Jané Slalom

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
235
6.4.14 09:21

@kubickovi tady máte odkaz na návody je to tam krásně nafocené tak podle toho to zkuste seřídit. Je tam i návod na to vibrující kolo http://serviskocarku.cz/servis/jane/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
6.4.14 09:39
@dojinek píše:
@kubickovi tady máte odkaz na návody je to tam krásně nafocené tak podle toho to zkuste seřídit. Je tam i návod na to vibrující kolo http://serviskocarku.cz/servis/jane/

Mooc děkuji!!! :srdce:. Ještě se zeptám, kdyby došlo náhodou k prodeji a to táhnutí do strany se neodstranilo, jak jste podvozek prodávala-kompletní (holý vcelku krom potahů, boudy…), anebo nějak po částech? A mohu se zeptat, za jakou cenu bych ho příp. měla dát? Brzdy fungují obě dobře, jen zlobí to kolo (snad ho seřídíme), ale tahne tedy doprava, takže je asi něco s konstrukcí…Moc děkuji za pomoc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
6.4.14 09:44

@kubickovi prodala jsem čistě jen celou konstrukci, potahy, pláštěnku a další doplňky zvlášť. Konstrukci jsem prodala na náhradní díly hned za 1000,– zbytek postupně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
10.4.14 14:48
@dojinek píše:
@kubickovi prodala jsem čistě jen celou konstrukci, potahy, pláštěnku a další doplňky zvlášť. Konstrukci jsem prodala na náhradní díly hned za 1000,– zbytek postupně.

Tak jsme taky dali kočár postupně do prodeje na díly a už máme doma nový :-), manžel striktně zakázal další bazarový…a zrovna měli v Handy akci za 8500 Kč na tuto barvu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
10.4.14 14:50

Je to tento, už jsem si ho vytunila :-). Jinak moc děkuji za pomoc… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
10.4.14 14:51

@bugusou
Jané Slalom Pro 2011 - naprostá spokojenost. Projel nerovné chodníky ve městě, polní cesty na vesnici, sníh na horách a písek u moře. Po necelých dvou letech denního ježdění terénem byl okamžitě prodán dál. Takže jedině doporučuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
10.4.14 14:53

Tak mně u Slalomu vadila jedinná věc a to věčně povolená zadní przda :zed: A prý to tak dělají všechny, aspoň co jsme je měli v okolí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
10.4.14 15:38

@kubickovi super krásný kočárek a je to vyřešeno to teď bude jízda.
@MisaHanuska zadní brzda jde opravit a ty novější mají brzdu OK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
10.4.14 16:02
@dojinek píše:
@kubickovi super krásný kočárek a je to vyřešeno to teď bude jízda.
@MisaHanuska zadní brzda jde opravit a ty novější mají brzdu OK

jj, dneska jsme prvně vyjeli, jsem nadšená, Slalom byl vždycky můj sen, o to větší bylo moje zklamání z toho rozhrkaného vadného bazaráka…(tak sem se na něj těšila)…tak ted ještě posehnat penízky nazpět a vrátit je na spořící účet (ze ktereho jsem na nový dostala vypujčeno) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
10.4.14 16:06

Prodá se to chce to čas já prodala všechno postupně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
18.4.14 21:22

@kubickovi Odvez ho do cykloservisu. Chlapi by si tam s tím mohli poradit, pravděpodobně je potřeba seřídit to uchycení kola, můžou tam být špatné ložiska nebo něco podobného. A kdyby bylo potřeba, tak se dá z Handy Praha objednat nějaký náhradní díl. Měli jsme taky podobný problém, spravoval mi to manžel. Celé to rozebral, něco tam dotahoval, myslím že měnil i nějaké šroubky nebo co.
Tak teď mi manžel hlásí, že může být i zkřivená celá konstrukce. Ale to v tom cykloservisu taky uvidí. Nám se takhle zřivila konstrukce u čtyřkolky a hrozně to táhne k jedné straně :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
18.4.14 22:22
@alviola píše:
@kubickovi Odvez ho do cykloservisu. Chlapi by si tam s tím mohli poradit, pravděpodobně je potřeba seřídit to uchycení kola, můžou tam být špatné ložiska nebo něco podobného. A kdyby bylo potřeba, tak se dá z Handy Praha objednat nějaký náhradní díl. Měli jsme taky podobný problém, spravoval mi to manžel. Celé to rozebral, něco tam dotahoval, myslím že měnil i nějaké šroubky nebo co.
Tak teď mi manžel hlásí, že může být i zkřivená celá konstrukce. Ale to v tom cykloservisu taky uvidí. Nám se takhle zřivila konstrukce u čtyřkolky a hrozně to táhne k jedné straně :-(

Už máme nový a ten starý se prodal na náhradní díly. Celkově k tomu kolu je nejspíš navíc zkřivená konstrukce, to mi sdělili i v odborném servisu a co se týče cyklo, tak tady na mě čučeli jak na marťana, co tam otravuju s kočárem, když oni tomu nerozumí a dělají jen kola :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí