A je to tu zas - zamilovanost

Anonymní
16.12.24 22:43

A je to tu zas ...

Já to prostě nechápu.. jedná se o chlapa v práci. Samozřejmě je ženatý, ale já to tak nikdy nebrala, že by mohlo něco být. Ba naopak jsem ho ze začátku téměř nesnášela, trvalo to rok. Pak si to nějak sedlo a najednou mi tak nějak začalo docházet, že mezi sebou dost flirtujeme, bylo to oboustranný. V momentě když jsem si to začala uvědomovat a připouštět, že je to oběma tak nějak příjemný a dostala jsem to do hlavy, tak jako když utne. Kecy s dalšíma kolegama o tom, jak je rád že už nemusí řešit vztahy atd. Samozřejmě přede mnou, takže jasný náznak toho ať tahnu do háje. Po asi pěti letech jsem si vůbec něco takového připustila, že by mi to nevadilo pustit se do něčeho většího, když je to oboustranný, a najednou nic. Teď už vím, že si zas dlouho, nejlépe už nikdy, nepustim nikoho k tělu a budu zas ta ledová královna, přemýšlím i o výpovědi, asi nechci v takovém kolektivu pokračovat. Asi nečekám rady, jen jsem se potřebovala vypovídat. Měl to někdo stejně?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6626
16.12.24 22:49

Nejsi trochu Dramaqueen? Kvůli tomu, že s tebou přestal laškovat ženatej kolega, tak dáš výpověď a do smrti budeš řešit celibát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2662
16.12.24 22:57

No ženáče si k tělu nepouštěj. To uděláš jedině dobře. Jinak to nedramatizuj. Normálně funguj v práci jako dřív. A buď ráda, že ses nestala po uši zamilovanou milenkou na x let. A co s tím, že si flirtovala s kolegou má vlastně společného zbytek kolektivu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
983
16.12.24 23:10

On ale takto dával najevo, že chce být dobýván. Mezi náma ženskýma je taky dost takových. Dej najevo taky nezájem, on přileze. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
17.12.24 00:33

Zkusil si, že kdyby o to šlo, tak by to šlo, ale posouvat to nechce. Tak bych to brala, že ti aspon ta pràce šla hezky a inspirativne od ruky a ještě jsi vyvàzla se ctí a jen lehounlince nabořeným egem. Klid, fakt jsou i horší věci :andel:

Hele, a co když se teď vynoří opravdovej ženich, budeš ráda, že jsi ‚slušná‘ a ne že jdeš z ruky do ruky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.12.24 03:52

@FlorenceF Jenkins já jsem pět let sama, tohle že se vynoří opravdový ženich, to mě fakt pobavilo :lol: s tímhle to nevyšlo, takže to by byl vážně brutální zázrak, že by se objevili dva fajn chlapi po sobě. :nevim:

@NaNicemNezalezi to těžko říct

@Karinkas asi nechci, ten kolektiv je o ničem, nerada jsem do této práce chodila. Asi i proto jsem byla ráda že mám konečně důvod chodit do práce, když mám někoho s kým jsou pracovní dny fajn, teď už ten důvod není, takže tak. Byla jsem pět let sama, byl klid, pak si připustím někoho blíž a takto to dopadne, takže se asi zase prostě vzdálím od tady těch rádoby radovánek. Jen jsem že zdrav. důvodů musela vysadit antikoncepci, což mi bohužel moc nepomáhá, to že se probouzí hormony :zed: :zed:@Janli

• Citovat
  • Upravit
4985
17.12.24 06:29
@Anonymní píše: Více

O o je to těžký…

Jakmile není ženská krásná a mladá tak už ji chlap bere spíš jako sestru…

A to bral asi i váš. Doma bude mít svoji ženu a vy jste se zoufale hned chytla úsměvu.

Ale znám takove ženy. Taky mám problém a nima vyjít. Podrzim jim dveře či vymesu tašku s nákupem a hned si myslí, že bych je chtěl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4985
17.12.24 06:31
@NaNicemNezalezi píše: Více

Určitě ne…tohle je žena, která leze za chlapem…

:) na to aby muž přilétl musí být žena fakt krásná. Takových je minimum a ty si vydělávají na OF, instagramem, tiktokem atd díky zoufalým odběratelům co mají sociální sítě a masturbují u PC :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40431
17.12.24 06:47

Vypadá to, že chlap si rád zaflirtuje, ale ví jistě, že nic víc nebude, nestojí mu případný pseudovztah za ohrožení manželství.

Pro Tebe lepší, přece nechceš jako svobodná holka řešit cizí fracky a Ex, která by dělala problémy.
Až by ses starala o případné další vaše děcko, tak on by vesele flirtoval v práci s další nebožačkou, která skočí na hezké věty a úsměv a bude v tom hledat něco výjimečného.

U nás je ten společenský flirt pořád dost rozšířen, někdo v tom může vidět víc, může se to stát. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40431
17.12.24 06:50
@Justin Case píše: Více

Na tiktoku nejsou jen prudké krasavice…

Člověk tam může fungovat jako komická vložka a taky dostane lajk :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2447
17.12.24 06:50

Proč jsi brala antikoncepci, když jsi nikoho neměla? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4985
17.12.24 06:53
@free333 píše: Více

Jo, ale určitě víte jak jsem to myslel.

Viz jako já vím jak jste to myslela se společenským flirtováním :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36034
17.12.24 07:25

Příště až si někoho pustíš k tělu tak zapoj trochu hlavu a nemusíš řešit takový dramata. Stačí si nezačínat se zadanými chlapy a kolegy v práci. Jednoduché.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.12.24 08:06

Pravda, lepší se na chlapy a vše s nima spojené opět vykašlat. Máte pravdu. Bude klid.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky