A proč???

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
26574
17.8.18 13:28
@Moreno píše:
Zdravím. Mám ten stejný problém s otázkami „a proč“,jenže problém je v tom, že se mě takto ptá 24letý kluk a mě to doslova vytáčí. Nemám trpělivost na to,abych mu furt všechno vysvětlovala a když jsem mu už řekla,že se mě na to prostě ptát nebude, tak mi řekl, že mu nebudu říkat co má dělat, tak jsem mu řekla, že ať se pak nediví,když jsem na něj pak hnusná a že je jak malé děcko. On je dost citlivej a už jen kvůli tomuhle bylo vidět, že se mu chce brečet. Nevím co s tím. On s tím nepřestane a já mu prostě nedokážu v klidu odpovídat donekonečna. Máte s tím někdo zkušenost? A jak byste to řešili ?

24 letý kluk? Na co se tě ptá proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12589
17.8.18 13:28
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
17.8.18 13:29

Ptá se na něco konkrétního, nebo úplně na všechno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
17.8.18 13:33
@Moreno píše:
Zdravím. Mám ten stejný problém s otázkami „a proč“,jenže problém je v tom, že se mě takto ptá 24letý kluk a mě to doslova vytáčí. Nemám trpělivost na to,abych mu furt všechno vysvětlovala a když jsem mu už řekla,že se mě na to prostě ptát nebude, tak mi řekl, že mu nebudu říkat co má dělat, tak jsem mu řekla, že ať se pak nediví,když jsem na něj pak hnusná a že je jak malé děcko. On je dost citlivej a už jen kvůli tomuhle bylo vidět, že se mu chce brečet. Nevím co s tím. On s tím nepřestane a já mu prostě nedokážu v klidu odpovídat donekonečna. Máte s tím někdo zkušenost? A jak byste to řešili ?

Taky záleží na to, na co se ptá :-) Zkus nějakou takovou situaci nahodit.

Něco mne napadá, ale abych neřešila něco, co by mohlo být úplně mimo mísu. Třeba jestli dostal povel, že si má uklidit pokoj, a on reagoval "proč? a maminka mu vysvětluje, proč si má udržovat pořádek a jak proč a … ničí ji, že mu to furt vysvětluje a on nechápe a neuklízí … a kluk reaguje, že mu nebude nikdo říkat, co má dělat …. To už je jaksi o něčem jiném, že.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
17.8.18 13:34
@Moreno píše:

Ploč se mě ptá můj syn stále dokola. Ale dospělý chlap po třetim proč by mě asi taky vytočil. Odpovědéla bych pro slepičí kvoč a kdyby ho to rozbrečelo, asi bych se s ním jako potencionální partnerka scházet nechtěla, připadal by mi labilní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
17.8.18 13:47

Odpovídala bych mu protože strejda " gůgl " To snad nikdo nemlže myslet vážně u dospělého chlapa. Mé dítě se mě ptá a z čeho je to vyrobeno, už asi rok, neptá se proč, ale z čeho to vyrobili, ale je jí šest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
17.8.18 13:48
@Moreno píše:

Opravdu mluvíš o 24 letém a ne o 24 měsíčním?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
17.8.18 13:56
@jenny.fields píše:
Opravdu mluvíš o 24 letém a ne o 24 měsíčním?

no …. to by pak samozřejmě vypadalo úplně jinak ….

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
17.8.18 13:59

Já nechci urazit. Ptá se tě na všechno a když mu neodpovíš, tak brečí. Není trochu mentálně zaostalý? Tohle si umím představit u tříletého dítěte, ale ne u dospělého chlapa.
BTW mě je taky 24 a kdybych se takhle choval, tak bych se cítil fakt špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3574
17.8.18 14:18

Ja myslim ze to je preklep, ze tam melo bejt jen 4lety, ale teda fakt me to rozesmalo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
17.8.18 14:21

@panikockova To by všechno vysvětlilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
17.8.18 15:30
@terinka4444 píše:
Odpovídala bych mu protože strejda " gůgl " To snad nikdo nemlže myslet vážně u dospělého chlapa. Mé dítě se mě ptá a z čeho je to vyrobeno, už asi rok, neptá se proč, ale z čeho to vyrobili, ale je jí šest.

U nás to samé, jen syn se mě ptá na dost technické věci, třeba jak se vyrábí a z čeho jsou koleje, pneumatiky, asfalt, sklo, papír, vodní čerpadlo…a chce to přesně a detailně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
11.12.18 12:01

Ptal se úplně na všechno. :zed: A ano opravdu 24-letý kluk. :lol: Naštěstí se už nevídáme. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí