Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Jdu se pochlubit a zároven uklidnit od nervů
včera od rába šílené bolesti každe 3 minuty říkám si copak se děje vždyt sme 34+3 , ale radči sem si došla…a ejhle otevřená na 2 prsty takže mi bylo rázně řečeno-zůstáváte..no nejdřív bylo v plánu oddálení pak zas vyvolání…píchli mi vodu a ve 22.02 byl malej venku…mít ho u sebe nemůžu tak se chodím koukat co to jde-ač sestry tam sou ne moc příjemné…první termín byl 6.6. a druhy 22.6. a ve finále jsme 15.5. ve 22.02 s váhou 1920g a 43 cm ![]()
gratulace a neboj, chlapeček už je dost velký a zvládne všechno v pohodě, uteče to a za chvíli ho budeš mít u sebe
…je v inkubátoru, nebo už na intermediáru?
moc moc gratuluju k miminku
neboj určitě to zvládnete a brzy budete spolu.. drž se mamko
![]()
@nikysek1 píše:
v inkubátoruje tak malinkej,že se budu bát na něj šáhnout
Neboj, vždyť má skoro dvě kila, to je velkej!
Zvykneš si na drobečka a normální miminka ti budou připadat obří
Tak hlavně aby neměl žádné komplikace, bez problémů dýchal a papkal, a poroste jako z vody
Počkej, až ho budeš přebalovat a ty plínky velikosti 0 mu budou až po lopatky
Ničeho se neboj, dneska tam třeba budou mít službu jiné, milejší sestry, neboj se na všechno zeptat, oni ti poví a ukážou a budeš si ho moct aspoň pohladit ![]()
Gratuluji!! A přeji jen samé zdravíčko a ať máš chlapečka brzy u sebe! ![]()
Velká gratulace. A neboj všechno bude dobrý. Vždyť má krásnou váhu. Já rodila dvojčátka 34+3, měly kolem 1500g a dneska po roce a měsíci:
. Já jsem holčičky měla taky v inkubátoru a můžu říct, ano bylo mi líto, že je nemám u sebe, ale na druhou stranu - byla jsem po císaři, tak to „bodlo“
A pak mi to vynahradily. Hodně zdravíčka ![]()