Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@tomma píše:
Tak dámy dnes jsem byla u své dr. a chtěla jsem po ní hormonální profil s tím že mám podezření na zvýšený prolaktin a na anovulační cyklus a neuspěla jsemprý se z hormonálního profilu stejně nic nezjistí což mi přijde jako blbost a po zkušenostech jiných holek co k ní chodí vím že nikdy nic neřeší vše ji přijde zbytečné tak sem se naštvala a řekla jsem že si najdu jiného gynekologa a snad ten něco řešit bude
je pravda, že doktoři to nechtějí nic moc řešit dokud neuplyne ten jeden rok snažení, ale přijde mi to jako nesmysl, zvlášť když máš podezření, že je něco špatně. To bys pak čekala ten „povinný“ rok a pak ještě nějakou dobu, než by se vše upravilo do normálu. ![]()
@lenšes
já bych i ten rok čekala ale jako když vím že už dřív jsem měla problém tak nač znova čekat další rok to mi jako hlava nebere ![]()
Dneska se mi holky zdálo, že jsem byla těhotná teda, že jsem měla dvě čárky na testu a ta jedna ta testovací byla strašně sylná a široká a nějaká doktorka či kdo mi říkal, že jsem těhotná-„tak vidíte, že se to povedlo jste těhotná“..to se mi ještě nikdy nezdálo..
kéž by to tak byla pravda ![]()
@Ivíííí píše:
Dneska se mi holky zdálo, že jsem byla těhotná teda, že jsem měla dvě čárky na testu a ta jedna ta testovací byla strašně sylná a široká a nějaká doktorka či kdo mi říkal, že jsem těhotná-„tak vidíte, že se to povedlo jste těhotná“..to se mi ještě nikdy nezdálo..kéž by to tak byla pravda
to mi něco připomíná akorát jsem to měla trochu jinak
už jsem byla těhotná a zdálo se mi že sem měla holčičku a ona kolem mě běhala a hrála si semnou, o týden později mi doktor sdělil že to bude holčička a ted tý naší slečně budou už dva roky ![]()
Asi už z toho blbnu
ale bylo by to krásné..a kdyby se mi to zdálo třeba 3 dny po sobě tak bych tomu snad i věřila
segře se taky zdálo, že bude mít chlapečka a taky ho má ![]()
@Ivíííí píše:
Asi už z toho blbnuale bylo by to krásné..a kdyby se mi to zdálo třeba 3 dny po sobě tak bych tomu snad i věřila
segře se taky zdálo, že bude mít chlapečka a taky ho má
třeba ti to vyjde
kdy čekáš/nečekáš ms? jsem zvědavá jestli se ti ten sen vyplní rozhodně ti to přeju ![]()
Ahoj holky, jdu si k Vám pro radu. Bere některá z Vás nějaké produkty na podporu otěhotnění? Krom listovky…
@Verča2512
já beru Bylinný extrakt JEŘÁB PTAČÍ a teď mám ještě objednaný nosifol ![]()
No právě jsem ted měla 3 dny spoždění a i nějaké příznaky a nakonec jsem to dostala
ale měla jsem MS jen dva dny a normálně mívám 5
..takže ted máme před sebou další měsíc snažení..kdyby se něco změnilo tak dám určitě vědět ![]()
Femigard, kontryhelový čaj, a teď nově i Ra-vit -je tam i kyselina listová rozštěpená takže super a je ji tam víc než třeba ve velmi doporučovaném femibionu. a něco z grapefruitu což je dobré na ovulku
+ další vitamínky jsou v tom,(doporučili to jedné holce v CAR)a ještě beru vitamin E ![]()