Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ja je v realu nevidela, jen reklamni foto v casopise a to se mi libily - navic jsou lehke a maji celkem velkou nosnost.
Pokud se skladaji do destniku, tak tipuju, ze do Felicie se nevejdou. Jako druhe auto mame Suzuki Swift a tam se destnikove golfky delsi nez 100cm po slozeni nevejdou a pocitam, ze Felicie s velikosti kufru na tom nebude o moc lepe - i kdyz jsme ji meli, ale je to vic nez 10 let a fakt si ten kufr nevybavuji…
Ahoj já je mám, ale mám je zatím krátce. Zatím jsem z nich nadšená. Jsou fakt lehké a jsou polohovací. Nevím, co by tě na nich ještě dalšího zajímalo. Třeba mi přijde, že malá nedává nohy na ten pásek, co je na nohy a nevím, jestli je prostě nešikovně daný, nebo jestli tam ty nohy mít nechce. Když tak se ptej, co by tě zajímalo.
S tou feldou ti neporadím, my máme auto jiné a manžel má služební fabii, ale tam jsem je nezkoušela dávat a si to stejně bude něco jiného, než felicie.
Ahojky, ja je mám asi tři měsíce a jsou lehoucky, skladny, myslim, ze i do felicie bys je dala. A nebo za zadni sedadlo. Tam je davame my, kdyz mame narvanej kufr.Mame barvu vulcano. Ted je ale prodavam, mam vyhlednute od Chicca kvuli vetsim kolecku, jezdime hodne i na polni cesty. Pokud by jsi mela zajem tak mi pisni, prodavame je za super cenu.
Ahoj holky, zamilovala jsem se do těchto golfek, máte je některá? Piště prosím plusy a minusy, díky moc !!!! Jo, ještě jeden dotaz: vlezou se do krátké Felicie???
http://www.babypoint.cz/…s-2010-ocean