A zase autosedačka :-)

157
2.8.05 19:38

A zase autosedačka :-)

Ahoj holky,
tak s dotazem, jestli má někdo zkušenosti s autosedačkou zn. Rimatti jsem tady moc neuspěla, tak to zkusím jinak - můžete mi prosím napsat, jaké máte autosedačky kategorie 9-18 kg? Pořád se nemůžu rozhodnout, kterou pořídit a z příspěvků, které jsem tady na emiminu pročítala mám dojem, že snad všechny máte Maxi Cosi nebo Römer :-) (Maxi Cosi se mnou taky hodně sympatizuje, ale nevím, jestli se mi na ni podaří schrastit penízky.)
Díky
Lenka a Pája (13 měsíců)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
2.8.05 19:47

Ahoj,
taky by mě zajímalo, jaká sedačka je dobrá. Já jsem si totiž koupila nějakou v bazaru, mám ji půl roku, potah je naprosto zničený, nějak divně (ne)drží na sedadle a malý mi z ní většinou zdrhne ještě než stihnu nasednout. Takže jezdit s ním sama nemůžu. Takže prosím také o radu, hlavně aby se mi z ní prcek nemohl vysoukat.
Lenko promiň, že jsem neporadila a vetřela se ti tu.
 Kača

• Citovat
  • Upravit
6545
2.8.05 19:49

My budem malé kupovat Chicco Key 1. Vzhledem k tomu, že v tom by měla vydržet celkem dlouho, tak do toho zainvestuji.
 GaB

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
2.8.05 20:19

Tedy Lenko, i já jsem přemýšlela, že hodím úplně stejný dotaz. Všichni píšou jen Maxi Cosi, já chápu že je nejbezpečnější, prostě nej… ale na nás je ta cena taky dost. :cry:
Na druhou stranu nějakou neznačkovou z hypermarketu taky nechceme, zrovna dneska mi cpala mamča leták pod nos, byla za 1690,–, že nám jí koupí, dalo mi práci jí vysvětlit, že tuhle ne a neurazit jí.
Tak ráda uvítám zkušenosti.

Ája

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
2.8.05 21:25

Ahoj Lenko,
my mame taky autosedacku Maxi Cosi, takze ti asi moc pri vyberu nepomuzu, ale urcite bych ty penizky do ni investovala, co se tyce bezpecnosti je se znackou Romer nejlepsi :D

Simona

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
2.8.05 21:29

My mame obycejnou autosedacku CAM z akce za 16 stovek (tusim v carrefouru) - a vubec neni spatna. Potah jsem ted prala prvne a pustilo uplne vsechno a i po vice nez roce pouzivani vypada jako nova - a to jezdime fakt dost.
 Lesina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
3.8.05 08:27

Moc to sem nepatří … ale dá se těm „vítězům testů“ věřit na 100%? Nevím, jak je to s potřebami pro děti, ale manžel zná lidi, kteří testují různou elektroniku -a tam to prý funguje tak, že která firma maže, tak ta jede:(
No, ono to tak možná bude se vším … např. botičky, co mají certifikát se žirafou… Nějaký ortoped v Sama doma říkal, že ani to nemusí být zárukou kvality, že i mezi mini se najdou nevyhovující:(
Naopak třeba blbý sluneční brejle od ťamanů …člověk by řekl, stojí to pár šupů, nebude to kvalitní … a prý se to testovalo a mají všechny filtr 400 8O .

Nekamenujte mě za nepřesnosti, jak jsem koupila, tak prodávám.
Taky patřím k lidem, kterří věří tomu, co je atestováno, povoleno, schváleno … ale čert ví, jak to všechno vůbec je, kdy opravdu platíte za kvalitu ne za značku:(

Baghira

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
3.8.05 09:13

Baghiro, přesně todle doma taky slýchám. Ať nevěřím těm testům, že vyhrává ten, kdo zaplatí nejvíc. :(

Tak pak babo raď! Já taky věřím těm testům, ale kdy ví, jak to je, že?

