Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky,docela se my líbí tento typ golfek,nemáte někdo zkušenost?Děkuji
ja mam tenhle, mozna o rok starsi model, tenhle vypada jeste lip, takovej vymekcenejsi http://www.detskydum.cz/…ight-108201/
Spokojenost, obcas se rozvrze, tak ho namazeme, neni teda na moc velky tereny, to bereme kdyztak sportak. Ale kosik ma uzasne velikej, polohovani jednoduche, skladani v pohode.
Jo ale jde mi hrozne spatne zaaretovat predni kolecko, zkousela jsem si to u jiny maminky se stejnym kocarkem a tam to slo krasne, tak ten nas je bohuzel nakej vadnej, doporucuju ozkouset v prodejne
Já jsem si ho chtěla koupit od kamarádky, ale odradilo mě, jak je maličkej uvnitř. Když jsem viděla fotku 11-ti měsíčního kluka v něm, vyčníval všemi směry. Jinak design se mi právě strašně líbil… A na ovládání mi i sama kamarádka říkala, že nic moc. Takže jsem zvolila nakonec jiný, klasiku, co nikdy nezklame. Peg Perego:)
já ho mám a jsem spokojená. Je pravda, že je kratší ale nám letos stačí (dcerce buď trošku visí nohy nebo si je sama skrčí, má opěrku nohou rovně) přes zimu jí dám do velkého kočáru a příští rok na jaře jí budou 2 tak už to nějak doklepem (doufám
) Když tak koukám na dvouleté děti v golfkách tak všechny tam víc sedí než leží i při spaní. ![]()
Jinak mě vyhovují že jdou do úplného lehu, používala jsem je brzy na cestování když dcera ještě neseděla takže toto byla podmínka. Jinak jsou lehké, stabilní, ovládání je trošku těžší než u klasické tříkolky ale to je tím zdvojeným kolečkem (zase jsou stabilnější).
A úplně perfektní je obrovský košík, ten si nemůžu vynachválit. ![]()
ještě přikládám fotku tak měsíc zpátky, je pravda, že dcera je drobnější, ale počítám, že pak jí budou viset nohy dolů ![]()
jee, to je super fotka, odpocinek ve dvou ![]()
Emca i Tomik jsou taky takovy spis podmerecny, ale kdyz se Emce nechce tapat, tak ji tam taky v pohode vezu, striska je dostatecne vysoko…
Je pravda, ze kdyz Tomik spi, tak se mu nozicky kinklaj dolu, uz je moc dlouhej.
Ovlada se dobre diky spojeny rukojeti, ale treba spatne se mi s nim nastupovalo do nizkopodlazniho busu a v metru na malym prostoru se mi s nim blbe manevrovalo ![]()
Panuško, díky,ty máš prcka taky v květnu viď.Tyhle golfky se my fakt líbí,ale ještě jsem našla jedny baby design tiny,tak uvidím,musím se na ně podívat v reálu.Jinak díky za odpovědi. ![]()
milhaus jojo koncem května, ale fakt celkově oproti stejně starým dětem drobnější (není moc dlouhá)
Jinak mě se líbili že jsou hodně lehké a je to fakt znát oproti velkému kočáru (i když ten taky nemám tolik těžký) tak s větším dítkem už je to znát. Tiny jsem měla taky vyhlídlý, jen je právě těžší
A já jsem úchyl na tříkolky tak mi tahle učarovala
![]()
My jsme 18.května,máme asi 10kg.Já se na ně musím fakt podívat v reálu.Taky se my líbí,že je spíš jako trojkolka,a ta spojená rukojeť.Ještě jednou díky.
Ahoj mám tento kočárek tak týden a je pravda že už vrže takže musím namazat, má také své mouchy jako třeba krátká zádová opěrka že si malá nemůže opřít hlavičku a vyspat by se tam asi nevyspala a když se mi v kočárku hejbe tak ho musím držet oběma rukama stabilita taky nic moc ale jinak je docela dobrý za ty peníze určo nic lepšího nebude
jinak malá je v něm spokojená a určitě bych si ho vzala víc než golfky kolečka jsou fajn a i docela velká oproti golfkám
hlavně je fakt lehký i skladný