a zase ta posta...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13674
22.12.09 23:45

čičinka jj, pracovnice asi radost moc nemá, ale vedoucí si mnou ruce a to jako fakt, ještě, kdyby vás ta pracovnice ukecala na nějakou službu navíc, třeba křehce, pilně, nejlépe službu ems, na naší poště to tak funguje, a když né, tak pak na poradě dostanem pěknej vejprask :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
23.12.09 00:24
bulina píše:
kamča věř mi, že na poště oblíbená jsi, jestli máš balíky na půl hodiny, tak to jde poště pěkně do plnění plánu a naše vedoucí by ti za takový balíky urvala ruce :mrgreen:

Tak to nevim,ale slečna se vždycky tváří že kulí oči v sloup a vzdychá.Já jsem strašnej nervák a už jsem měla kolikrát sto chutí jí něco říct jako že je v práci atd.. :oops: ale většinou radši koukám jinam,ale párkrát mi hodila balíčky které byli silnější obálky cca 2,5-3 cm hodila do normálního balíčku tak to se ozvu(jen manžel zaplatí cokoliv :evil: ) ale jinak se fakt koukám jinam než abych e rozčilovala :lol:

Doufám že aspon to pilně fakt funguje.V pondělí jsem poslala balík bx0294142442× tak doufám že dorazí už zítra,proto že paní slaví vánoce už 23.12 tak se modlim at to dojde :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13674
23.12.09 00:55

no, zítra by tam měl být, tak doufej, že balíkáři nehodí jenom oznámko do schránky, to udělali minule mně a vědí, že na poště dělám :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
23.12.09 03:01

Zakladatelka nenapsala, odkud je, já se třeba osypávám dopředu, když posílám do Brna.

Žehrání na poštu - to moc nemám ráda, pokud to není komplexně na poštu jako instituci. Protože ty ženské tam se namakají hrozně, speciálně holky na balíkové přepážce fakt obdivuju, jak jim to lítá pod rukama, úkonů neuvěřitelně, lidi nervózní a ony nesmí udělat chybu. K tomu zodpovědnost, práce v době, kdy normální člověk je doma, zlatem je taky neplatí (dost jsem se osypala, když kamarádka nedávno napsala, kolik si svého času vydělala na poště), no děkuju pěkně.
Jednání je pobočka od pobočky, já si na naši nemůžu stěžovat ani omylem. Teď jsem reklamovala nedorazivší hodně vysokou dobírku a vyřídili mi to bleskurychle.

Přeju, ať zpožděné balíky brzy dorazí, v tomhle období je to fakt na houby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
23.12.09 08:22

Tak já se přidávám s negativní zkušeností :-( ¨

Paní mi poslala 16.12. balíček, do Slečdování zásilek byl připsán až 17.12. a včera se najednou objevil jako nedoručený na naší poště. A to jsem na pošťáka koukala z okna. Tak jsem na poštu volala a bylo mi řečeno, že je u nich uložený, že balíky s písmeny BA mjí vyloučeny z doručování, že to mají nařízení zhora. a když jsem se ptala, jak bych se to dozvěděla, tak mi bylo řečeno, že nijak. Chtěla mi to skusit dát do dnešního rozvozu, ale raději jsem si tam hned dojela. To je větší jistota. Jo a paní říkala, že tam mají takhle uloženo přes 200 balíčků a to jsou malá pošta.

Jediné co mě štve je, že si napíšou, že balíček nebyl doručen, jako kdyby to byla chyba na mojí straně. Že prostě nenapíšou, že nedodávají nebo tak něco.

Včera mi měli dodat 3 balíčky - DPD, General p. a pošta. A Přišel jen 1 od DPD. O poště jsem už psala a z General p. řidič ani balíček nenaložil a nechal ho na depu. Tak jsem tam volala, že dneska ho musí prostě dodat. Je tam dárek pro manžela, který mám objednaný už přes 14 dní. Nenechávala jsem nic na poslední chvíli, jen mě vždy vypekli v eshopech, kde měli psané, že je zboží skladem a nakonec ho museli objednávat po všech čertech :cert:

Držím pěsti všem, aby byly balíčky dneska doručeny :palec:

Jitul

Příspěvek upraven 23.12.09 v 08:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
23.12.09 08:23

tak ted jsem zjistila, ze muj balik ma na zacatku ba coz odpovida doporucenemu baliku ne cennemu, tak to by tu uz mel byt tak trikrat, ne? jdu na postu pro neco jineho, tak jim to hned omlatim o hlavu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
23.12.09 08:25
mroe píše:
tak ted jsem zjistila, ze muj balik ma na zacatku ba coz odpovida doporucenemu baliku ne cennemu, tak to by tu uz mel byt tak trikrat, ne? jdu na postu pro neco jineho, tak jim to hned omlatim o hlavu…

Mroe o tom jsem psala před chvilkou. U nás mají balíky BA vyloučeny z rozvozu, takže je nechávají uložené na poště bez oznámení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
23.12.09 09:13

mroe píše:
mroe - tak to právě naopak, mně cenný chodí do dvou dnů, obchodní do druhého dne, zato takhle jsem to omylem poslala jednou a cestovalo to týden :-? - už nikdy.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
23.12.09 16:17

Lentilko, máš pravdu, z Brna mám x negativních zkušeností. Škoda času to tady vypisovat, ale třeba před třemi lety jim před Vánoci zkolabovala balíková pošta a já v osmém měsíci objednávala věci typu postýlka, fakt chuťovka, vše jsme tahali sami z pošty.
Holky, jak vychvalujete PPL, tak já si ji taky nemůžu vynachválit, nechávám si přes ně posílat, když objednávám z netu. Kolikrát je rozdíl s poštovným od ČP Kč i méně. Ale posílat přes ně jako soukromá osoba nemohu, což mě dost mrzí. Nebo už se to změnilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
23.12.09 16:41

Nevím, jak to přesně je, já posílám, páč máme dva obchody. Vím, že manžel, než ještě vůbec měl smlouvu, tak nějak posílal, odvezl to na depo, snad to tam i platil, ale asi o něm věděli, že bude ta smlouva. Je to škoda, že nefungují pro širokou veřejnost, protože by pošta konečně měla konkurenci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
23.12.09 17:57

Tak ja jsem z Prahy, ale balicek sel z Brna… jen tak na okraj :wink: . A pani rikala, ze ho posilala uz v pondeli 14.12, ve sledovani je napsano, ze byl podan 15.12.
Sledovala jsem zbytecne az do dnesniho rana, kdy jsem se naprdla a vyrazila na postu… a jake prekvapeni me cekalo? Balicek! Pry prisel vcera vecer a dneska by mi hodili do schranky oznameni…Byl tedy poskozeny(asi sel pesky, proto to tak dlouho trvalo), nastesti obsah byl v poradku.
Takze nakonec happyend, ale ty nervy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.12.09 18:11

Tak zatím u nás žádná změna,ani jeden z balíčku nedorazil :pocitac: .Ach jo,tak kvuli poště jsem zkazila vánoce 2 rodinám,pokud s teda nestane zázrak :think: .Držím všem palce at dopadnou lépe.Jinak kdyby ten muj balíček co byl odeslán již 13.12 šel pěšky tak už tam je aspon 5× :evil:

• Citovat
  • Upravit
48576
23.12.09 18:11
Anonymní píše:
Tak zatím u nás žádná změna,ani jeden z balíčku nedorazil :pocitac: .Ach jo,tak kvuli poště jsem zkazila vánoce 2 rodinám,pokud s teda nestane zázrak :think: .Držím všem palce at dopadnou lépe.Jinak kdyby ten muj balíček co byl odeslán již 13.12 šel pěšky tak už tam je aspon 5× :evil:

nevim proč jsem anonym??? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová