Golfky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
26
26.7.10 12:27

Golfky

Asi je tady témat dost,ale zkusím to.Chtěla bych nějaké spíše sportovní golfky,dobré do terénu,polohovatelné,co se dobře ovládají PORADÍTE?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10052
26.7.10 12:54

https://www.emimino.cz/diskuse/golfky/

tady je odkaz na diskuze o golfkách, určitě tam najdeš vše co potřebuješ vedet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
26.7.10 19:31

Ahoj my mame Chicco Multiway a jsme s nima naprosto spokojeni. Koukni na tyto stranky…jsou za rozumnou cenu a jsou super!!! Lehce ovladatelnem,prostorne, dobre se skladaji…no proste spokojenost.

http://www.chiccoshop.cz/Catalog.aspx?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
26.7.10 21:56

Ahoj, do terénu bych si vzala golfky od Chicca Multiway. Jsou i za dobrou cenu. A hlavně jdou polohovat do úplného lehu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
27.7.10 10:13

multiway

tak do úplného lehu nejsu, 180°to prostě není, ale leh je to slušný..
souhlasím, že za tu cenu je to dobrý kauf.. teď jsem viděla nějkaé i za 2500.. 8-o

na druhou stranu, pokud tě nelimituje cena, raději bych se poohůédla jinde. mám s nimi zkušenost, a myslím, že jsou jen pro nenáročné uživatelky.. já osobně je prodala po 2 měsících..
do terénu nejsou žádné golfky, prostě terén potřebuje nafukovací kola. záleží ale čemu kdo říká terén.. nějakou tu prašnou cestu nebo pěšinku po trávě zvládnou, ale nadřeš se a mně hrozně povolily nýtové spoje a kočár se pak viklal děsně! sedík je dost tvrdý a moje dítě v něm ječelo, nánožník na suchý zip byl hned dole, po složení se mi vlezly do mazdy 5 (ne zrovna malé auto) jen uhlopříčně přes celý kufr 8-o

napiš přesněji, co by sis představovala.. zatím jsi to popsala dost obecně a takových golfek jsou mraky a mraky.
chceš spojenou nebo rozpojenou rukojeť. jka se mají skládat. záleží ti na kvalitě a značce? jaký je cenový limit? pro jak staré dítě? záleží na velikosti košíku? atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
27.7.10 11:30

Natašo,trochu se přidám,taky se koukám po golfkách,a ty jsi fakt odbornice-mám 14m dceru,rukověť asi spojenou,aby šel dobře skládat,nezabral moc místa,dal se dát do lehu,cena tak 4000kč.Omlouvám se,zda jsem to napsal jak blbec.Dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
28.7.10 10:20

ahoj,
to je docela těžké.. snadno skládat - jako jednoduše? nebo aby byl skladný? kočáry se spojenou rukojetí se až na vyjimky skládají do placky, což ne každý u golfek toleruje.
když musejí být do lehu předpokládám, že i polohování nohou je potřeba - protože jsou kočárky (Peg Perego Aria, Inglesina espresso, Neunato piuma..), které jsou lehké, se spojenou rukojetí, velkým košíkem, docela do lehu, ale nemají opěrku na nohy.. :(

pak je tu alternativa většího, těžšího kočáru - třeba babydesign sprint. je to už golfkosporťák.. leh je bych řekla 170°, fakt velká placka! koš obr, cena slušná, nikdo si nestěžuje, je prostorný.. akorát těžší..

pk babydesign tiny - to už jsou golfky, reference taky dobré..
pak je tu řada ABC designů, ale ty mi přijdou vevnitř hrozně malé, viděla jsem je v babystaru a vedle nich třeba cybexy a tak.. moving mi přišel ještě největší ale rookie a mobile - jak pro panenku.. :( - jinak by byly super, velké košíky, dobrá cena..

ještě je důležité - bude to jediný kočár? jezddíš MHD, nebo ve městě se špatným terénem (kostky)? chceš nový, nebo by ti stačil použitý? (pak jsou samo ještě jiné možnosti..)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
28.7.10 18:57

Natašo,moc děkuji-asi půjdu do baby design tiny,četla jsem příspěvky tady na emiminu a jinak se my fakt dost líbí.Jinak strašně moc děkuji. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
28.7.10 22:25

Netvrdím, že jsou do lehu 180°C. To jsou podle mě pouze hluboké korbičky u kočárků. Tyto golfky jsou 6+ a na odpočinek popřípadě krátký spánek dítěte to stačí. :-) Já osobně je nemám, ale švagrová je spokojená. A na takové to popojíždění ve městě, nebo na vesnici jsou v pohodě. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
29.7.10 09:09
11adelka píše:
Ahoj, do terénu bych si vzala golfky od Chicca Multiway. Jsou i za dobrou cenu. A hlavně jdou polohovat do úplného lehu.

úplný leh je 180 ° :wink: prostě placka..
a některé sportovní kočáry jdou do 180 ° :wink:

taky netvrdím, že nejsou hodně do lehu, ale prostě to není „úplný leh“ :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.5.12 16:07

Jestli můžu,taky bych potřebovala poradit…taky mám roční holčičku a potřebuji sehnat golfky nebo sporťák

• musí být lehký max.do 10kg
  • lehce složitelný
  • menší rozměry po složení
  • dobrá ovladatelnost
  • radši čtyřkolka
  • velký nákupní košík
  • polohovatelná opěrka zad i nožiček
  • polohovatelná rukojeť
  • prostorný pro větší dítě
  • do města i do terénu,takže větší a pokud možno naf.kola
  • a max.do 4500.-

Myslíte,že takový seženu?
Já už sedím na netu od rána do večera týden a jsem z toho nešťastná.....když už seženu nějaký,tak je moc těžký nebo má malý košík nebo je drahý…nebo špatné recence…prostě si nevím rady :nevim:

Děkuji za rady Janča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4