Miminko do Vánoc 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1653
23.10.12 08:43

To je krásný kolik z nás by chtělo miminko do vánoc :srdce: :* holky at nám to vyjde! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
23.10.12 09:47

@MarDen: To jo :-) A co ty, něco nového? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
23.10.12 10:06
@Lejaa píše:
@MarDen: To jo :-) A co ty, něco nového? :mavam:

dneska bych měla mít ovulku takže zase tulení :D a pak hurá jen čekat čekat a čekat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
23.10.12 10:09

@MarDen
Mě dneska končí MS, tak nevím, jestli to taky nezkusíme :D Akorát nevím, jestli je možné, aby se zadařilo takhle brzy po MS… No každopádně, když nic, tak aspoň jen tak :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
23.10.12 10:16

Je možné, že se mi ted zkrátila MS jen na dva dny??nechápu vždycky jsem ji mívala 5 dnů a ted jen víkend a už prozatím nic :think: dělali jste si ten test i po ms? já tomu sice nevěřím, že by se mohlo takhle stát ale nechápu, že by byla MS ted tak krátká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
23.10.12 10:19

Jarpet

Ten gynex ti napíše doktor jen když nemáš PRAVIDELNĚ MS?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
23.10.12 11:04

Hlásím že se mi MS rozjela takže bude potom nové :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
23.10.12 11:09

Jinak co se týká GYNEXU tak není na předpis je volně prodejný a pomáhá na vše možné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
23.10.12 11:24

@Ivíííí
Ahojky, jo, já. Zkoušela jsem včera a negativní :( Ale neva.. aspoň už teď může začín nové snažení :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
23.10.12 11:27

http://www.lekarna.cz/…poceti-75ml/

Holky, nemáte s tím některá zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
23.10.12 12:12

Fifka91

No my máme doma trochu jiné..ale zatím nic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
23.10.12 12:19
@Lejaa píše:
@MarDen
Mě dneska končí MS, tak nevím, jestli to taky nezkusíme :D Akorát nevím, jestli je možné, aby se zadařilo takhle brzy po MS… No každopádně, když nic, tak aspoň jen tak :D

no jasně, pojistěte si to tím že se budete milovat obden tim nic nezkazíte :lol: bohužel mi to tak udělali sice minulý měsíc a nic ale zkoušet se to musí dál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
23.10.12 12:59
@Sunnyess píše:
Jinak má se budu držet a budu testovat až podle tý kalkulačky, takže asi 3 dny po tom, co bych to neměla dostat. ;-) Snad to vydržím. Jinak mi ale přijde, že se třeba něco děje, v pátek jsem měla bolesti v podbříšku a celý víkend citlivý bradavky a dneska dokonce tak, že je mám úplně červený… Ale nebudu plašit, může to být vsugerovaný! ;-)

Ja kdyz jsem otehotnela, tak jsem zadne priznaky nemela. A ackoliv jsem lajdak, tak jsem si nikdy nepsala kdy jsem to dostala prislo mi to zbytecny, protize jsem mela cyklus jednou po dvaceti, pak po ctyriceti, takze me to ani nenapadlo, ale hrozne me boleli prsa. Jak pises citlive bradavky, nemohla jsem se jich ani dotknout. Nemohl jsem ani lezet na brise, jaka to byla bolest a mela jsem je nafoukli, zvetsili se mi :-D. Nebyt toho, nevedela bych to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
23.10.12 13:19

Jo a holky jak to tu procitam tak jsem si jeste vzpomela ze mi kamaradky mamca rikala, ze kdyz planovali kamaradku, tak jim to neslo, ze pomohlo az kdyz delala po tuleni stojku. Pry stala na hlave asi 15 minut, az ji uz z toho bylo zle, ale zabralo to… :-) tak jestli to nekdo budete zkouset a povede se, tak dejte vedet, jestli nekecala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1016
23.10.12 14:26
@fialka06 píše:
Naštvaná?? :lol: že se budeš muset dělit, co? :P bere se 3 týdny, pak týden pauza a pak zase.

Jojo, že se budu muset dělit :lol:…a taky že jsem musela…no ale teď, když už pět roků doma nebydlím a přijedu k našim, kde je moje 13-ti letá ségra, tak je to paráda :) …na Vánoce nakupuju hlavně pro ní a je to prostě moje malá ségra ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí