Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky, mate nekdo zkusenost s timto kocarkem? Dekuju.
Máte zkušenost s ABC Design 3-Tec?
Přidejte zkušenost s ABC Design 3-Tecahojky, já ho měla a byla jsem spokojená.Me ale nejvíce zaujal z designového hlediska. Samozřejmě, že jsem našla i chyby-malý nákupní košík, nenafukovací kolečka, není odpružený, ale za tu cenu super.
Mám ho..
Napíšu ti svoje zkušenosti.
Pozitiva - lehčí kočár, snadná manipulace, snadné řízení, snadné nasazovaní korby a sportáku, vytahovací golfové hole s kterými se krásně řídí, otočíš se s ním na místě ( v obchodě výhoda), dá se vést jednou rukou, nikdy se mi nic neporouchalo, nic nevrzalo nic neprasklo, hezký design - vypadá skvěle..
Negativa - dost otevřená střecha v hluboké i sprostovní verzi ( fouká do ní, clonu na slunce si musíš dokoupit), malý nákupní košík ( fakt na prd - kilo brambor a jdeš
),trojkolka - horší stabilita při překonávání překážek ( patníky, chodníky..), zvládá jen hladký terém ( na procházky přírodou zapomen - je to kočár do města), pokud napadne sníh je téměř neovladatelný a nepoužitelný ( ale to asi 80% kořárku
), není houpací ani odpružený ( spirála je jen na okrasu ani se nehne!!!!), sportovní verze nejde do lehu - né rovně, ale jen zakloněné sedátko, takže nožky míří nahoru - ale naše dcera takhle spala normálně…
Pokud to shrnu - chceš li se pohybovat jen po městě a nejsi turistický typ - kočár splní tvá očekávání hlavně na nákupech a procházkách v parku -já s ním byla spokojená na 100% ( dokud nejsou závěje)
chceš li kočár na toulky přírodou, nedrncající a více univerzální - poohlédni se po něčem jiném..
záleží na tvých požadavcích. ![]()