Bojí se v noci

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
461
13.7.05 13:23

Bojí se v noci

Ahoj holky,

malý spí asi od 7 měsíců ve svém pokojíčku. Často se budí a tak většinou v noci (k ránu) putuje k nám. V poslední době jsem zjistila, že se tam bojí a že to ani nemusí být růstem zoubků. Nevím, jestli si dát postýlku k nám do ložnice, což se mi moc nechce, když v pokojíků bez problémů usíná. Nebo co se dá dělat jiného?? Jestli pomůže lampička???

Díky
Sendy+Mišák 14m

PS:Budí ho i v noci, když u sousedů štěká pes, to se taky bojí a hned bulí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
13.7.05 21:03

Možná postačí, když k ní přijdeš, pochováš a zas položíš. Nebo jen pohladíš po vláskách. U nás jsme už tato dvě období, kdy se malá v noci vzbudí a nechce být sama, zvládli. Vlastně zapláče a není ani zcela vzhůru. Já ji zvednu, přitulím, zašeptám jí nějaké to slovíčko a položím. Otázka pár vteřin a spí dál. To se třeba ještě jednou či dvakrát za noc opakovalo. Trvalo to třeba týden, pak zas začala spát celou noc bez potřeby ujištění, že na tom světě není sama a ztracená.
Zpátky do ložnice bych ji taky nerada brala, protože ji budí, jak se otáčíme v posteli + vrže postel. Ona zas budí mne, jak se tam také převaluje a já mám lehké spaní. Takže oběma stranám myslím vyhovuje, že spí klidněji každý ve svém pokoji. Akorát v obdobích, kdy má špatné sny či proč se budí, ji prostě dojdu pochovat, aby se uklidnila, že máma je tu.

Eva

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí