Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky
ráda bych se k Vám taky přidala
mám v plánu mimí do Vánoc.. I když už se nějaký ten měsíc snažíme.
@fialka06
ahojky vítej
, kolikpak ti je a jak dlouho se snažíte?
Snažíme se od června.. nějak jsem si myslela, že to nebude taková věda a zadaří se, ale vidím, že to asi nebude tak snadný
je mi 27.
Ahoj holky
…dívám se, že diskuze není založená moc dlouho, tak bych se ještě přidala, jestli můžu
..snažíme se první měsíc a dnes jsem 21 DC…takže cca 9 DPO. Takže čekám a čekám ![]()
Fialka 06 my se snažíme od července. jsem o pár roků starší. za tři týdny jdu k doktorce. přítelova sestra nechtěně otěhotněla. oba jsme z toho špatní, ona děti nechtěla a nechce.
A snažíte se o první? Nepřijde ti to nespravedlivý? Chtěla by si mimčo, které si dává zatím na čas a jinde to jde? Zažili jsme něco podobného.. Ale taky se určitě dočkáme, neboj ![]()
Fialka ano, snažíme se o první. přítel kdysi prodělal ozařování. možná ani nemůže mít děti. to se musí zjistit. určtě to mám říct doktorce, že byl na ozařování. holt budeme dřív strýc a teta než mamka a tatka.
A kolik vám je? Může být problém po ozařování, ale taky nemusí. šance pořád je. Doktorce to určitě řekni a aspoň budeš vědět na čem jste a jak se říká - naděje umírá poslední ![]()
@Thereska22
Pokud míváš cykly 30 dní a ovulaci máš takhle, tak teď to může být klidně zahnízďování
..někdy u toho špinění a píchání v podbřišku bývá. Tak třeba to je ono a MS už ani pak nedostaneš
…já jsem nic takového neměla a příznaky taky zatím žádné, takže s těhu tento měsíc ani nepočítám ![]()
@fialka06 píše:
Snažíme se od června.. nějak jsem si myslela, že to nebude taková věda a zadaří se, ale vidím, že to asi nebude tak snadnýje mi 27.
Ahojky, my se začali snažit teprve v půlce září, ale myslela jsem si taky, že to bdue hned.. Pořád varují, jak 1 vynechaná tabletka=těhotenství… a pak? ![]()
@Jarpet píše:
Ahoj holky…dívám se, že diskuze není založená moc dlouho, tak bych se ještě přidala, jestli můžu
..snažíme se první měsíc a dnes jsem 21 DC…takže cca 9 DPO. Takže čekám a čekám
Držím moc palečky ať mrcha nepřijde ![]()
Nám to teď nevyšlo, tak už se těším až MS skončí a začnem znova snaženíčko ![]()
Ahojky, já se přidávám. Snažíme se první měsíc, tak třeba to klaplo. Doma už jedno dítko máme. ![]()
Ahoj holky,
všechny Vás zdravím, my se snažíme už skoro rok a chceme to také zvládnout do Vánoc, když se napodaří dáme pauzu ![]()
@Lejaa píše:
@Sunnyess
Ahojky, kdy nečekáš MS?:-)
Ahojky, koncem října, podle těhu kalendáře bych si měla udělat test 2.11.
A ty?