Jané Slalom

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
13
29.11.10 11:13

Jané slalom

Dobrý den maminky chci se zeptat na rozdíl kočárku Jané slalom a Jané slalom pro.
Máme Cortinu ale je hrozný na ní něco sehnat za náhradní díly takže prodáváme a chci jeden sz těchto sporťáků ale nevim zda je to jen v detailech.
Předem vám všem mocinky děkuji Monča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1026
29.11.10 11:40

Jané Slalom se vyráběl do roku 2005, k nasazení korbičky či autosedačky bylo nutno použít adaptéry.

Od roku 2006 je to Jané Slalom Pro, tj. bezadaptérová verze. Jelikož se už pak jiný Slalom nevyráběl, většina lidí jej označuje jen jako Slalom (já taky) :wink: Rozdíl je poznat podle nápisu na konstrukci.

Od letoška je v prodeji ještě Jané Slalom Reverse, s otočnou sedačkou a trochu jiným podvozkem i celkovým vzhledem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
29.11.10 11:48

Děkuji moc za radu jste hodná. Ten starej slalom mi připadal na fotkách větší a prostornější proto jsem se ptala.
Ještě jednou moc moc děkuji Monča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
29.11.10 11:57

bugusou, ty sporťáky jsou opravdu stejné. Měla jsem Jané Slalom na staršího a teď mám Jané Slalom Pro na malou. O něco menší je teď ta nová kolekce Reverse, právě díky otočné sedačce museli ubrat trochu šířky. Ale stále si myslím, že je to snad nejprostornější trojkolka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
10.1.11 21:51

Ahoj holky, chci se zeptat. Jelikož se asi nevyhnu cestování autobusem, tak by mě zajímalo, za co se chytá kočárek při vynášení do autobusu? Za ten plastový „talíř“ co je nad předním kolečkem asi ne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
11.1.11 00:21

můžeš chytnout třeba za ty pokroucené tyče vepředu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
11.1.11 00:33
kendra píše:
Ahoj holky, chci se zeptat. Jelikož se asi nevyhnu cestování autobusem, tak by mě zajímalo, za co se chytá kočárek při vynášení do autobusu? Za ten plastový „talíř“ co je nad předním kolečkem asi ne :think:

mám teda jinou trojkolku … ale po zkušenostech .. nejlépe „donutit“ pomáhajícího aby vzal kočár z vrchu za rukoje´t, dole jsem to brala za ty tyče co jsou od předního kola.Bo lidi jsou schopný vzít kočár třeba i za opěru nohou, stalo se mi i že ho vzali za zádovou opěrkukterá se samo že zvedla … :roll:

Příspěvek upraven 11.01.11 v 12:15

• Citovat
  • Upravit
2507
11.1.11 08:53

Děkuju…já si to myslela, ale říkala jsem si, že se u toho nejspíš ze začátku budu špinit o to přední kolo…asi to bude o cviku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
11.1.11 12:18

bafneš ho ze strany za tyče a šup nahoru :))) Ono taky záleží jak pomáhající zvedá, někteří ho položí i s předním, někteří ho postaví na zadní takže ty dostaneš kolem málem přes ústa …

OT - jednou jem nasratá, že lidi čuměj (stáli vzadu hlavně mladý) a nikdo nic, bafla kočár celej a sama ho vyhodila nahoru :twisted: malému bylo něco kolem 2 roku, kočár GT3, takže už docela fuška mýma 50kg :D

• Citovat
  • Upravit
235
5.2.14 17:53

Ahojky dnes jsem vytáhla Slolom po dcerce a zatáčí mně do prava. Nevíte čím to může být?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
5.4.14 12:06
@dojinek píše:
Ahojky dnes jsem vytáhla Slolom po dcerce a zatáčí mně do prava. Nevíte čím to může být?

Mám bazarový, prvně jsme vyjeli a mám uplně stejný problém :-(, předchozí majitelce to prý nikdy nedělalo. Radili mi dofouknout kola, tak všechna jsou nafouknutá a stejně, i sem prohazovala zadní a zatáčí stále doprava. Už sem zoufalá, na nový nebylo a s bazarovým sem si už podruhé naběhla :? :,(. Samozřejmě je bez záruky, servis je 200 km, takže pro nás nereálné a být bez kočáru další týdny s nechodícím dítětem je už neúnosné. Navíc mám problém, že každých cca.5 metrů se rozkmitá přední kolo a šíleně rachtá, kmitá, takže musím uplně zastavit, nadzvednout a většinou to pomůže…chjo, předchozí majitelka byla udajně spokojená, tak já teda nevím, co s tím :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
5.4.14 12:15

@kubickovi tak já dopadla tak, že jsem konstrukci prodala na náhradní díly a koupila kočár jiný je taky bazarový, ale nesrovnatelný stav paní před odesláním mi ho dala ještě do servisu Handy takže super jsem nadšená no bohužel s tím prvním jsem pěkně naletěla ikdyž mi taky tvrdili jaký je to super stav. Jinak zkuste to kolo dotáhnout když ho obrátíte tak ze spodu předního kola se dá osa dotáhnout podlem mě ho máte povolené proto kmitá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
5.4.14 12:21

Hmm, paní se dušuje, že to určitě nedělal…investovala sem do něj nyní několik dalších tisíc za přešití potahů a boudy (byl viceméně za cenu konstrukce)… a vidina, že musím koupit další podvozek (což samotný asi neseženu, anebo zase zajíc v pytli je příšerná :,(,) to už mě asi manžel uškrtí. To kolo zkusím dotahnout, právě mi dost chybí, že k tomu není ani návodk obsluze…tak se bojím, abych tam něco nerozhasila ještě víc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
5.4.14 12:26

@kubickovi mě se naštěstí další kup vyplatil musela jsem koupit nový kočár, ale prodala jsem pak svůj podvozek a z toho nového veškeré příslušenství a potahy takže se mi investice okamžitě vrátila v podstatě když to vše spočítám tak mě to vyšlo na 300,– kč :D a byla to akce hurá přišel mi kočár a druhý den jsem posílala tu hnusnou rozviklanou konstrukci, která dle původních majitelů byla super a bez chyb a mě přišel hroznej kočár rozviklanej, celej rozvrzanej, zatáčel doprava a nefungovala přední brzda a na to jsem se ptala zvlášt, že to chci na brusle. Prej brzdí 100% :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
5.4.14 22:14
@dojinek píše:
@kubickovi mě se naštěstí další kup vyplatil musela jsem koupit nový kočár, ale prodala jsem pak svůj podvozek a z toho nového veškeré příslušenství a potahy takže se mi investice okamžitě vrátila v podstatě když to vše spočítám tak mě to vyšlo na 300,– kč :D a byla to akce hurá přišel mi kočár a druhý den jsem posílala tu hnusnou rozviklanou konstrukci, která dle původních majitelů byla super a bez chyb a mě přišel hroznej kočár rozviklanej, celej rozvrzanej, zatáčel doprava a nefungovala přední brzda a na to jsem se ptala zvlášt, že to chci na brusle. Prej brzdí 100% :evil:

Prosím kde přesně a co na tom kole se musí dotahnout? tam je těch šroubů nebo nýtů nějak moc, plus sem teda zjistila, že jak drží kolo k té vidlici (ten blatník), tak tam dokonce jeden celý šroub (nebo já prostě nevím co tam patří a co koupit) chybí a drží to jen na jednom. Já sem bez toho návodu uplně ztracená, snad někde najdu, kde se bude dát v češtině stáhnout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí