Miminko do Vánoc 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
135
24.10.12 20:27
@tomma píše:
Tak dámy dnes jsem byla u své dr. a chtěla jsem po ní hormonální profil s tím že mám podezření na zvýšený prolaktin a na anovulační cyklus a neuspěla jsem :twisted: prý se z hormonálního profilu stejně nic nezjistí což mi přijde jako blbost a po zkušenostech jiných holek co k ní chodí vím že nikdy nic neřeší vše ji přijde zbytečné tak sem se naštvala a řekla jsem že si najdu jiného gynekologa a snad ten něco řešit bude 8)

je pravda, že doktoři to nechtějí nic moc řešit dokud neuplyne ten jeden rok snažení, ale přijde mi to jako nesmysl, zvlášť když máš podezření, že je něco špatně. To bys pak čekala ten „povinný“ rok a pak ještě nějakou dobu, než by se vše upravilo do normálu. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
25.10.12 08:25

DRZIM PESTICKY JA HO TAKY TEDKA PIJU TAK JSEM ZVEDAVA :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
25.10.12 09:35

@lenšes
já bych i ten rok čekala ale jako když vím že už dřív jsem měla problém tak nač znova čekat další rok to mi jako hlava nebere :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
25.10.12 11:17

Dneska se mi holky zdálo, že jsem byla těhotná teda, že jsem měla dvě čárky na testu a ta jedna ta testovací byla strašně sylná a široká a nějaká doktorka či kdo mi říkal, že jsem těhotná-„tak vidíte, že se to povedlo jste těhotná“..to se mi ještě nikdy nezdálo.. :) kéž by to tak byla pravda :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
25.10.12 11:21
@Ivíííí píše:
Dneska se mi holky zdálo, že jsem byla těhotná teda, že jsem měla dvě čárky na testu a ta jedna ta testovací byla strašně sylná a široká a nějaká doktorka či kdo mi říkal, že jsem těhotná-„tak vidíte, že se to povedlo jste těhotná“..to se mi ještě nikdy nezdálo.. :) kéž by to tak byla pravda :D

to mi něco připomíná akorát jsem to měla trochu jinak :D už jsem byla těhotná a zdálo se mi že sem měla holčičku a ona kolem mě běhala a hrála si semnou, o týden později mi doktor sdělil že to bude holčička a ted tý naší slečně budou už dva roky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
25.10.12 11:25

MarDen

Asi už z toho blbnu :D ale bylo by to krásné..a kdyby se mi to zdálo třeba 3 dny po sobě tak bych tomu snad i věřila :D segře se taky zdálo, že bude mít chlapečka a taky ho má ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
25.10.12 11:29
@Ivíííí píše:
Asi už z toho blbnu :D ale bylo by to krásné..a kdyby se mi to zdálo třeba 3 dny po sobě tak bych tomu snad i věřila :D segře se taky zdálo, že bude mít chlapečka a taky ho má ;)

třeba ti to vyjde ;) kdy čekáš/nečekáš ms? jsem zvědavá jestli se ti ten sen vyplní rozhodně ti to přeju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
25.10.12 11:41

@Ivíííí
wow já bych tomu snu i věřila :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
25.10.12 11:44

Ahoj holky, jdu si k Vám pro radu. Bere některá z Vás nějaké produkty na podporu otěhotnění? Krom listovky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
25.10.12 12:29

@Verča2512
já beru Bylinný extrakt JEŘÁB PTAČÍ a teď mám ještě objednaný nosifol :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
25.10.12 12:30

MarDen

No právě jsem ted měla 3 dny spoždění a i nějaké příznaky a nakonec jsem to dostala :( ale měla jsem MS jen dva dny a normálně mívám 5 :?:..takže ted máme před sebou další měsíc snažení..kdyby se něco změnilo tak dám určitě vědět ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
25.10.12 12:31

tomma

Mě se bohužel sny moc neplní :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
25.10.12 12:32

Ahoj holky, mohla bych se k vám přidat a pokecat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
25.10.12 12:35

Verča2512

Femigard, kontryhelový čaj, a teď nově i Ra-vit -je tam i kyselina listová rozštěpená takže super a je ji tam víc než třeba ve velmi doporučovaném femibionu. a něco z grapefruitu což je dobré na ovulku ;) + další vitamínky jsou v tom,(doporučili to jedné holce v CAR)a ještě beru vitamin E :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
25.10.12 12:35

Tezz9

Jasně vitej ;) jak dlouho se snažíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...