9m a jídlo

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
186
7.5.11 14:06

9m a jídlo

Hezké odpoledne, mám takový problém se synovým jídlem. Dřív snědl tak okolo 200g, ale už asi týden mi k obědu sní cca 120g (někdy snad i méně) masozeleniny. Což o to, myslela jsem, že mu to stačí, ale jak začnu jíst já, začne vyžadovat také něco. Takže sní třeba půl krajíce chleba - ten miluje. Jinak přibírá moc hezky a s ničím jiným problém nemám. Ale myslím, že toho jídla v poledne je málo, (chleba nepočítám) spíš toho masa. Možná mu rostou zuby, ale proč teda jí ten chleba? Nemáte to někdo podobné a nebo co s tím? Díky za odpovědi :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3688
7.5.11 14:24

ahoj

měli jsme to teď taky podobně a opravdu malému vylezl za chvíli zoubek, dával přednost jiným potravinám :nevim:
taky mám zkušenost u prvního syn, že jak „přičichnul“ i jiným potravinám a jídlům, tak dával raději přednost pak jak píšeš kousku chleba, rohlíku, kousku okurky na žužlání, křupkám, takže jsem mu dala zeleniny kolik snědl a pak odpoledne dala třeba 2 menší svačiny :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2786
7.5.11 14:30

Měli jsme a máme to podobně. Synovi je rok a rostou mu zuby, dříve baštil moc pěkně všechno a teď sní svého jídla něco málo a pak vyžaduje to moje, co kdybych náhodou měla něco lepšího, že? :mrgreen: Začal s tím asi taky někdy kolem devátého měsíce a trvá to pořád, ale taky nám příbýval, tak jsem to nijak zvlášt neřešila. Masa také jeden čas moc nesnědl, ale už se to zase lepší, což bude také tím, že už dostává jídlo co máme my. Ne samozřejmě všechno, co se uvaří, ale většinu už může. A to si zase nacpe pupík. :mrgreen: Pokud ale někdy dostane něco jiného, než my, to naše nám stále závidí a to své odmítá. Už se asi těší na pořádný řízek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
7.5.11 14:59

moc díky za uklidnění…ty jeho zuby už nás trápí delší dobu, ale tak nějak tu zeleninu pořád jedl. Teď už si nevezme do ruky ani okurku na žmoulání a dělá u toho xichty :-) Jako kdyby se už těšil právě na ten řízek a nejedl skoro vůbec zeleninu, stejně jako jeho tatínek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2786
7.5.11 15:21
certicexyz píše:
moc díky za uklidnění…ty jeho zuby už nás trápí delší dobu, ale tak nějak tu zeleninu pořád jedl. Teď už si nevezme do ruky ani okurku na žmoulání a dělá u toho xichty :-) Jako kdyby se už těšil právě na ten řízek a nejedl skoro vůbec zeleninu, stejně jako jeho tatínek :-)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko