A co babičky a dědové?

• Otevřená skupina

Miminka, která se narodí v prosinci 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3321
24.2.11 13:08

A co babičky a dědové?

Tak tatínky jsme už lehce probrali :lol: a jak fungují babičky? U nás na jedníčku :palec: , máme teda už jen jednu babičku a dědu, ale je zlatá :). Zrovna včera si vzala k sobě na čtyři dny Domču a Terezku, abych si trochu odpočinula. S Aničkou je pohoda, skoro pořád spinká, takže mám vlastně volno :huban: .
A co se týče výchovy, vždycky se mě zeptá, jak si co představuju a tak :palec: . Nevnucuje mi názory, jen když se sama zeptám, tak mi poradí :huban: . Zlatá babička :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3321
28.2.11 19:25

To nejsou babičky ani dědové :think: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
28.2.11 22:54

Vililik tak to ti bábi teda fakt závidím… s mojí mámou to mám dost těžký, pomalu k sobě po pěti letech nacházíme cestu zpět takže tam zatím žádný babičkovství nehrozí a i kdyby tak se mě rozhodně nebude ptát jak si co představuju :mrgreen: … ale tak to je moje maminko, to je kapitola sama pro sebe :pankac: no a tchýně je moc fajn ale má předpotopní názory takže z ní vždycky brzy fakt teču :zed: ale jinak jí mám fakt strašně ráda, naštěstí mi nic nevnucuje ale to jak mi své rádoby chytré rady podává tak za to bych jí občas pleskla :lol: jako ne že bych byla kdoví jak zkušená, to vůbec, mám první dítě ale prostě některé její názory a výchovné rady jsou fakt předpotopní :roll: a těžko jí vysvětluju že dneska je to jinak a že jsou prostě věci s kterýma fakt nesouhlasím :roll: ale jinak je fakt super :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
28.2.11 22:58

no a dědečkové… můj táta bydlí daleko takže jednou za čas se přijede s malým poňuchňat… no vlastně ho zatím viděl jen jednou :mrgreen: ale teď se prý do Prahy chystá zas tak už se s Kubíkem těšíme :-) a tchán… no ten vůbec může být rád že ho ke Kubíkovi pustíme a že se s ním bavíme ale vždycky donese plíny tak je to fajn :mrgreen: zdá se to hnusné ale když o svoje děti se nestaral a nezajímal a u vnuka by se pomalu přetrhnul tak zase odsud pocud :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny