Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky všem maminkám, právě vybírám kočárek pro své druhé mimčo a prosím o radu. Zajímalo by mě zda je tu někdo, kdo má zkušenosti s ABC design mamba, jde mi hlavně o ta pěnová kola. Jezdíme na nezpevněných cestách a já mám zkušenosti jen s koly nafukovacími. Zajímalo by mě zda kočárek nedrncá na každém kamínku. Další kočárky, které vypadají super jsou Mutsy slider a 4 rider. Jsou sice trochu dražší než ABC, ale snad by se daly koupit z druhé ruky. Máte s nimi někdo zkušenosti? Moc děkuji za rady a postřehy.
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderAhoj mám Mutsy 4 rider- je perfektní,úžasný do terénu i do města- je trošku těžší- při jízdě nepoznáš,ale jako na denní tahání do tramvaje to není ![]()
Mám s nafukovačkama,jiná kola bych nechtěla,měla jsem tři dny(než se rozbil) kočárek s pěnovkama- za tři jízdy byly úplně sjetý- no hnus!!!! ![]()
raději bych se poohlédla po tech Mutsy, pěnová kola do terénu mě nepřesvědšila.. pravda, někdo chválí nemožnost píchnout, ale my s nafukovačkama píchli za 2 roky jednou (prostě trním přes sklo neprojedeš
i když si tvůj manžel myslí, že ano
.
Slider má přehazovací rukojeť, proti 4r., který má přehazovací sedák. to záleží na tobě, co se ti líbí více.. myslím, že koupit 4r z druhé ruky bude větší šance, než slidera, těch se neprodává tolik, jsou tady více až od sezony 2009, předtím na nich byl nějaký výrobní problém a hlavní distributor je odmítl přivézt.. teď jsou ale podle všeho OK.
jak radí Enny, zkus mrknout na Mutsy diskuzi, v sekci změť- kočárky.
Trochu jsem se po slideru dívala na netu a opravdu ho nikdo neprodává, jak píšeš je to příliš nová řada. Kola má také pěnová a stejně jako píše enny3, mi v prodejně (po telefonu) paní doporučila spíše kola nafukovací. Enny3 a jak se ti kočárek skládá, a zabere složený hodně místa, používáš také nákupní košík? U předchozího kočárku mi totiž dost vadil malý prostor po kočárem.
Nákupní košík je super,když se podíváš na diskusi o Mutsy- tak je tam spousta fotek!!! ![]()
Skládání- no chce to cvik- ale když jsme se to naučila i já,tak se to dá zvládnout,skládá se na placku,dá se složit i se sportovní sedačkou v protisměru.A je krásný ![]()
Díky moc, musím si ho jet prohlédnou naživo, pak se rozhodnu.
pokud máš někde blízko babypark, doporučuju, mají tam vždycky všechny vedle sebe. na čerňáku je hned vedle babystar, který je zase dovozce abc design ![]()
(já za sebe bych si vybrala mezi těmi variantantami tu co má enny.. 4r, s nafuk. koly. ale kllidně bych se spokojila s pěnovou rukojetí
)
Pozor! Chtěli jsme koupit ABC design Mamba a má jednu dost zásadní chybu a to, že sporťák nejde polohovat… !!! Je krásnej, ale tohle je na hlavu padlý… Bohužel !
Tosi - my máme ABC design Cobra (ne nafukovací kola) a celkvově je kočárek vychytaným jen ty kolečka jsou hold trochu tvrdé.. Když byl syn malilinkatý, tak to bylo blbé, jezdila jsem opatrně, protože by mi tam poskakoval, ale teď když je větší, tak jedu normálně, nicméně teď jsem si vyzkoušela jet po sněhu a nic moc
taky to dost skáče… Ale my už to nějak zvládnem, jinak je lehounky a celkově velký, i když to není mamba mylsím, že jsou korbičky téměř stejné…