Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý chci se zeptat jestli někdo z vás neví rozdíl mezi kočárky Peg Perégo 2008, 2009, 20010 krom jiné kombinace barev potahů.
Děkuji moc Monča
Máte zkušenost s Peg Pérego GT3?
Přidejte zkušenost s Peg Pérego GT3Ve starých verzích jsou jinak pásy u sportáčku…
a navettky jsou trošku jiné–nové mají polhování nožiček
jinak jukni do sekce tříkolky…je tam diskuse ![]()
Děkuji moc za odpověď!!!!
Ptala jsem se protože jestli jsou stejný tak cenově je to rozdíl.
Ono je to tak,že starší kolekce snížila ceny a nové jsou drahé…
jinak je to víceméně stejné…
Korbičky jsou teda jiné–jiný materiál,píší,že jsou XL,ale to je jen to polohování nožiček navíc…
2008 kolekce moka a titano mají jiné upínání pásů na zádech…jde o to že dítko je poutáno po celém obvodu těla a může se volně předklánět aniž by vyklouzlo, 2009 to už nemá..ale v 2009 zůstavala moka titano přišlo coralo a papaia, ted nově 2011 má jinou pláštěnku na sproták bez obručí, ale připínání stejné.
Korby panorama S a navetta xl jsou trošinku rozdílné že xl mjá polohování nožek směrem dolů zatlačíš jakoby pod úroven čímž se celková délka vnitřního prostoru zvětší o cca 5cm
Ahoj, teď na to koukám a zjistila jsem, že jak jsou u korby po straně ta vnitřní kolečka na sklopení dolů, tak mi pravé kolečko nezacvakává nahoře tzn. že jedna strana látky je napnutá a druhá lehce povadlá. Nedá se to nějak spravit?
@esteelauder poptej se tady https://www.emimino.cz/…nkovani/239/?…
Zdravím, poprosím, zda nevíte, jakého roku výroby může být tato barva?
My máme stejný design, jen oranžovo hnědou barvu, a to je rok 2010, tak bych tohle tipla taky tak nějak 2010, 2011…
Máte někdo zkušenost se stupínkem za GT3? Bude pasovat Buggy board firmy Lascal?
@zerezmijka my máme myslím Babypoint…podívala bych se ti, ale do sklepa se mi teď nechce ![]()