Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jarpet testovat před příchodem MS nemívá moc cenu, abys nebyla zklamaná, že tam // nebudou a třeba těhu budeš. Na příznaky je taky určitě brzy.
Zklamaná určitě nebudu
…snažíme se první měsíc a pokud to nevýjde (je pravda, že ani nepočítám s tím, že by to napoprvé vyšlo), tak to tak prostě má být
A výjde to jindy
…jestli zítra na testu // nebudou, tak pak budu čekat, jestli MS dorazí. Navíc já mám zítra už 10 - 11 DPO, takže kdybych těhu byla, tak by se duch už možná objevit měl ![]()
@Jarpet
To už by duch mohl, ale taky nemusí
10 DPO je vcelku brzo..
Já jsem si říkala to stejné co ty, ale ono i tak, když tam // nebudou a pak to ještě dostaneš, tak tě to vezme.. Já jsem si pár dí byla dokonce jistá, že to vyšlo.. Nevím proč. A o to to pak bylo horší..
Každopádně držím palečky ať tam // jsou ![]()
@tomapeta jak to vlastně je? Ptám se jen tak ze zvědavosti… myslím těch 270 dnů a volba jak dloho budu na mateřský?
@tomapeta píše:
S penězma je to hodně býdný, tak až se zadaří, tak se ozvy, ráda ti vše řeknu, já už to mám zjištěnýtak snad se zadaří brzy… a hlídáte si plodné dny a tak?
Téééda, tady se to rozjelo
já čekám MS teď v sobotu..byla jsem tenhle měsíc u doktorky. Byla jsem 11DC a říkala mi, že mám ukázkový cyklus. Takže od toho dne ob den a snad jsme to trefili.. ale i tak… spíš počítám s tím horším, než se pak radovat
![]()
Téééda, tady se to rozjelo
já čekám MS teď v sobotu..byla jsem tenhle měsíc u doktorky. Byla jsem 11DC a říkala mi, že mám ukázkový cyklus. Takže od toho dne ob den a snad jsme to trefili.. ale i tak… spíš počítám s tím horším, než se pak radovat
![]()
@lenšes píše:
Můžu se zeptat, zda děláte pro otěhotnění něco víc, než jen tulení? (bylinky, vitamíny, polohy, babské rady…)
Já už 3 týdny zkouším gynex.. všude samá chvála, tak jsem zvědavá
teď mám týden pauzu a uvidíme jak se zadařilo.. Jinak listovku.
@fialka06 píše:
Já už 3 týdny zkouším gynex.. všude samá chvála, tak jsem zvědaváteď mám týden pauzu a uvidíme jak se zadařilo.. Jinak listovku.
Mamka kvůli Gynexu před 12-ti lety otěhotněla přes nitroděložní tělísko ![]()
@Jarpet píše:
Mamka kvůli Gynexu před 12-ti lety otěhotněla přes nitroděložní tělísko
takže je šance??
a jak dlouho ho brala?
@Lejaa
Víš, já to mám trošku jinak v tom, že se na to těhotenství tak moc neupínám. Budu v květnu státnicovat, k tomu chodím do práce, která mě docela baví, takže bych řešila nakupování pro miminko a všechno okolo něj společně se státnicemi. Navíc máme mít v srpnu s přítelem svatbu. Takže to spíš zkoušíme už teď pro případ, že by se nám nedařilo delší dobu a kdyby se zadařilo, tak budeme rádi, svatba se prostě odloží a státnice budu dělat s pupkem ![]()
Jéé, tak to nevím, jak dlouho
…on se bere nějak na etapy, ne? Nějakou dobu, pak máš pauzu a pak zase nějakou dobu…možná po lahvičkách, já už si to nepamatuju
…bylo mi 12 roků a byla jsem strašně naštvaná, že je mamka těhotná ![]()
@Jarpet píše:
@fialka06Jéé, tak to nevím, jak dlouho…on se bere nějak na etapy, ne? Nějakou dobu, pak máš pauzu a pak zase nějakou dobu…možná po lahvičkách, já už si to nepamatuju
…bylo mi 12 roků a byla jsem strašně naštvaná, že je mamka těhotná
Naštvaná??
že se budeš muset dělit, co?
bere se 3 týdny, pak týden pauza a pak zase.
@fialka06 já taky půjdu k dr, ale až po MS, kterou mám mít někdy příští týden. ale jdu jen na roční prohlídku. my jsme se tento měsíc taky trefili, tak uvidíme. ale trefili jsme se i minulý ale nic. Tak snad to teď dopadne lépe. i u tebe. ![]()
@Jarpet
No jo, tak to chápu, že se neupínáš ![]()
My už právě máme po svatbě, v práci už jsem si taky užila, tak teď už čekáme jen na miminko ![]()