O sedačce této kategorie, taky už uvažuji. Tak budu taky ráda za typy :)
Zatím u mě vyhrává Maxi Cosi, ale nevím, jestli mi doma projde :?

Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
3.8.05 09:53

Ahojte,
neviem ci na autosedackach Maxi Cosi od 0 do 9kg su rovnake potahy ako v sedackach o od 9 do 18. No my mame tu od 0 do 9 (alebo do 13?) Maxi Cosi Cabrio a som nemilo prekvapena kvalitou potahu :?!!! Zase tak casto ju nepouzivame, mala ma este iba 2 mesiace no a potah je na mieste kde ma nozky a pod zadockom uplne zozmolkovany :(
Myslela som ze ked kupim sedacku ktora patri svojou kvalitou na trhu vraj k najlepsim a dam za nu tolko penazi, tak bude kvalitou zodpovadat no bohuzial.
Viem ze hlavna je bezpecnost, ale…
Kamaratka ma starsiu (neviem aku znacku), dokonca od znamej takze uz pouzivana a vyzera tak ako ta nasa po mesiaci pouzivania :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
3.8.05 11:17

My jsme shaneli sedacku 0-18 kg a vyhrala to u nas ta od Chicca. Taky jsem naletela na rady o Maxicosi, ale predstava jejich odpocinkove polohy byla (i kdyz je trosku polohovaci), docela smesna. To s tema potahama je pravda. Spousta maminek z naseho centra tvrdi, ze napr. Chicco potah je neznicitelny, zatimco ty nove " lepsi" znacky ho maji brzo prosoupany. Terik

• Citovat
  • Upravit
150
3.8.05 11:39

Skoda ze som to s tym potahom nevedela skor :(
Urcite by som vybrala inu. No nic nabuduce sa najskor poradim tu na emimce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2923
3.8.05 12:50

Snad te potesim, me se taky zamlouvaly Romer a spol, ale tolik penez proste nemame.Nakonec jsme koupili starsi sedacku 9-18kg Chicco na inzerat podany tady na emiminu za 700Kc. Je nebourana a vypada opravdu bytelne, potah uz jsem prala 2× a v pohode.Nemyslim,ze by byla o tolik horsi nez nejnovejsi znackovky, na druhou stranu je urcite lepsi nez levne sedacky.
 Veru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
3.8.05 14:36

Ahoj holky,

taky doma zrovna řešíme tento problém. Já osobně bych určitě nešla do autosedačky z bazaru, která může být bouraná. Vzhledem k tomu, že ji budeme používat minimálně do věku 3 let prcka bych určitě zainvestovala a koupila novou.
Na základě testů jsme se doma rozhodli taky pro Maxi Cosi. Nejdřív jsme ji chtěli koupit od kamarádky, po jednom dítěti - kvalita potahu sice v pohodě, ale barva byla celkem vyšisovaná od sluníčka (nevypadala tedy jako nová, ale 3000 by byly doma).
Nakonec jsme se na základě toho, že životnost takové sedačky je 5 let a chtěla bych ještě jednoho prďolku rozhodli koupit novou (teď 2000 za starou a pak 5000 za novou- takže koupíme teď novou za 5000 a bude).
Celkem jste mě ale dostaly s potahy - takže ještě popřemýšlím.
 Ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
3.8.05 15:03

Neviete prosim ci existuju (teda predpokladam ze ano :wink: ) aj kozene autosedacky a hlavne kde a za kolko sa daju kupit?
Niekto to tu uz v nejakej diskusii spominal, no vtedy som tomu nevenovala velku pozornost.
Mame totiz velmi blinkacie miminko, tak mam pocit ze take sedacka by bola pre nas omnoho praktickejsia.
Ak o nejakej viete, dajte prosim vediet. Pripadne Maxi Cosi nevyraba aj kozenne?
Ide mi o sedacku do 13kg.
Velka vdaka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
3.8.05 15:05

Tak dneska už vážně člověk neví, čemu má věřit!!! 8O

Taky plánujeme brzy koupit novou sedačku kat. 9-18 kg. Myslela jsem, že koupíme Maxi-Cosi, ale teď fakt nevím.

No, něco nakonec vybrat musíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky