Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky, seženu někde v Ostravě nebo v okolí sourozenecký kočár Phil & Teds? Chtěla bych si jej ošahat v obchodě a pořádně skouknout
Díky moc ![]()
Máte zkušenost s Phil&Teds E3 Classic?
Přidejte zkušenost s Phil&Teds E3 Cla...bohužel o žádném obchodě, kde by ho prodávali… nevím… jedině přes někoho, kdo ho má… ![]()
hlavně ale nejhorší je, že tady žádný takový pořádný obchod není a když ti je někdo ochotný ho objednat, tak si ho musíš vzít…
logika strašná
To je škoda, na netu si ho člověk objedná v poho, ale přece je lepší si jej osahat, že. Chci jej koupit, ale ještě nevím jaký typ.
V Ostravě je nově otevřená prodejna Chicco, ve Vítkovicích. Výběr podobný, co bylo v shopping parku Avion.
BABY expert, s.r.o.
1. máje 3236/103
703 00 Ostrava 3
Prosím, prosím
mám stejný dotaz. tento je poměrně starý- i odpovědi, tak doufám, že někde v Ostravě již je Phil & Teds k vidění??? (mám zájem o SP, ale podívala bych se i na jiný) ![]()
budu vděčná i za tipy, kde by mohl být.
díky moc! ![]()
třeba to někdy někomu pomůže. zjistila sem jeden obchod, kde je vedou (SP se teda už nevyrábí, ale ty aktuální mají)
adresa… POŠTOVNÍ 9 - JIRÁSKOVO NÁMĚSTÍ. ![]()
Nemate nekdo aktualni zkusenost, zda na prodejne mivaji Phil&Teds k okouknuti?
@Ali-Ali nedavno jsem se na to tady ptala a v centru v Ov je prodejna s temito kocarky..tak mi to 1pani napsala aepon.
@zizaluska
a co to je za prodejnu nevis?
oni prave driv ti „dvojcatka.cz“ meli pry prodejnu v centru, ted jsou nekde v Radvanicich. tak jsem chtela vedet, jestli ma smysl tam jet.