:45
@Thereska22 píše:
Je to šílený :D Teď zase zažívám to, že sice MS dnes dorazila, ale na to jaký mám bolesti je velmi slabá, spíš jen špinim a v hlavě mi koluje brouček, co když to třeba i vyšlo :D no fakt hrůza, pro jistotu zejtra testnu ať tenhle cyklus uzavřu a pořád nad tim nepřemýšlim :lol:

rozhodně si zkus udělat test :palec: já u prvního těhotenství taky místo menstruace špinila a vůbec mě nenapadlo že bych mohla být těhotná to jsem si uvědomila až o týden později když jsem pořád jen spala a měla velký prsa (poprví v životě, jinak jsem totiž plochá :D :oops: ) a pak se přidali i nevolnosti, tak jsem si udělala mamatest a byly tam dvě jasný silný čárky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
20.10.12 18:13

No ted mam brouka jeste vetsiho :D …od rána mám jen maličko na vložce a jinak nic, což je u mě neobvyklé ale zase uplně špinění to není. No jsem teda zvědava zejtra až testnu, to by bylo asi moje nejvetsi prekvapko v zivote :D.. a co se tyce prsou taky jsem normalne plocha a ted mam prsa vetsi ale prisuzuju to menstruaci (radeji)…jéééjéééé kéééžby :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
20.10.12 18:23
@Thereska22 píše:
No ted mam brouka jeste vetsiho :D …od rána mám jen maličko na vložce a jinak nic, což je u mě neobvyklé ale zase uplně špinění to není. No jsem teda zvědava zejtra až testnu, to by bylo asi moje nejvetsi prekvapko v zivote :D.. a co se tyce prsou taky jsem normalne plocha a ted mam prsa vetsi ale prisuzuju to menstruaci (radeji)…jéééjéééé kéééžby :palec:

rozhodně ti držím palečky ;) ale radši se moc neraduj at pak nejsi tolik zklamaná. ale moc ti to přeju :hug: jéžiš já už se těšim až budu mít před ms takový to napětí jestli to dostanu nebo ne horší je pak to zklamání když se menstruace dostaví :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
20.10.12 18:26

Thereska22 a to se snažíte o první?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
20.10.12 18:35

Ahojky můžu se přidat? :) S přítelem se snažíme o první mimi od konce srpna a ve středu čekám nečekám MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
20.10.12 18:42
@tomma píše:
Ahojky můžu se přidat? :) S přítelem se snažíme o první mimi od konce srpna a ve středu čekám nečekám MS.

držim palečky :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
20.10.12 19:28
@tomma píše:
Ahojky můžu se přidat? :) S přítelem se snažíme o první mimi od konce srpna a ve středu čekám nečekám MS.

Jasně, vítám tě! Držim moc palečky, dej nám hned vědět :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
20.10.12 19:29

@MarDen
děkuji, myslím si že si musíme držet palečky všichni navzájem aby byly brzo // :)
Můžu se zeptat jak dlouho jste čekali na první mimi :) a jak dlouho se teď snažíte. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
20.10.12 19:30
@MarDen píše:
Thereska22 a to se snažíte o první?

Nee to ja zase tomu moc sanci ted nedavam ale porad v tobe je ten plaminek ze co kdyz kdyz to neni jako obvykle :) …jojo my se snazime o prvni :) kolik ti je jestli se mohu zeptat? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
20.10.12 19:30

@Thereska22
děkuji a určitě dám vědět jak to dopadlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
20.10.12 19:31
@tomma píše:
@MarDen
děkuji, myslím si že si musíme držet palečky všichni navzájem aby byly brzo // :)
Můžu se zeptat jak dlouho jste čekali na první mimi :) a jak dlouho se teď snažíte. :)

Moje slova :palec:… my se snazime druhý měsic o první, tak uvidime kdy se zadaří :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
20.10.12 19:37
@tomma píše:
@MarDen
Můžu se zeptat jak dlouho jste čekali na první mimi :) a jak dlouho se teď snažíte. :)

tak první bylo tak nějak neplánovaně :lol: a o druhé se snažíme měsíc a něco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
20.10.12 19:41
@Thereska22 píše:
Nee to ja zase tomu moc sanci ted nedavam ale porad v tobe je ten plaminek ze co kdyz kdyz to neni jako obvykle :) …jojo my se snazime o prvni :) kolik ti je jestli se mohu zeptat? :dance:

23 a tobě? jojo naděje umírá poslední :) pořád se hledají nějaký příznaky nebo alespon nějakej náznak toho že by se mohlo zadařit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
20.10.12 19:42

Me bude za dva mesice 22 :)..presne tak, a proto jsem rada ze jdu zejtra do prace protoze kdyz jsem doma tak to je na zmagoření :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
20.10.12 19:47
@Thereska22 píše:
Me bude za dva mesice 22 :)..presne tak, a proto jsem rada ze jdu zejtra do prace protoze kdyz jsem doma tak to je na zmagoření :mrgreen:

já to mám to samí když je co dělat tak neni alespon čas na to myslet ale když jsme s malou doma a neni nic na práci tak mám toho plnou hlavu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí