A zase autosedačka :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
342
3.8.05 16:38

Já nechci „bojovat“ za lepší,nebo horší sedačky,ale testy dělá víc nezávislých firem a speciálně Chicco mělo potíže s pásy (mimi při čelním nárazu vylítlo ven,pás se rozepnul) a podobné dost fatální věci.Asi bych se rozmýšlela,jestli se nedá ušetřit jinde,tady bych peníze nepočítala,když jde o bezpečnost našich drobečků :wink:

Jinak netuším,jak „vajíčka“,ale v kategorii 9-18kg MC opravdu dělá koženou sedačku http://www.babypark.cz jen netuším,jestli je to taková výhoda,mě se malá potí i v bavlněné.

Jinak jsem měla Römer pro mimi,a mám MC pro starší,a ani jeden z potahů nic nevyvedl.Ale i to je záležitost ceny,bohužel se připlácí za kvalitnější potah…v té nejnižší kategorii je to bavlna.Nicméně tu mám,a přestože sloužila celý ro,byla praná,je jak nová a čeká na dalšího „nájemníka“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
3.8.05 17:31

Trošku mě nadzvedává, že házíte všechny sedačky od Chicca do jednoho pytle. Tak pokud máte zaručené informace napište CHicco Zenit nebo.....- přesně značku.
Favority taky měli špatné crash testy a nikdo netvrdí, že Škodovky jsou na zabití. Prostě se mnluví o Favoritech!!!

Nová sedačka CHicco Key 1 je skvělá. Máme ji 2 měsíce. Jezdíme hodně, potah je krásný (nevybledlý, nesežmolkováný).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2133
3.8.05 20:37

Ahoj holky,
taky se přidám - rozhodně bych teda na sedačce nešetřila, člověk by mohl litovat......Crash testům věřím - myslím, že když Romer a Maxi - Cosi vyhrávají už několik let po sobě různé, na sobě nezávislé testy, tak už to o něčem svědčí.
Máme už víc než rok MC Priori XP (9-18kg) a jsem maximálně spokojená. Na spaní je polohovatelná naprosto dostatečně a potah je bez problémů (taková hrubší, do čtverečků strukturovaná bavlna). Jezdíme tak ob den. Nedělám si iluze, že by po druhém dítěti byl potah bez poskvrnky, ale to je zatím daleko :-)))
 Sylva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
4.8.05 07:32

Dobře,tak Chicco Zenit mělo špatné crash testy,Chicco Synthesis skončilo na ocase…a o Chicco Key se nic napsat nemůže,protože jí ještě nikdo nehodnotil :lol: Tahle to stačí????

To nic nemění na tom,že se holky tady snaží šetřit na sedačkách a hledají nejlevnější variantu…což Key1 určitě není,její cena se pohybuje docela vysoko,stejně jako MC Priori SPS,nebo Römer Lord…a do těhle,minimálně osvědčených bych asi investovala spíš…

Ale píšu jen svůj názor…nesnažím se nikomu vnucovat,že jedině Römer je samospasitelný…těch dobrých sedaček je určitě víc,některé se testovat vůbec nedávají,nebo mají testy jen svoje…ale je mi líto,Chicco mezi moje favority rozhodně zatím nepatří…i když ta Key vypadá fakt dobře,ale to vypadá i jiná sedačka,na tom to přece nezáleží :wink:

Jen doufám,že nikdo z nás,nebude nikdy muset vyzkoušt svoje,ať už jakékoli,sedačky v praxi :cry: …osobně si myslím,že v plné rychlosti na dálnici by stejně žádná nepomohla :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí