Babypoint mark q

11966
20.7.10 22:37

Babypoint mark q

Ahoj holky,

tak co, už se tu najde někdo, kdo má tento kočárek? Jak jste spokojený?

Já ho právě dnes poskládala, malej ho dostane k narozeninám… co mě hned zarazilo, je sedací a zádová část, je to tam jen tak na volno, přijde mi, jak kdyby se někam měl připevnit ten rám košíku, ale nepřišla jsem na to kam… máte to tak taky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Babypoint Mark 4?

Přidejte zkušenost s Babypoint Mark 4
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
726
20.7.10 23:34

Já mám podobnej,je to Moon bugy fit 3,stejnej jako Babypoint Mark 3,ta konstrukce je myslím úplně stejná,nepřidělává se to tam nikde,je to trošku jakoby plandavý,ale žádná hrůza,já to zpevnila zmenšovací podložkou,i ta záda se nám trochu prolamovala,tak to s podložkou bylo lepší,ale jinak celkem spokojenost/až na nepolohovatelné nožky a malý košík,ale ten Tvůj bude třeba už víc vychytaný :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11966
21.7.10 09:03

Děkuji za info:)

Náš má už polohovatelný nohy, takže ok :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3493
10.9.10 22:17

Já jsem si ho po dlouhým vybírání koupila. Je fajn, malej má 8měsíců, takže zatím nemůžu koupit vysněnej zappík:-))) na ten počkám až na jaro.
Je trochu těžší, takovej bytelnější, ale na popojíždky s ještě malým prtětem po měste ideál. Jsem spokojená:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11966
10.9.10 22:59

Jojo, taky máme už 2 měsíce a spokojenost… akorát teda začala spadávat nožní opěrka :twisted: a nejsem jediná, i kamarádce to dělá… takže po dovče asi budu reklamovat :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
9.11.10 22:36

Ahoj,
zkoušela jsem na prodejně tento kočárek a zdál se mi těžce ovladatelný, takový hrozně tuhý. Na to ,že má spojenou rukojeť, tak jednou rukou jsem ho málem neutáhla. Je to tak opravdu, nebo to bylo třeba jen tímto kusem?
Zkoušela jsem ho tam na střídačku s Espiro Magic 4 a ten se ovládal mnohem lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1752
9.11.10 22:53

já mám BP mark 4 a ovládá se super, akorát je nízký. Nevím jak jsi vysoká, ale já mám 170 a i s nízkým podpatkem jsem ohnutá. Máma 164 a pohoda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
10.11.10 07:08

já mám 155, takže pro mě naprosto v pohodě :-D
akorát potřebuji spojenou rukojeť kvůli staršímu synovi. A ta je u Mark q do oblouku, tak jestli to není tím, protože fakt na tý prodejně jsem musela docela zabrat, než se rozjel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
11.11.10 18:13

Mám Mark Q od léta a jsem naprosto spokojená. Jednou rukou se ovládá úplně v pohodě, jednou rukou vyjedu na chodník, krásně skladný, opěrka nohou mi drží krásně. Vejde se mi do něj bezvadně 12,5 kg 11 měsíční dítě i v zimní bundě, což se mi do normálních golfek (měla jsem Romer) nevešel na šířku ani náhodou. Takže za mě naprostá spokojenost. Když jsem ho v obchodě srovnávala s Espirem, tak mi přišly totožný, až na to, že Espiro mi přišlo strašlivě houpavý a má hůř řešený polohování nožiček, ale to je na jinou diskuzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
12.4.11 22:43
adus píše:
Jojo, taky máme už 2 měsíce a spokojenost… akorát teda začala spadávat nožní opěrka :twisted: a nejsem jediná, i kamarádce to dělá… takže po dovče asi budu reklamovat :cry:

Ahoj! …chci se zeptat jak jsi spokojená s kočárkem? Přece jenom diskuze je už starší tak mě zajímá zda by sis ho znova pořídila případně jaké jsou jeho nedostatky :-) Děkujíí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
5.9.19 23:24

Dotaz na kolečka

Oživují diskuzi. Poradí někdo kde sehnat náhradní zadní kolečko? Baby point mark q…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21681
6.9.19 15:39

@cyklistkaa nepsala jste už do jiné diskuze?
co ten servis?

servis, prodej náhradních dílů
po tel. dohodě po - čt 7.00 - 16.00
pá 7.00 - 13.00 hod.
e-mail: servis@babypoint.eu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
6.9.19 23:56

@Káťa19 servis mi napsal, že se kočár už nevyrábí a nd nemají 😡

• načítám...